Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 22:10:48   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 14. 9. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 09.09.2022



Moderátorka Marie Tomsová, herec Tomáš Měcháček a módní stylista Filip Vaněk se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 14. září ve 21.35 hod. na Primě.


Marie Tomsová – bývalá televizní hlasatelka a nyní moderátorka. „Říkali nám mluvící hlavy, nesměli jsme se ani hnout a gestikulovat, ty nervy byly značné,“ říká Marie Tomsová, někdejší populární televizní hlasatelka. Tím naznačuje, že její dřívější profese, sen tisíců žen a dívek oné doby, neznamenala jen dokonalý účes a oblečení, krásný úsměv, kultivovaný projev a příjemný hlas. „Texty jsem si za totality mohla poupravit jen do té míry, abych nenarazila. Šlo to v podstatě jen u pohádek a věcí pro děti. Přehledy pořadů jsme si mohli psát sami, ale i to se kontrolovalo. Jakmile bylo něco angažovanějšího a publicistika vůbec, tak jsme nesměli změnit ani slovíčko. Takový text jsme měli označený dvěma červenými čárami,“ vypráví dál. Její kariéra hlasatelky skončila po sedmnácti letech, nečekaně, prakticky ze dne na den. „Chtěla jsem jít na externí smlouvu a ubrat služby kvůli rodině. Překvapilo mě, že se po tolika letech praxe nešlo domluvit. Ta výpověď přišla nečekaně a takovým způsobem, že dodneška na to vzpomínám s lítostí,“ říká Marie, která dnes působí jako moderátorka Českého rozhlasu.


Tomáš Měcháček – herec, jehož si většina lidí na první dobrou spojí s postavou hodného bankéře, kterého v reklamách hraje už téměř deset let. Tomáš toho ale dělá mnohem víc – jako herec se v poslední době představil v Macbethovi na Pražském hradě nebo v seriálu Primy Hořký svět, je úspěšným stand-up komikem a příležitostně učí na DAMU. A také je znám svou temperamentní, horkokrevnou povahou. „Od základní školy na mě někdo aplikoval autoritu, kterou jsem hned neuznával. Potřeboval jsem zjistit, jestli na ni má. Vůbec jsem byl z divokých vajec. Dlouho jsem třeba nechápal koncept ,sedět‘. Moje maminka je učitelka, takže byla na straně učitelek a měl jsem přísnější režim. Krásné dětství, ale přísnější režim. Ale tehdy se děti ještě mohly mlátit. Facka lepší než pytel výčitek nebo dlouhý výchovný proslovy,“ vzpomíná na divoké dětství Tomáš.


Filip Vaněk – módní stylista. Kromě toho, že obléká řadu českých celebrit, je Filip znám tím, že nahlas říká to, co si myslí, a svými názory občas vzbudí povyk nebo rovnou nevoli. Například když prohlašuje, že Češi nemají v genech vkus a módě nepřisuzují, na rozdíl od jiných evropských národů, dostatečnou důležitost a že se tu často i movití lidé oblékají tragicky a komicky. Abychom byli konkrétní, jak si Filip představuje módní peklo? „Outdoorové oblečení ve městě nebo takzvaný kiki styl, který je v Česku velice oblíbený a hojně zastoupený i na Instagramu. Vyznačuje se levně nafouknutými rty, smetáky místo řas, tvrdým líčením a slim džínami, které jsou povětšinou doplněny o tu nejlevnější Vuitton kabelku, a třešinkou na dortíku je kožená bundička,“ odpovídá.


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 14. září ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 8. 9. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
08.09.2022 • Postupujúce skladby Košického zlatého pokladu 2022 sú známe
07.09.2022 • Čtyři nominace na Prix Europa - o „evropské Oscary“ se uchází minisérie Podezření i vzdělávací projekty ČT
07.09.2022 • Veľké novinky v druhej sérii obľúbenej šou RTVS Pečie celé Slovensko
05.09.2022 • Voyo začalo natáčať nový komediálny seriál Sex O‘Clock o sexuálnom dospievaní tínedžerov a ich prvých intímnych zážitkoch
03.09.2022 • Rádio Devín pokračuje v oslavách 50. výročia spoločným vysielaním s Rádiom Vltava aj špeciálnym galavečerom
02.09.2022 • Show Jana Krause – 7. 9. 2022

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist