Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 19.04.2024 - 12:48:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Sony Pictures Television a Warner Bros. Discovery rozšiřují dohodu o distribuci obsahu ve střední a východní Evropě

  Autor: HBO/Warner Bros. Discovery , e-mail: info@warnermedia.com Přidané: 17.05.2023


Společnosti Sony Pictures Television a Warner Bros. Discovery dnes oznámily prodloužení dohody o prodeji obsahu ve střední a východní Evropě, díky níž budou tituly z připravované nabídky celovečerních filmů a vybraných televizních seriálů společnosti Sony Pictures Entertainment ("SPE") exkluzivně uváděny na obou kanálech HBO a streamovací platformě HBO Max v celém regionu.


Od nedávných hitů, jako je nesmírně populární životopisný film Whitney Houston Whitney: Chci s někým tančit a Tom Hanks ve filmu Muž jménem Otto, až po velmi očekávané filmy z připravované nabídky SPE, přinese dohoda divákům HBO a HBO Max některé z největších titulů a franšíz společnosti SPE.

Mezi budoucí tituly na seznamu SPE patří: Spider-Man: Across the Spider-Verse, Gran Turismo, Equalizer 3, další díl série Krotitelé duchů a další celovečerní filmy ze Spider-Man Universe společnosti Sony (včetně Kraven the Hunter, El Muerto a Madame Web).

Součástí dohody bude také přístup zákazníků HBO a HBO Max k rozsáhlému výběru nejpopulárnějších filmů z katalogu SPE, včetně filmů ze sérií Spider-Man, Jumanji, Muži v černém a Hotel Transylvánie.

Partnerství zahrnuje také televizní seriál Accused, který v lednu na americké stanici Fox zaznamenal rekordní sledovanost a přinesl této stanici nejvyšší sledovanost za poslední tři roky, a dále britské drama Without Sin nominované na cenu BAFTA a velmi očekávané tituly Twisted Metal a Lucky Hank z roku 2023.

Smlouva na výrobu filmů a televizních seriálů pokrývá území celé středovýchodní Evropy a přináší tyto tituly SPE do Polska, České republiky, Slovenska, Maďarska, Rumunska, Bulharska, Moldavska, Slovinska, Chorvatska, Srbska, Černé Hory, Bosny a Hercegoviny, Severní Makedonie a Kosova.

Mark Young, VP pro sítě a distribuci společnosti Sony Pictures Television EMEA, uvedl: "Společnost Sony Pictures Television EMEA je v současné době velice úspěšná: Jako nezávislé studio s napjatě očekávanou nabídkou hollywoodských celovečerních filmů a televizních seriálů před sebou a s obrovským bohatstvím oblíbených klasických filmů v naší knihovně Sony Pictures máme jedinečnou pozici pro propojení skvělého obsahu s diváky po celém světě. Tato nová rozšířená smlouva s našimi partnery a přáteli ze společnosti Warner Bros. Discovery je úžasným způsobem, jak tento obsah zprostředkovat divákům HBO a HBO Max ve středovýchodní Evropě."

Ragnhild Thorbech, SVP pro program a akvizice v regionu EMEA společnosti Warner Bros. Discovery, uvedla: "Prodloužení této víceleté smlouvy znamená, že naši zákazníci ve střední a východní Evropě si budou moci i nadále užívat neuvěřitelnou nabídku celovečerních filmů a seriálů od Sony na HBO a HBO Max v rámci svého stávajícího předplatného. Spolu s tituly z rodiny značek WBD, včetně HBO Originals, Warner Bros, Max Originals a DC universe, nám akvizice pomáhají zajistit, že každému v domácnosti nabídneme tu nejlepší možnou kombinaci obsahu."


Pavla Brožková, PR, HBO Max EMEA, 16. 5. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.05.2023 • Stanice HBO ve Skylink Live TV a další květnové novinky
27.04.2023 • Nová televize A 11 dnes nahradila Náš Region TV
17.04.2023 • Družice Hot Bird 13G nyní testuje signály
04.04.2023 • Akce, sport, dokumenty a koncerty - nabitý duben na Skylinku [ 1 ]
19.03.2023 • WildEarth se vrací na družici Astra 2G
12.03.2023 • M7 Group uzavřela smlouvu na satelitní šíření Current Time TV HD

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist