Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 22:31:58   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Internet a IPTV | Články
 

Televize O2 TV zahajuje revoluční model vysílání Tipsport extraligy. Všechny zápasy v přímých přenosech, posílená redakce a nový pořad

  Autor: O2 TV Sport , e-mail: info@o2.cz Přidané: 12.09.2023



Televize O2 TV vstupuje do Tipsport extraligy jako hlavní vysílatel. Díky nové smlouvě na televizní práva, která zahrnuje sezony 2023/2024, 2024/2025, 2025/2026, 2026/2027 a 2027/2028, uvidí fanoušci poprvé v historii všechna utkání.


„Na diváky O2 TV čeká revoluční model vysílání, kdy nepřijdou o žádný moment z celé sezony. Díky multidimenzi mohou nyní sledovat svůj oblíbený klub a prožívat s ním všechny zápasy. Chtěli bychom tím poděkovat hokejovým fanouškům, kteří nás v uplynulých letech sledovali. Pevně věřím, že jim tento nový televizní formát udělá radost,“ uvedla Anna Lenerová, šéfka obsahu společnosti O2.


- Hlavním vysílatelem hokejové Tipsport extraligy se až do sezony 2027/2028 stala stanice O2 TV Sport

- Poprvé v historii budou mít diváci O2 TV možnost vidět všechny zápasy

- O2 TV Sport se chystá odvysílat až 404 přímých přenosů z celé sezony

- Novinkou jsou rozsáhlá studia, která se budou věnovat hracím dnům v úterý, ve středu či v pátek

- Tým expertů doplní Václav Nedorost, jenž hrál v NHL za Colorado Avalanche či Floridu Panthers, a Radek Duda, který v extralize odehrál přes 700 zápasů

- O2 TV Sport odstartuje extraligovou sezonu již ve středu 13. září od 20:00, kdy začíná první díl nové show Bomby na ledu. Od 21:00 hodin naváže předsezonní Preview s experty


Stovky přímých přenosů a studií

Z celé sezony Tipsport extraligy může stanice O2 TV Sport odvysílat až 404 přímých přenosů. Kanál ČT sport, který mají zákazníci O2 TV ve všech tarifech, pak nabídne maximálně 36 přenosů. „V základní části můžeme vyrobit a odvysílat až 341 zápasů, dalších 63 duelů pak v play off a finále. Museli jsme výrazně navýšit výrobní kapacity, ale jsem přesvědčený o tom, že naše investice pomůže celé soutěži, klubům a nejvíce fanouškům,“ sdělil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Další novinkou jsou rozsáhlá studia přímo z centrály stanice O2 TV Sport, která se budou věnovat hracím dnům v úterý, ve středu či v pátek. V těchto dnech nabídne O2 TV Sport všechny zápasy v přímých přenosech. „Nejatraktivnější duel bude vždy na stanici O2 TV Sport, zbývající si divák může vybrat v rámci multidimenze. V nedělním kole kromě jednoho zápasu, který bude na kanále ČT sport, uvidí fanoušek opět všechny zbývající duely v multidimenzi,“ doplnil Marek Kindernay, výkonný ředitel stanice O2 TV Sport.

Kompletní extraliga bude k dispozici již od základního tarifu O2 TV Bronzová. Tento balíček klasických i prémiových programů, kde divák najde například kanály O2 TV Sport, Eurosport 1, Discovery Channel nebo dětský Nickelodeon, si může nyní vyzkoušet úplně každý na měsíc zdarma.


Novou sezonu odstartuje již ve středu od 20:00 hod. nová hokejová show Bomby na ledu. Moderátorské duo Richard Tesař a Jakub Koreis přivítá mezi hosty Radima Rulíka, hlavního trenéra české reprezentace, Tomáše Divíška, bývalého hokejistu a nyní člena představenstva Sparty, a také Patrika Eliáše, který v NHL odehrál přes 1200 zápasů. Následně od 21:00 hod. nabídne O2 TV Sport předsezonní debatu s experty O2 TV Sport.


Posílená redakce a nové tváře mezi experty

Oproti předchozím sezonám naroste počet přímých přenosů na O2 TV Sport až pětinásobně. I proto musela redakce přes letní přestávku výrazně posílit. „Máme za sebou stovky hodin usilovné práce, ladili jsme vše do posledního detailu. Nové tváře musely komentovat desítky zápasů takzvaně do zdi, zvládli jsme společné školení ohledně pravidel, u kterého nechyběli ani naši experti,“ prozradil Tomáš Zetek, vedoucí hokejové redakce O2 TV Sport.

Tým expertů doplní dvě velká hokejová jména. Václav Nedorost, dvojnásobný juniorský mistr světa, jenž hrál NHL za Colorado Avalanche či Floridu Panthers a sedm let působil v KHL. A Radek Duda, který v extralize odehrál přes 700 zápasů, se Slavií získal kompletní sbírku medailí, a hrál také v Kanadě, Rusku, Rakousku, Švédsku, Finsku, Švýcarsku nebo v Německu.

„V přenosech nasadíme opět populární O2 TV Helmet Cam, která ukazuje záběry z kamery umístěné na helmách rozhodčích, a O2 TV Inside Cam, jež přináší emoce fanoušků i atmosféru na stadionech. Novinkou budou robotické kamery za brankou a speciální kameru nasadíme i v přerušení na ledovou plochu. Ke startu sezony máme ve studiích připravenou zcela novou moderní virtuální grafiku. Pokračujeme rovněž ve velmi úspěšném O2 TV duelu Honzy Velarta a své rubriky se dočkají i rozhodčí,“ doplnil k přenosům Tomáš Zetek.


Složení hokejové redakce O2 TV Sport pro sezonu 2023/2024:

MODERÁTOŘI: Jan Homolka, Jan Velart, Tomáš Zetek

EXPERTI: Miloslav Gureň, Radek Duda, Jakub Koreis, Roman Málek, Václav Nedorost, Jiří Tlustý

REPORTÉŘI: Jan Hrabal, Jakub Koreis, Tereza Kubíčková

KOMENTÁTOŘI: Tomáš Zetek, Jan Velart, Viktor Maudr, Libor Basík, Jan Hrabal, Ondřej Kvarda, Lukáš Losleben, Radek Macháček, Václav Pilný, Ivan Petr, Martin Stebel, Adam Sušovský, Radek Šilhan, Jan Štiegler a Matěj Vodička

EDITOŘI: Dominik Hejbal, Jiří Vítek

Tým expertů O2 TV Sport: Václav Nedorost, Jiří Koreis, Roman Málek, Jiří Tlustý, Miloslav Gureň, Radek Duda


Ambasador Petr Čech v hokejové kampani

Se startem nové hokejové sezony spustila společnost O2 také rozsáhlou komunikační kampaň, díky které si můžou diváci vyzkoušet O2 TV na měsíc zdarma. Ústředním motivem se stal ambasador O2 TV Petr Čech, jeden z nejúspěšnějších brankářů všech dob, který navíc aktivně chytá v hokejovém klubu Oxford City Stars. Nová kampaň se soustředí přímo na lokality, kde působí extraligové kluby. Fanoušci se tak s Petrem Čech setkají při cestě na zápasy či přímo na hokejových stadionech po celé České republice.

Hokejovou kampaň vytvořila agentura Free Andy Agency. Produkci zajistila společnost Boogie Films s režisérem Maxmiliánem Turkem. O postprodukci se postaralo Alien Studio.


O společnosti O2 Czech Republic

O2 je největším poskytovatelem telekomunikačních služeb na českém trhu. V současnosti poskytuje služby prostřednictvím téměř osmi milionů mobilních a pevných linek, což z něj činí jednoho z vedoucích poskytovatelů plně konvergentních služeb v Evropě. Zákazníkům mobilních služeb nabízí O2 nejmodernější technologii LTE, jako první v Česku společnost spustila také plnohodnotné 5G. Značka O2 pro zákazníky neznamená jen telekomunikace. O2 je schopna vyhovět i těm nejnáročnějším požadavkům zákazníků též v oblasti ICT a nabídnout jim služby housingu, hostingu i cloudových služeb v datových centrech o celkové rozloze 7 300 metrů čtverečních. Tato datová centra jako první v ČR a střední Evropě získala certifikaci úrovně TIER III. Se svou službou O2 TV je O2 zároveň největším provozovatelem digitálního televizního vysílání v Česku.


Obr.: Tým expertů O2 TV Sport: Václav Nedorost, Jiří Koreis, Roman Málek, Jiří Tlustý, Miloslav Gureň, Radek Duda

David Solnař, Tiskový mluvčí, O2 TV Sport, 12. 9. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.09.2023 • O2 TV Sport přichází s novou hokejovou show. Bomby na ledu nabídnou atraktivní hosty, zábavu a to nejlepší ze světa hokeje
09.08.2023 • Voyo prinesie ďalšie atraktívne zápasy kvalifikácie Európskej konferenčnej ligy a Ligy majstrov
03.08.2023 • Bohatá ponuka prémiových programov na Voyo stále rastie, počet predplatiteľov prekročil 570-tisíc
25.07.2023 • Futbalové prenosy z európskych pohárových súťaží pokračujú na Voyo aj v aktuálnom týždni
17.07.2023 • Voyo prinesie zápasy Slovana a Trnavy v kvalifikácii Ligy majstrov a Európskej konferenčnej ligy
24.06.2023 • Mistrovství světa v Hodoníně nabídne hokejbalovou elitu. O2 TV Sport odvysílá vyvrcholení šampionátu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist