Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 00:01:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 14. 12. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 10.12.2022


Reportérka Darja Stomatovová a kameraman Ján Schürger, oštěpařka Barbora Špotáková, herec Václav Neužil a trenér zvířat František Šusta se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 14. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Na začátku představí svou knihu Pod štítem Charkova reportérka CNN Prima NEWS Darja Stomatovová a kameraman Ján Schürger; knihu pokřtí sám Jan Kraus.


Barbora Špotáková – oštěpařka, která v historii českého sportu jednoznačně patří k nejoblíbenějším atletům. A to díky své usměvavosti, vtipu, schopnosti komunikovat s fanoušky, ale především díky svým výkonům. Barbora má jedenáct medailí z vrcholných světových soutěží, včetně dvou zlatých z olympiád a tří titulů mistryně světa, a také světový rekord z roku 2008. Dále má i bronz z letošního mistrovství Evropy. To sice není největší výkon její kariéry papírově, ovšem pro Barboru má obrovskou cenu. Ve 41 letech se totiž stala nejstarší oštěpařskou medailistkou v historii evropských šampionátů, navíc symbolicky na olympijském stadionu v Mnichově, kde před dvaceti lety odstartovala hvězdnou kariéru. „Je to nádherný. Dnešní večer s rodinou a kamarády tady, kde jsem před dvaceti lety začínala. Nechtěla jsem mluvit o medaili, ale když jsem našla na rozběhu penízek a pak jsem viděla na obloze duhu, tak jsem si řekla, že bych mohla mít štěstí. Tahle medaile je všech, kteří mě celý život formovali. Není moje, asi si ji ani nenechám. Děkuju hlavně trenérovi, který to se mnou nemá lehký, protože mám spoustu jiných věcí, starám se o děti,“ prohlásila bezprostředně po závodu. A už tam zároveň naznačila ukončení kariéry: „Když mají medaili osmnáctileté a devatenáctileté holky a taky čtyřicetiletá bába, tak je to symbolické.“ Definitivně pak konec kariéry emotivně oznámila na vyhlašování Atleta roku.


Václav Neužil – herec Václav Neužil se rovná pro většinu Čechů Emil Zátopek. „Zátopek je synonymum vůle, odříkání a dřiny. Byl to neskutečný dříč. A asi ne nadarmo ta role potkala v mé herecké kariéře právě mě. Přes ni jsem zjišťoval, kdo vlastně jsem. Poprvé jsem vlastně viděl, jak mě vidí lidi z venku. Tedy že mě lidi vnímají jako dokonale připraveného, toho, kdo nenechá nic náhodě,“ vypráví Václav. Zároveň přiznává, že je na sebe a své hraní možná až příliš přísný a že má často strach, že všechno nemusí dopadnout tak, jak si naplánoval. „Docílil jsem nějakého maxima a vidím, že bych měl jít ve své kariéře jiným směrem. Nechci lpět na tom, co je, protože pak můžu shořet. Zátopek skončil s během a nevěděl, co sám se sebou. A já nechci, aby se něco takového stalo mně,“ říká. Jeden z nejobsazovanějších českých herců současnosti před pár dny dotočil film o bratrech Mašínech, v kinech je k vidění v komedii Vánoční příběh a v jeho domovském Dejvickém divadle měla minulý týden premiéru hra Fifty Petra Zelenky.


František Šusta – trenér zvířat a jeho dvě kozy. V tréninku zvířat má více než dvacetiletou praxi, z toho téměř deset let působil František Šusta v pražské zoo. Dnes je svým pánem a trenérem zvířat a jeho jméno zní dobře nejen u nás, ale i v zahraničí – je majitelem pěti ocenění ABMA (za tréninky koňovitých a medvědů a za vytvoření nové metodiky práce se stresem zvířat). Jako první Čech se navíc stal členem Animal Behavior Management Alliance a International Marine Animal Trainers´ Association. Trénuje především psy, ale také třeba lamy, kozy a lišky. Používá metodu pozitivního posilování a díky ní třeba naučil kozu podat kelímek nebo skákat skrz obruč. „Tato metoda znamená, že se snažíme zvyšovat pravděpodobnost žádaného chování a zároveň co nejméně trestat to nechtěné. Úspěch používáme jako pracovní nástroj, takže se soustředíme na to, co se povedlo,“ vysvětluje František a dodává: „Mým typickým klientem je majitelka nějakého adoptovaného psa ze zahraničí. Jedna paní si například přivezla psa z Bali, druhá zase chrta z Portugalska. Často také řeším problémové psy z útulků, kteří mají za sebou nějaké trauma. A miluju své kozy, s nimiž jsem nedávno pro televizi natočil seriál.“


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 14. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.12.2022 • Štedré Vianoce s programom RTVS
06.12.2022 • Jaro na ČT: pokračování Kukaček a Místa zločinu, nový Prušinovský i rekordní počet filmových premiér
06.12.2022 • Skupina Markíza bola aj v novembri silným trhovým lídrom
04.12.2022 • Show Jana Krause – 7. 12. 2022
02.12.2022 • Dokonalá sviatočná pohoda, silvestrovská párty u Adely a množstvo noviniek aj na Voyo - skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku
30.11.2022 • Dajto a Voyo prinesú v sobotu ďalší boxerský megazápas Fury vs. Chisora

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist