Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 21:10:14   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Show Jana Krause – 1. 3. 2023

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 25.02.2023



Herec Jan Vondráček, moderátorka Zuzana Belohorcová a spisovatelka Lucie Sára Závodná se představí v Show Jana Krause. Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. března ve 21.35 hod. na Primě.


Jan Vondráček – herec a nový hlas pražské městské hromadné dopravy. „Pocit, že hlášky i názvy budou lidé slýchat dvacet let, ve mně vyvolal velkou zodpovědnost,“ říká herec Jan Vondráček, jehož hlas nově zaznívá v pražských tramvajích a autobusech. Vítěz ankety (hlasovalo pro něj přes 120 tisíc lidí) uspořádané Dopravním podnikem hl. m. Prahy přiznává, že nejtěžší bylo najít a udržet balanc. „Ráno v prázdné tramvaji můj hlas nemůže řvát lidem do uší. Musí celou dobu držet jednu barvu a charakteristiku. A působit jako zpěv ptáků nebo šumění moře.“ Objevit tu správnou míru i formu pro něj ale nebylo zase tak složité, jak by se mohlo zdát – pomohly mu zkušenosti z dabingu, načítání audioknih a samozřejmě z divadla. Hraje také v seriálu Zákony vlka, který můžete vidět na prima+. Více než čtvrt století je členem Divadla v Dlouhé, kde září nejenom jako herec, ale i coby muzikant. S přehledem zvládá hru na kytaru, housle, basu nebo mandolínu a často skládá hudbu k inscenacím. Spokojený je i ve svém soukromí – má dva syny, staršího Kryštofa, který z něj nedávno udělal dědečka, a pak mladšího Vojtěcha, jenž kráčí v jeho stopách.


Zuzana Belohorcová – bývalá playmate a moderátorka, dnes podnikatelka v realitách. Kočovný život jí nedělá problém. Jedenáct let žila v Americe, odkud se s krátkou pauzou, kdy pobývala v jižním Španělsku, přemístila na Kanárské ostrovy. Konkrétně na Tenerife, kde s manželem pokračuje v realitním byznysu. „Zjistili jsme, že místní realitní trh je v plenkách, na rozdíl od Miami. Tam je to trochu složitější, je tam více hladových vlků, je těžší se prosadit. Spousta našich klientů navíc na Floridě prodala nemovitosti a odešla, ať už kvůli dostupnosti, nebo bezpečí. A devadesát procent z nich přišlo na to, že Tenerife je úžasné místo, kde je bezpečno, teplo a levně,“ říká čerstvě sedmačtyřicetiletá blondýnka.


Lucie Sára Závodná – spisovatelka a pedagožka, účastnice česko-norského výzkumu hledajícího odpověď na otázku, jak lépe učit dnešní středoškoláky a vysokoškoláky. „S kolegy jsme si všimli, že nám teď v lavicích sedí úplně jiní lidé než dřív. A tak jsme si řekli, že by bylo dobré to prozkoumat,“ vysvětluje pedagožka z Fakulty managementu VŠE, která současnou generaci studentů označuje jako Generaci Z nebo také Snowflakes čili sněhové vločky. „Každá vločka, když se na ni podíváme, je jedinečná. Je svoje a křehká. A přesně takoví jsou dnešní mladí – citliví až přecitlivělí. Méně odolní vůči urážkám a plačtiví. Žijí s telefonem v ruce a informace čerpají především z online prostředí, videí a podcastů. Knihy otevírají jen neradi.“ Jak by k nim tedy učitelé měli přistupovat? „Na místě je pedagogika laskavosti, kdy učitel vyjde vstříc sněhové vločce, která řeší nějaký svůj problém a nestihne odevzdat seminárku. Nemůžeme být jen přísní, ale je potřeba občas být i člověk.“


Premiéru dalšího dílu Show Jana Krause uvidíte ve středu 1. března ve 21.35 hod. na Primě. Užijte si nové díly se zajímavými hosty a všetečnými otázkami Jana Krause.


Filip Budák, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 24. 12. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
28.02.2023 • Česká televize zve diváky do Zóny ČT24 - poprvé v neděli 5. března
26.02.2023 • Vejděte do světa Prima ZOOM
21.02.2023 • Markíza KRIMI prináša ďalšiu atraktívnu premiéru, detektívny seriálový hit Grantchester
18.02.2023 • Od vystudovaného ekonoma přes hudebníka až po malíře, ČT nahlédne do Perspektivy Ivana Mládka
18.02.2023 • Show Jana Krause – 22. 2. 2023
17.02.2023 • Česko Slovensko má talent 2023 startuje casting

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist