Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 03.05.2024 - 23:05:22   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Love Island Česko & Slovensko pozná mená víťazov

  Autor: TV Markíza , e-mail: info@markiza.sk Přidané: 30.10.2023


Vo veľkom finále si všetky páry pripomenuli ich cestu súťažou, pričom o konečnom poradí a víťaznej dvojici tradične rozhodli diváci hlasovaním v špeciálnej aplikácii. Za účasti rodiny, kamarátov, ale aj bývalých víťazov sa odohralo finále tretej série reality šou Česko & Slovensko. Posledný diel v slávnostne vyzdobenej vile si nenechali ujsť ani manžel moderátorky Zorky Hejdovej Míra a „hlasy“ oboch krajín: Čech Vašek Matějovský a Slovák Lukáš Frlajs, ktorí sa nečakane spolupodieľali aj na moderovaní finálového večera.


Šou Love Island Česko & Slovensko v tretej sérii priniesla množstvo dramatických zvratov. Nečakané odchody, šokujúce návraty, najväčší twist sezóny Casa Amor, ale aj jeden hrozivo vyzerajúci požiar. „Ten, kto si myslel, že v tretej sérii nemáme čím prekvapiť, ten sa nemohol viac mýliť. Jedna dráma striedala druhú. Srdiečka sa nebáli v láske riskovať a do finále sa dostali páry, ktoré sa v priebehu súťaže buď rozišli alebo k tomu mali našliapnuté,“ uviedla poslednú epizódu tohtoročnej série reality šou Love Island Česko & Slovensko Zorka Hejdová.

Vo finále si všetky páry pripomenuli ich cestu súťažou. Diváci videli, ako sa dievčatá aj chlapci pripravujú a dojemné bolo, keď si páry čítali zamilované listy. O poradí tradične rozhodli diváci hlasovaním v špeciálnej aplikácii. Na treťom mieste skončili Rachel a Claude. „Nečakali sme, že budeme vo finále. Sme radi, že sme tu mohli byť,“ zverila sa influencerka Rachel Karnižová.

Na druhom mieste skončili Venis a Adam a víťazným párom sa stali Majka a Chris. „Úprimne som to nečakala. Som v takom šoku, že nemám slov,“ neskrývala dojatie Mária Glatzová a aj Christopher Jirout stratil české slová: „Ja som šialene excited. To je také amazing. Jednoducho amazing experience. Mali sme krásnu rozprávku a dúfam, že tá rozprávka bude pokračovať.“

Poslednou úlohou víťazného páru bolo vyžrebovať si obálky. V jednej boli peniaze, druhá bola prázdna. Peniaze pripadli Majke, a tak si mohla vybrať, či si celý obnos – rozprávkových 75 000 eur - nechá alebo sa podelí s Chrisom. Ich rozprávka mala happy end a o výhru sa podelili.

Ako sa víťazom aj ostatným súťažiacim z Lovu Islandu darí po skončení šou ukáže tradične Love Island: After, ktorého prvá časť bude na Voyo k dispozícii už v pondelok 6. novembra 2023. V dvoch dieloch sa bude obzerať za nezabudnuteľnými momentmi bývalých účastníkov tohtoročnej série, ktorým sa na ostrove nepodarilo nájsť svoj ideálny náprotivok. Práve títo ostrovania sa teraz znova spoločne stretnú, aby si pripomenuli chvíle strávené vo vile. Budú mať tiež možnosť stráviť romantické rande s náprotivkom, ku ktorému v priebehu šou prechovávali sympatie, ale kvôli okolnostiam nemali možnosť ho vo vile bližšie spoznať. Bývalé srdiečka sa zveria so svojimi pocitmi a zážitkami po skončení šou a odhalia svoje plány do budúcnosti.

Druhá nadväzujúca epizóda šou tiež pripomenie najzásadnejšie okamihy finálových párov, vrátane vyhlásenia výsledkov a tiež ich rozlúčku s krásami ostrova Gran Canaria. Diváci budú tiež svedkami návratu srdiečok domov, prežijú s nimi okamihy pri prvom vzájomnom stretnutí s ich rodinami a dozvedia sa, aké sú ich plány do budúcnosti.


Fanúšikovia reality šou však rozhodne nemusia smútiť. Už v pondelok 13. novembra 2023 otvorí brány svojho domu Veľký brat. Šou Big Brother Česko & Slovensko ponúkne Voyo sedemkrát týždenne, TV Markíza v pracovné dni a v soboty TV Doma. Šou bude moderovať skúsený moderátor a úspešný podnikateľ Míra Hejda.

„Ani by som neveril, že sa moderovaniu venujem 20 rokov... Za ten čas som toho zažil toľko, že keď na to teraz spomínam, sám neverím. Či už je to rádio, pódium alebo televízia. Keď som v 23 rokoch dostal pozíciu riaditeľa programu v rádiu Kiss v Plzni, bola to výzva! Vnútorne som bol ale presvedčený, že toto je moja pozícia, toto som ja. Motivovať ľudí okolo seba, hľadať talenty a taktiež vymýšľať kreatívny program. Hoci najviditeľnejšia bola pozícia moderátora, ja som vždy bol súčasne tvorcom, kreatívcom, manažérom a investorom. Toto sa už nezmenilo. Niekde v duchu som si hovoril, že teraz by som už vzal len naozaj veľkú výzvu. Je tu, Big Brother. Šou sa vrátila pred pár rokmi ako úplne nový moderný formát a stala sa okamžite jednou z najsledovanejších vo všetkých 40 krajinách! Bude mi cťou ju v Česku aj na Slovensku moderovať,“ hovorí Míra Hejda.


Voyo je streamovacia služba, ktorú na Slovensku prevádzkuje skupina Markíza. Koncom roka 2020 prešla kompletným vizuálnym aj obsahovým reštartom. Odvtedy zaznamenáva výrazný nárast počtu predplatiteľov, aktuálne je ich na Slovensku a v Česku už viac než 570 000. Voyo zároveň patrí ku kľúčovým projektom digitálnej transformácie mediálnej skupiny CME na všetkých trhoch, kde pôsobí. Okrem obľúbených televíznych programov v predstihu ponúka používateľom prístup ku knižnici plnej filmov a seriálov z lokálnej i zahraničnej produkcie, populárnym športovým prenosom, či ďalšiemu prémiovému obsahu. Neustále prináša nové vylepšenia a funkcionality, pričom každý rok plánuje rozvíjať aj tvorbu exkluzívnych titulov.


Lukáš Kočišek, PR manažér, PR oddelenie skupiny Markíza, 30. 10. 2023


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.11.2023 • Pod vánoční stromek letos ČT nadělí Klíč svatého Petra. Výpravná pohádka Karla Janáka bude mít premiéru na Štědrý den
31.10.2023 • RTVS pripravila pre divákov a poslucháčov na Sviatok všetkých svätých špeciálnu programovú ponuku
30.10.2023 • Na obrazovky TV Markíza mieria nové slovenské časti úspešnej reality šou Utajený šéf
29.10.2023 • Režisér Jiří Strach se vrací k Docentovi – začalo natáčení nových dílů úspěšné minisérie s Terezou Ramba a Ivanem Trojanem v hlavních rolích
28.10.2023 • Show Jana Krause – 1. 11. 2023
27.10.2023 • RTVS v spolupráci s Českým rozhlasom pozývajú na unikátny česko-slovenský koncert pri príležitosti 100. výročia Československého rozhlasu

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist