Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 18.04.2024 - 03:55:41   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Nový pořad Luxusní bydlení se představí na televizní stanici Spektrum Home

  Autor: KNKTR/Spektrum Home , e-mail: info@knktr.cz Přidané: 14.04.2023


Krátce po podpisu dohody mezi AMC Networks International (AMCNI) a Českými Radiokomunikacemi (CRA) o pozemní distribuci televizní stanice Spektrum Home, začalo natáčení pořadu Luxusní bydlení, jehož premiéra proběhne 15. dubna v 19.30 hodin. Pořad zavede diváky do luxusně zařízených domů se zajímavými příběhy, designovými prvky a architekturou. Moderovat jej bude moderátorka Eva Borská a interiérový designer Tomáš Marx.


Na stanici Spektrum Home, která od 1. března 2023 vysílá prostřednictvím digitální pozemní distribuce (DVB-T2) pokrývající české domácnosti, se poprvé představí pořad Luxusní bydlení. Bude mít deset dílů a v každém z nich se představí hned dvě zajímavá obydlí, která se vymykají běžnému standardu, ať už z hlediska luxusu, architektonického uspořádání, lokality nebo designu. Kromě atraktivních interiérů diváky potěší oblíbená moderátorka Eva Borská, která bude provázet jednotlivými díly a nechá je nahlédnout do různých bytů a dokonce i do svého soukromí. Sekundovat jí bude interiérový designer Tomáš Marx.

Spektrum Home je lifestylová a zábavní stanice, která se zaměřuje na poskytování velkého výběru filmů, seriálů, inspirativních a odpočinkových faktografických pořadů, jako jsou kutilství, interiérový design, architektura, reality, cestování a zahradničení, například Svět zahrádkářů s Monty Donem. Z lokální produkce se diváci mohou těšit na pořady jako Markéta na trhu a Recepty našich babiček, dále na pořady o bydlení a zahradě s odborníky z oboru, jako jsou dvojčata Scottova z pořadu Property Brothers, Grand Designs, také na pořady o neobvyklých a krásných domech, které divákům umožní uniknout z reality, jako jsou Lovci ostrovů nebo Great Escapes. Plánem AMCNI je postupně rozšiřovat programovou skladbu tak, aby byla pestřejší, a průběžně budou přibývat nové žánry, včetně zábavného obsahu pro ženy.

Televizní stanice Spektrum Home je volně dostupná ve všech českých domácnostech, které přijímají televizní vysílání prostřednictvím pozemních sítí DVB-T2. Společnost AMC Networks Central Europe podepsala plnou dvanáctiletou licenci na vysílání stanice Spektrum Home prostřednictvím pozemní digitální pozemní distribuce s platností od 1. března.

Do rodiny AMCNI patří kromě stanice Spektrum Home ještě stanice CBS Reality, sportovní stanice Sport1 a Sport2, Film+, který vysílá populární filmy a dětské stanice Minimax a JimJam. Milovníci vaření si užijí sledování stanice TV Paprika. Stanice Spektrum nabízí nejrůznější dokumenty a stanice AMC zase původní seriály a filmy.


AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI) je globální divize AMC Networks a je dodavatelem uznávaných zábavných pořadů pro předplatitele ve více než 130 zemích. AMCNI zahrnuje globální značky a také populární stanice s lokálním významem a různorodým žánrovým zaměřením. Více informací naleznete na www.amcnetworksinternational.com.


Veronika Ježková, Account Manager, KNKTR, 13. 4. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.04.2023 • Miro Žbirka získal čtyři Anděly
11.04.2023 • Veľkú noc dovŕšila JOJ ako líder trhu, Inkognito dosiahlo rekord jarnej sezóny
10.04.2023 • Skupina Markíza si v marci 2023 medziročne výrazne polepšila a nad konkurenciou zvíťazila každý jeden deň
08.04.2023 • Show Jana Krause – 12. 4. 2023
07.04.2023 • Zázraky přírody poprvé pro Kuře. Benefiční speciál uvede ČT na Velikonoční pondělí
06.04.2023 • Skupina Prima v březnu zazářila s novinkami, ve 13. týdnu hned 5x zvítězila s hlavním večerním pořadem

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist