Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Úterý • 19.03.2024 - 04:53:00   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Dajto a Voyo prinesú v sobotu ďalší boxerský megazápas Fury vs. Chisora

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 30.11.2022


Skupina Markíza získala exkluzívne vysielacie práva na ďalší veľkolepý boxerský zápas. Fanúšikovia tohto tvrdého športu sa môžu tešiť na prestížny priamy prenos z londýnskeho štadióna Tottenhamu Hotspur, v rámci ktorého sa stretne legendárny Brit Tyson Fury (34) so svojím krajanom Derekom Chisorom (38), ktorý je pôvodom z afrického Zimbabwe. Súčasťou veľkolepého galavečera bude aj vzájomný duel dvoch slovenských rodákov Karola Itaumu a Vladimíra Belujského.


Ďalší zo série profesionálnych zápasov celosvetovo populárneho Tysona Furyho tak môžu fanúšikovia a fanúšičky sledovať už v sobotu 3. decembra 2022 od 20:45 hod. na obrazovkách televízie Dajto a ešte dlhší program galavečera ponúkne od 19:00 hod. exkluzívne streamovacia služba Voyo. „Veľmi nás teší, že atraktívnu športovú ponuku na Dajto a Voyo môžeme obohatiť o ďalší úžasný večer plný špičkového boxu, ktorým budú divákov a diváčky sprevádzať komentátor Slávo Jurko a tréner slovenskej boxerskej reprezentácie Pavol Hlavačka,“ povedal Martin Lisý, šéfredaktor športu skupiny Markíza.

Tyson Fury v apríli tohto roka, taktiež aj v priamom prenose na Dajto a Voyo, porazil v ostro sledovanom súboji svojho krajana Diliana Whytea. Úradujúci šampión sa s Whyteom nemaznal a knokautoval ho v šiestom kole. Tridsaťštyriročný zápasník s prezývkou „The Gipsy King“ tak nielen po tretíkrát obhájil titul ťažkej váhy WBC, ale navyše aj po 33. profesionálnom súboji odchádzal z ringu ako neporazený.

Teraz sa Tyson Fury opäť vracia do boja, aby obhájil svoj titul šampióna ťažkej váhy WBC. Jeho súperom je nestarnúci Derek Chisora, s ktorým sa už v minulosti stretol dvakrát. Tridsaťosemročného boxerského veterána zdolal v roku 2011 a aj v druhej konfrontácii v roku 2014. Boxerská legenda Fury je favoritom aj tentoraz. Chisorovi však motivácia nechýba, v prípade prehry môže ísť o jeho úplne posledný zápas. Naopak, ak by sa mu podarilo favorizovaného Furyho zaskočiť a zosadiť ho tak z trónu, svoju kariéru by si ziskom titulu predĺžil.

„Na modernom štadióne Tottenhamu Hotspur na severe Londýna uvidia diváci nepochybne atraktívnu šou. Spestrí ju aj ďalší titulový zápas ťažkej váhy medzi Danielom Duboisom a Kevinom Lerenom. Príjemným bonusom pre divákov na Slovensku bude súboj ‚našich‘ boxerov. Do ringu sa proti sebe postavia Karol Itauma a Vladimír Belujský,“ doplnil Martin Lisý. Obaja boxeri dlhodobo pôsobia na britských ostrovoch. Kým Itauma reprezentuje Spojené kráľovstvo, Belujský má slovenské občianstvo. Vo vzájomnej konfrontácii sa stretnú vôbec po prvý raz. V ich prípade pôjde o zápas poloťažkých váh.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 29. 11. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.12.2022 • Dokonalá sviatočná pohoda, silvestrovská párty u Adely a množstvo noviniek aj na Voyo - skupina Markíza predstavuje svoju vianočnú ponuku
26.11.2022 • Show Jana Krause – 29. 11. 2022
25.11.2022 • Vánoce na Primě budou plné oblíbených filmů i pohádek
24.11.2022 • Čtvrt miliardy na pomoc potřebným. Adventní koncerty ČT vstupují v neděli do dvaatřicátého ročníku
22.11.2022 • Šou Pečie celé Slovensko opäť prekonala polmiliónovú hranicu sledovanosti
20.11.2022 • Show Jana Krause – 23. 11. 2022

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist