Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 07:41:06   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Bohatá ponuka prémiových programov na Voyo stále rastie, počet predplatiteľov prekročil 570-tisíc

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 03.08.2023


Žánrovo pestrú ponuku projektov pod značkou Voyo Originál rozšíri tento rok na jeseň pôvodný český špionážny triler Extraktori s hviezdnym obsadením. So svojou česko-slovenskou verziou sa vráti najzamilovanejšia reality šou na svete Love Island a tiež celosvetovo najslávnejšia reality šou Big Brother.


Z kín rovno na Voyo zamieria slovenské a české filmové hity. Popritom, ako neustále rastie bohatá ponuka zahraničných filmov, seriálov a reality šou, stúpa aj počet predplatiteľov Voyo na Slovensku a v Česku. Aktuálne už prekročil hranicu 570-tisíc.

„Ponuka Voyo sa s neuveriteľnou dynamikou rozrastá. Tento rok si diváci môžu vyberať z piatich pôvodných, prémiových projektov pod značkou Voyo Originál, uviedli sme ďalší z plánovaných Voyo Špeciálov - stand-up comedy šou Jakuba Zitrona Ťapáka a v auguste prinesieme aj nemenej skvelý špeciál Sama Trnku - a významne tiež narastá počet distribučných filmov, ktoré po ich ceste tuzemskými kinami ponúkame na Voyo v kategórii Voyo Film,“ hovorí programová riaditeľka skupiny Markíza a skupiny Nova Silvia Majeská.

„Popritom neustále rozširujeme ponuku zahraničných filmov, seriálov a reality šou. Nespomaľujeme ani v nasledujúcich sezónach, pripravujeme desiatky exkluzívnych Voyo Originálov a ďalších noviniek. Je sa na čo tešiť,“ dodáva.

Ich prácu nie je vidieť a každý, kto ich pozná, si praje, aby ich poznať nemusel. Sú tými, ktorí pomáhajú ľuďom dostať sa v bezpečí zo zahraničia domov, nech už sa im tam prihodí čokoľvek. Tohtoročné premiéry projektov z dielne Voyo Originál rozšíria na jeseň hviezdne obsadený šesťdielny triler Extraktori s Jakubom Štáfekom, Pavlou Gajdošíkovou a Janom Révaiom v hlavných rolách, v ktorom sa slovenskí diváci môžu tešiť aj na obľúbeného herca Jána Koleníka.

„Extraktori sú o špeciálnej jednotke českej rozviedky, ktorá v prípade, keď sa niekto z Čechov v zahraničí dostane do vážnych problémov, vie a môže zasiahnuť, prípadne toho človeka ‚extrahuje' z krajiny, v ktorej má problémy. Sama som veľkou fanúšičkou špionážnych seriálov. Bol to môj sen niečo také točiť,“ hovorí kreatívna producentka Voyo a spoluautorka námetu Lenka Szántó.

Príbeh stojí na starostlivo rešeršovaných faktoch z prostredia tajných služieb aj vysokej politiky. Tvorcovia na čele s režisérom Romanom Kašparovským sa v rámci nakrúcania presúvali zo stredných Čiech a Prahy do Turecka. Za kamerou stála skutočná legenda českej a slovenskej kinematografie – osemnásobný držiteľ Českého leva Vladimír Smutný – a pod scenárom sú podpísaní Evita Naušová, Jan Stehlík a investigatívny novinár Jaroslav Kmenta.

Slnko, blankytná obloha, morský vzduch a dovolenková atmosféra. V hlavnej úlohe, samozrejme, láska. Na Voyo sa po ročnej pauze vráti najhorúcejšia reality šou Love Island. Sedem párov, ktoré sa spojili počas prvej a druhej série obľúbenej reality šou, je spolu dodnes a utvoriť zamilovaný pár sa teraz pokúsia aj aktuálni „singles“ zo Slovenska a z Česka. Budú si nielen užívať krásne prostredie a zábavné hry, ale pod dohľadom televíznych kamier budú hľadať lásku svojho života. Zamilované „srdiečka“ prevedie pobytom na ostrove lásky opäť hviezdna moderátorka Zorka Hejdová.

Globálne najúspešnejšia reality šou Big Brother sa prvýkrát objavila na obrazovkách v roku 1999 v Holandsku a odvtedy si tento popkultúrny fenomén zamilovali diváci vo viac ako sedemdesiatich krajinách sveta. Bol to začiatok úplne nového typu audiovizuálneho formátu, ktorý navždy zmenil svet televíznej zábavy. Teraz sa nová generácia šou Big Brother vracia na Slovensko a do Česka.


Tento rok na jeseň rozšíri kategóriu Voyo Film, teda ponuku filmov, ktoré po ich premietaní v kinách ponúkneme predplatiteľom Voyo, napríklad slovenská horkosladká komédia producentky Michaely Čobejovej v réžii Samuela Spišáka s názvom Smolu nosíš ty, láska či česká rodinná dobrodružná komédia Buď chlap! režiséra a scenáristu Michala Samira, alebo road movie Želanie k narodeninám s Evou Holubovou a Jaroslavom Dušekom v hlavných úlohách.

Futbaloví fanúšikovia nájdu aj v novej sezóne všetkých 192 zápasov najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - Niké ligy - exkluzívne v ponuke streamovacej služby Voyo, ktorá je už dlhodobo domovom najlepšieho slovenského futbalu.


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 570 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 2. 8. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
25.07.2023 • Futbalové prenosy z európskych pohárových súťaží pokračujú na Voyo aj v aktuálnom týždni
17.07.2023 • Voyo prinesie zápasy Slovana a Trnavy v kvalifikácii Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy
24.06.2023 • Mistrovství světa v Hodoníně nabídne hokejbalovou elitu. O2 TV Sport odvysílá vyvrcholení šampionátu
16.06.2023 • Televize Prima natáčí komediální seriál Chataři ze Švihova v režii Michala Suchánka
15.06.2023 • Miniséria Vedma odštartuje už v piatok 16. júna
14.06.2023 • Skupina Prima a TV JOJ natáčí seriál podle světového hitu. »Vytoč mého agenta« slibuje brilantně obsazenou chytrou dramedy

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist