Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 19:55:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Zamilujte se na 12. narozeniny Prima LOVE. Lásce navzdory

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 02.03.2023


Prima LOVE oslaví na Mezinárodní den žen – 8. března – dvanácté narozeniny. Svým divačkám nadělí letos dárek již o pár dní dříve, od pátku 3. března se totiž mohou na obrazovkách těšit na českou premiéru seriálu Lásce navzdory s oblíbeným hercem Canem Yamanem v hlavní roli.


Rekordní narozeninový rok, ve kterém kanál dosáhl v CS 15+ na celodenní share 2,38 % (meziroční nárůst o 0,28 p. b.), oslaví Prima LOVE i mimo obrazovky – již popáté na akci DERMACOL LOVE DAY, která se bude konat 1. května v pražské Grébovce.

„Ke dvanáctým narozeninám jsme chtěli pro Prima LOVE připravit opravdu velkolepý dárek, a tím jistě česká premiéra seriálu Lásce navzdory s Canem Yamanem je. Jedná se o jeden z prvních seriálů, ve kterém tato dnes již mezinárodní hvězda zazářila, a věříme, že divačky si ho každé odpoledne hned ve dvojité dávce užijí,“ říká Roman Mrázek, programový ředitel skupiny Prima.

Defne je mladá, půvabná, úspěšná a podnikavá dívka. Má šanci získat skvělou práci, ale před pracovním pohovorem ji zdrží hádka s bratrem, kterému se nelíbí její oblečení. Defne se tak převléká přímo na parkovišti firmy a netuší, že mladík, kterého při tom potká, je její budoucí šéf. Yalin neprozradí, kým opravdu je, a jenom si z dívky utahuje. Když na to Defne konečně přijde, situace se rychle komplikuje. Rozhořčená Defne odchází. Yalin se chce omluvit, běží za ní a znovu ji přistihne, jak se převléká na parkovišti. Nečekaně se objevuje i Defnin bratr Çınar a rozzuřeně se na Yalina vrhne. Horší už to nebude? Omyl! Když Çınar náhodou poznává Yalinovu sestru Yeşim, teprve začíná to pravé romantické peklo.

Seriál Lásce navzdory si divačky zamilují na Prima LOVE od 3. března, každý den odpoledne hned ve dvou epizodách za sebou. Celkem je čeká 89 epizod seriálu. V předpremiérách navíc mohou seriál sledovat již nyní na prima+.


Kromě premiérového seriálu se divačky mohou v březnu těšit i na své oblíbené stálice. Chybět mezi nimi nebude například další řada historického seriálu Tudorovci nebo filmy podle příběhů Rosamunde Pilcherové. V průběhu roku pak Prima LOVE nabídne divačkám další známé turecké seriály s jejich oblíbenými herci.


Dvanáctý rok vysílání byl pro kanál Prima LOVE skutečně důvodem k oslavě – dosáhl totiž rekordního podílu na sledovanosti 2,38 % (meziroční nárůst o 0,28 p. b.) v CS 15+. Rekordním měsícem pro kanál pak byl loňský srpen, kdy v totožné cílové skupině vzrostl share v celodni na 2,99 %. Podobně jako v předchozích letech oslovovaly diváky kanálu nejen romantické filmy natočené podle příběhů z per známých autorek Rosamunde Pilcherové, Ingy Lindströmové nebo Emilie Richardsové, ale také komediální telenovely z atraktivního prostředí současného Turecka.

Prima LOVE je historicky třetím kanálem Primy. Jméno kanálu LOVE vzniklo ze zkratky vytvořené slovy: Láska, Osudy, Vztahy, Emoce. Kanál byl v době svého vzniku zaměřen na všechny ženy, které se chtějí bavit při sledování těch nejlepších seriálů, pořadů a filmů, a to v časech, které jsou pro ně co nejkomfortnější.

Ani letos ale nepřijdou o oslavu narozenin kanálu Prima LOVE v podobě oblíbeného eventu DERMACOL LOVE DAY, který jeho divačkám přináší zábavu i mimo televizní obrazovky. Na Prvního máje se tak mohou těšit na tradiční aktivity spojené s hýčkáním, láskou a krásou v nádherném prostředí rozkvetlé pražské Grébovky. Akce nabídne bohatý program pro všechny členy rodiny, dvě pódia, několik hudebních vystoupení, kosmetické procedury, chybět ale nebude ani tematické překvapení k seriálu Lásce navzdory. Dámy, máme se na co těšit!

(Zdroj dat: ATO - Nielsen, narozeninový rok = 1. 3. 2022 – 24. 2. 2023, ke dni 27. 2. 2023)


Hana Růžičková, Marketingový a PR konzultant, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 1. 3. 2023





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.03.2023 • Posledná rozlúčka so slovenským režisérom, scenáristom a výtvarníkom Jurajom Jakubiskom exkluzívne naživo na JOJ 24
03.03.2023 • Karavan jede dál: herečka Vica Kerekes v něm nově putuje po Maďarsku
28.02.2023 • Česká televize zve diváky do Zóny ČT24 - poprvé v neděli 5. března
26.02.2023 • Vejděte do světa Prima ZOOM
25.02.2023 • Show Jana Krause – 1. 3. 2023
21.02.2023 • Markíza KRIMI prináša ďalšiu atraktívnu premiéru, detektívny seriálový hit Grantchester

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist