Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 11:54:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

S podzimem mění i deko svůj zevnějšek

  Autor: PR Chello Central Europe , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 29.09.2008


Bytový design, vše pro kutily, stavba a přestavba zahrad, módní vlny a příliv nových trendů v našem každodenním prostředí a každodenním životě. To jsou témata, která člověka zajímají odnepaměti, a zájem o ně bude pravděpodobně neustále živý, dokud v sobě my lidé budeme mít všichni dost kreativity, touhy vybočovat z řady a chuti pouštět se do samostatné tvorby.


V posledních letech jsme už přivykli tomu, že nás deko pravidelně zásobuje aktuálními a čerstvými informacemi z domova i ze světa, avšak od nynějška bude tento televizní kanál pro své skalní příznivce i nové diváky o mnoho zajímavější, protože prodělal radikální obnovu.

Na poli televizního vysílání v Maďarsku začalo v posledních deseti letech působit několik tematických stanic, které svou programovou nabídku sestavily s přihlédnutím k požadavkům a vkusu maďarské divácké obce jak z pořadů domácí provenience a zakoupených děl ze zahraniční produkce, tak z obsahů vlastní výroby. Chello Central Europe, společnost patřící do skupiny Liberty Global Inc., vytvořila nedávno sdružení kvalitních televizních stanic, aby každé věkové kategorii mohla poskytovat ty nejlepší a nejzajímavější obsahové náplně. Nejmenší zaujme pohádkami, diváky v mladém a dospělém věku filmovou klasikou, gastronomií, dokumentaristicky laděnými pořady, vzrušujícími sportovními přenosy – ale mimo to také, prostřednictvím stanice deko vzniklé z bývalé TV Deko, poutavými pořady věnovanými životnímu stylu a designu, mapování současných „trendů” a bohaté kolekce kreativních nápadů.

Z televize deko, která zahájila vysílání v prosinci 2005, vyrostla stanice zabývající se širokým okruhem otázek životního stylu. Tematický televizní kanál, který se zpočátku zaměřoval takřka výhradně na domov a tvorbu zahrad, na kutilství a architekturu, si dodnes klade za prvořadý cíl to, co vedlo svého času k jeho založení – aby ve své unikátní nabídce přinášel nápady, které nám mohou pomoci upravit si co nejútulněji obytné prostředí. Divácké ohlasy zaznamenané za dosavadní tři roky existence stanice deko přesvědčivě dokazují, že mnozí se právě díky nápadům z televize deko pustili do rekonstrukce bytu nebo krášlení své zahrady.

Vedení společnosti Chello Central Europe, jakožto nynějšího majitele zmíněného kanálu, usoudilo, že podobně jako móda procházející neustálými proměnami, i tato televizní stanice uzrála k tomu, aby její pestrá programová nabídka byla zasazena do nového výtvarného rámce, který se poprvé objevil na obrazovkách 26. září 2008.

Stanice deko, jejíž obnova proběhla pod heslem dynamičnost, design, dnešní móda a jejíž profil byl radikálně pročištěn, si jako základ svého nového výtvarného pojetí zvolila žlutou barvu slunečního odstínu, barvu světla, která je výrazná, ale zároveň také teplá a vlídná.

Všudypřítomná žlutá barva stanice deko bude nápadná, právě tak jako její nová, patřičně vykrystalizovaná podzimní programová nabídka, s níž jsou spojena zvučná jména, jako je například Brad Pitt nebo – uvedeme-li několik maďarských celebrit – Juci Némethová, Rita Pesuthová a András Szőke. I co se týče světa architektury a designu, seznámí stanice deko své diváky, ať už chtějí tvořit, touží po informacích nebo jen po zábavě, s nejhodnotnějšími a nejpozoruhodnějšími trendy.

Od letošního října budou moci diváci televizní stanice deko sledovat řadu zajímavých seriálů, mimo jiné třeba cyklus Ekoarchitektura, k jehož komentáři propůjčil svůj hlas jeden z nejangažovanějších ochránců životního prostředí, filmový herec Brad Pitt, nebo – podíváme-li se na vlastní produkci – seriál Tři terasy, který moderuje Mark McMenemy a v němž odborníci vykouzlí z balkónů tří odvážných budapešťských dobrovolnic terasy, jaké se vidí jen v nejkrásnějších snech.


Barbora Florková, Marketing, PR & Event Manager ČR/SR, Chello Central Europe


Úplné týdenní programové přehledy a včetně podrobného popisu pořadů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV download.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
30.09.2008 • TV Nova zahajuje pravidelné vysílání v HD kvalitě [ 2 ]
30.09.2008 • NOVA HD na Skylinku [ 16 ]
25.09.2008 • TV Nova spustí příští týden vysílání v HD kvalitě [ 9 ]
25.09.2008 • NHK World vysílá už i z družice Astra 19,2 ° východně
24.09.2008 • Czech Link + Slovak Link = Skylink [ 6 ]
24.09.2008 • Patio TV z družice Hot Bird 7A [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist