Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 23.04.2024 - 12:53:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 23. 11. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 20.11.2022



Zpěvák Marek Ztracený, vyšetřovatel Jan Štoček a cukrářka Veronika Beskydiarová alias Besky se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. listopadu ve 21.35 hod. na Primě.


Marek Ztracený – česká hudba nemá v současnosti větší hvězdu, než je zpěvák Marek Ztracený. Jako jedinému se mu minulou sobotu podařilo obhájit vítězství v anketě Český slavík a jeho skladba Originál se zároveň stala písní roku. „Je to další díl toho neuvěřitelného seriálu, který se kolem mne děje. Má to fakt hollywoodské rozměry, protože jsem si v životě vysnil spoustu věcí a spousta se mi jich splnila. Toto už je ale lehká nadstavba, která mě neuvěřitelně baví,“ řekl po dvojitém vítězství Marek. Ovšem Slavík není všechno, jen pár týdnů před ním se v Markově profesním životě odehrálo ještě něco zásadnějšího. Jako jediný v této zemi dvakrát po sobě neuvěřitelnou rychlostí vyprodal pražský Eden, kam se na jeden koncert vejde přes 30 000 lidí. A tak přidal ještě třetí, který se vyprodání nezadržitelně blíží. „Rozhodli jste vy! Vyslyšeli jste přání tisíců fanoušků a jedné ,ztracený party ̒ – rozuměj mne a kapelu. A my vám za to děkujeme! Přidáváme třetí a definitivně poslední termín,“ vzkázal Marek zástupům svých fanoušků.


Jan Štoček – bývalý vyšetřovatel 1. oddělení – někdejší člen legendární pražské mordparty a jedna z nejvýraznějších postav československé kriminalistiky vůbec. Vyšetřoval ty nejbrutálnější kriminální činy, účastnil se například vytahování sudů ze dna Orlické přehrady a se sériovým vrahem Ivanem Roubalem si vyměňoval dopisy. Říká totiž, že při práci vyšetřovatele je důležitý i kontakt s pachatelem: „Ať už je zištný nebo ne. I člověk z druhé strany se potřebuje svěřit.“ A poutavě vypráví dál: „Postup vyšetřování je historicky stále stejný. Vycházíte z místa činu, zajištěných stop a motivů, což bude platit určitě ještě dalších sto let. Využijete všechno, co jde. Když budete mít genetiku, využijete ji, když nebude, využijete svědky. Vezmete si diář a vyrazíte do ulic mluvit s lidmi. Základ je být komunikativní a dokázat z člověka dostat, co viděl a slyšel. Dřív se mohl policista dovolávat nějaké občanské povinnosti, s tím dnes neuspějete.“ Dnes už Jan Štoček u policie není, ale své zkušenosti rád předává i nadále – v knihách, podcastu nebo pravidelnou spoluprací s filmaři.


Besky (Veronika Beskydiarová) – skvělá cukrářka a vítězka kuchařské soutěže. „Za ten rok od vítězství jsem se nezastavila. Vždycky jsem toužila po tom pracovat v gastrosféře, to byl můj tajný sen. Teď jsem vydala kuchařku, dělám kurzy vaření a pečení, věnuji se různým spolupracím. Užívám si života, je pořád hodně co dělat,“ představuje se temperamentní Besky. S ohledem na to, že vyhrála show, v níž soutěží ti nejlepší amatérští kuchaři u nás, může leckoho překvapit skutečnost, že sama vařit začala teprve před necelými třemi roky. „Nikdy jsem doma neměla tu potřebu, protože mamka skvěle vaří. Ale vždycky jsem ráda pekla, už od svých patnácti. Doma skoro vůbec nevařím ani dnes, chodím do restaurací. A musím přiznat, že tam jsem teď k jídlům o dost kritičtější než před pár lety,“ vypráví s úsměvem Besky, která si nedávno veřejně povzdychla nad tím, že u nás chybí bohyně jídla, neboť špičková gastronomie je u nás ryze mužským světem. Změní to právě ona?


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 23. listopadu ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 18. 11. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.11.2022 • Šou Pečie celé Slovensko opäť prekonala polmiliónovú hranicu sledovanosti
17.11.2022 • Obrovská pocta pre hokejovú legendu Mariána Hossu, Dajto a Voyo budú naživo pri tom!
17.11.2022 • Fotbalový šampionát v České televizi: šestačtyřicet zápasů v přímých přenosech i speciální sportovní AZ-kvíz
14.11.2022 • ČT uvede čtvrtý díl dokumentárního cyklu Z lásky nenávist věnovaný násilí na dětech
13.11.2022 • Show Jana Krause – 16. 11. 2022
11.11.2022 • Popelka bude letos na Nově. Ta naše i ta norská. K tomu kolekce filmů a pohádek a silvestrovská zábava

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist