Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 06:41:21   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

M7 Group uzavřela smlouvu na satelitní šíření Current Time TV HD

  Autor: Petr Miklík , e-mail: Petr.Miklik@seznam.cz Přidané: 12.03.2023


Mediální skupina M7 Group se sídlem v Lucembursku uzavřela smlouvu s americkou agenturou pro globální média USAGM (U.S. Agency for Global Media) na satelitní šíření kanálu Current Time TV (Nastojaščeje vremja) ve vysokém rozlišení (HD) na satelitu Astra 1L na orbitální pozici 19,2° východně a na družici Eutelsat 9B na orbitální pozici 9° výhodně.


Current Time TV je televizní a digitální síť v ruském jazyce, která nepřetržitě nabízí živé zpravodajství, fundované debaty a zpravodajství založené na faktech o lokálních, regionálních a mezinárodních tématech a zaměřuje se na publikum v Rusku, v zemích střední, východní Evropy a také v celém světě. Je produkována stanicí Radio Free Europe/Radio Liberty ve spolupráci se stanicí Voice of America.

Poptávka po různých jedinečných celovečerních filmech a dokumentech, které nabízí Current Time TV, se zvyšuje v Rusku, na Ukrajině, v pobaltských zemích i jinde. V minulém roce stanice Current Time TV získala více než padesát nových mediálních partnerů v zemích jako je Estonsko, Litva a Moldavsko. Programový obsah Current Time TV je doplněn silnou a oblíbenou digitální nabídkou, která oslovuje a začleňuje globální publikum pomocí sociálních médií a jiných platforem. V minulém roce internetová videa Current Time TV měla shlédnutí více než čtyři miliardy. Internet: www.currenttime.tv.

V rámci smlouvy se skupinou M7 Group bude Current Time TV volně přijímatelná z družice Astra 1L z orbitální pozice 19,2° východně. Pro příjem je třeba nové (manuální) naladění satelitního receiveru s podporou HD. Tato evropská nejdůležitější satelitní pozice pokrývá signálem více než 95 miliónů domácností s televizorem, z toho je téměř čtyřicet miliónů s přímým satelitním příjmem (DTH). Šíření z družice Astra 1L umožní stanici Current Time TV výrazně zvýšit svůj okruh diváků v evropských domácnostech s ruským jazykem.

Součástí smlouvy je zahrnutí stanice Current Time TV do elektronických programových průvodců (EPG) platforem přímého příjmu ze satelitu (DTH) Canal Digitaal, TV VLAANDEREN, TéléSAT, HD Austria a Skylink, které provozuje skupina M7 Group, plně nebo částečně na družici Astra 1L na orbitální pozici 19,2° východně. Stanici Current Time TV bude brzy možné přijímat i jako lineární kanál OTT v platformách M7 Group v Maďarsku (Direct One) a v Rumunsku (Focus Sat).

Stanice Current Time TV bude také šířena na satelitu Eutelsat 9B na orbitální pozici 9° východně a bude součástí paketu v ruském jazyce platformy M7 Deutschland (M7 Německo). Satelitní vysílání rovněž slouží pro kódovanou distribuci signálu třetím operátorům v rámci evropské zóny ozáření.


Parametry příjmu z družice Astra 1L: transponder: č. 105, kmitočet: 12,515 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 22000 kSymb/s, FEC: 5/6, norma: DVB-S/QPSK; MPEG-4/SD, volné (FTA) vysílání.

Parametry příjmu z družice Eutelsat 9B: transponder: č. E14, kmitočet: 11,977 GHz, horizontální polarizace, Symbol Rate: 27500 kSymb/s, FEC: 2/3, norma: DVB-S2/8PSK; MPEG-4/SD, volné (FTA) vysílání.


S využitím zdroje: Infosat.de, 9. 3. 2023, volně upraveno a zkráceno


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.03.2023 • M7 Group a A+E Networks EMEA podepsaly smlouvu o satelitní distribuci History a Crime+Investigation
23.02.2023 • CANAL+ Action odstartuje za týden na Skylinku
22.02.2023 • Družice SES-18 a SES-19 připraveny k vynesení na oběžnou dráhu
21.02.2023 • Nový program CANAL+ Action od konce února přinese na obrazovky exkluzivní premiéry i akční klasiku
20.02.2023 • Nabídka pořadů ve velmi vysokém rozlišení - i ze satelitů Hot Bird 13 a Astra 1
13.02.2023 • Telly rozšiřuje svou programovou nabídku: přichází nový erotický balíček Red a programy Prima Show a Star

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist