Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 04:56:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 21. 12. 2022

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 18.12.2022



Moderátorka Tereza Pergnerová, senátorka Daniela Kovářová a tiktoker Daniel Bek se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 21. prosince ve 21.35 hod. na Primě.


Tereza Pergnerová – oblíbená moderátorka. „Už po několika měsících, kdy se začalo vysílat Eso, jsem cítila, že se nedějí úplně šťastné věci pro mou duši. Snažila jsem se to nějak pro sebe pojmenovávat, co se ve mně odehrává, a trošku jsem tomu nerozuměla – jak jsem byla vystavena na podstavec a pro některé jsem byla až nedotknutelná, přitom sama jsem se tak nikdy necítila. Byla jsem obyčejná mladá holka. A ani to řemeslo jsem v ruce pořádně nedržela. A s tím se opravdu strašně špatně dospívá,“ popisuje Tereza Pergnerová své televizní začátky. Dle jejích slov jí sláva vzala svobodu a stvořila postavu, kterou lidé znali a chtěli. A do této ohromné popularity a rozjeté kariéry Tereze zanedlouho zasáhly drogy, konkrétně závislost na heroinu. Poté, co si sáhla na absolutní dno, následoval obrovský boj. Naštěstí se šťastným koncem. „Popravdě – vůbec jsem nedoufala, že bych ještě v této branži mohla něco vykonat. Protože všechny okolnosti byly tehdy tak nastavené, že jsem vůbec byla ráda, že jsem vyšla z léčebny a že abstinuji,“ vypráví o svém restartu, který vedl přes rádio k obrovskému úspěchu reality show VyVolení. „Naštěstí jsem tehdy měla kolem sebe bezvadný tým lidí, který mi věřil a podporoval mě. Stavěla jsem se tehdy jako moderátorka na nohy úplně znovu,“ vzpomíná Tereza.


Daniela Kovářová – její názory dokážou pěkně rozvířit vody. Známá advokátka a čerstvá senátorka je sama jejich bouřlivou odezvou překvapena. Když říká, že ženy jsou bestie a mnohdy přispívají k tomu, aby je muži zneužívali, že s přírodou je třeba bojovat, ne ji chránit, nespatřuje na tom nic kontroverzního. „Jsem udivena, že mi někdo vyhrožuje smrtí, umlčením a pověšením nebo tím, že tam nemám být jenom proto, že mám jiný názor,“ říká. A jako advokátka s pětatřicetiletou praxí pokračuje: „Normální svět je ten, ve kterém vám stát neříká, jak máte žít, vychovávat děti a co si máte myslet. Jestli chce žít někdo jinak, po svém, zeleně, ať si tak žije. Když někdo nejí maso, tak ať ho nejí, ale ať nám neříká, že ho také nemáme jíst. Právo je nejsilnější nástroj státního násilí. Proto má být používáno jenom pro výjimečné případy, pro regulaci krajní situace, jako jsou kriminální činy. V posledních letech mám pocit, že právem chceme upravit úplně všechno. Politici i někteří legislativci propadají depresi, když vidí nějakou právem zatím neupravenou oblast. Výsledkem jsou úplně zbytečné paragrafy.“


Daniel Bek – tiktoker, kterému se v SJK splní sen. „Budu to točit tak dlouho, dokud se nedostanu do Show Jana Krause,“ tvrdí ve svých videích na TikToku mladík Daniel Bek. To by ještě nic neznamenalo, jenže něco obdivuhodného na tom celém je. Jeho výdrž a odhodlání si svůj sen splnit. Počet takových příspěvků totiž na jeho profilu již totiž přesáhl sto devadesát. A kdy jindy plnit přání než o Vánocích, že… A tak se posledním hostem SJK v tomto roce stane ten, kdo si to už dlouho přeje, a všichni jsou zvědaví, co si pro Jana Krause přichystá. Dámy a pánové, přichází Daniel Bek!


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 21. prosince ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 16. 12. 2022


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.12.2022 • Bez servítky v piatok s rekordom, V Siedmom nebi víťaz nedeľného prime timu
20.12.2022 • Úchvatné finále zakončilo MS na stanicích Skupiny Nova
20.12.2022 • Na telo ukončilo sezónu ako suverénne najsledovanejšia politická diskusia s rekordným ratingom
13.12.2022 • Štedré Vianoce s programom RTVS
10.12.2022 • Show Jana Krause – 14. 12. 2022
06.12.2022 • Jaro na ČT: pokračování Kukaček a Místa zločinu, nový Prušinovský i rekordní počet filmových premiér

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist