Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 11:38:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Už osm let měníme na Prima MAX filmová přání ve skutečnost

  Autor: TV Prima , e-mail: info@iprima.cz Přidané: 22.11.2023


20. listopadu uběhlo osm let od chvíle, kdy se na českých obrazovkách objevil filmový kanál Prima MAX. Divákům od té doby servíruje filmové hity napříč žánry i érami a pravidelně nabízí zajímavé premiéry. Jinak tomu nebude ani letos na podzim – své narozeniny slaví v pořadí pátý kanál skupiny Prima hranými pohádkami od společnosti Disney. V programu na další týdny však nechybí ani premiérové drama o známém banditovi, dojemný snímek s Channingem Tatumem, nebo celá řada filmů s vánoční tematikou.


„Jsme rádi, že obliba Prima MAX a jeho filmového obsahu ani po osmi letech u diváků neklesá. Svůj podíl na tom jistě má přehledné schéma, které nabízí široké spektrum žánrů od komedií po cenami ověnčené snímky. Důkazem neklesajícího zájmu je pak sledovanost kanálu – za posledních dvanáct měsíců dosáhla Prima MAX v naší cílové obchodní skupině 15–69 share 3,10 % v celodni,“ říká Alex Ruzek, ředitelka programu skupiny Prima.

Narozeninovou oslavu kanál letos zahájil už 29. října, kdy divákům nabídl hranou verzi pohádky Mulan od Walt Disney Studios, která letos slaví 100 let od svého založení. Pohádkové večery patřily i následujícím nedělím – 5. listopadu se představila Emma Watsonová v roli Belle v nezapomenutelné klasice Kráska a zvíře.12. listopadu ji na obrazovce vystřídala Lily James a její Popelka, která místo tří oříšků potřebuje hodnou vílu kmotřičku. V neděli 19. listopadu převzala vládu nad kanálem Zloba – Královna černé magie v podání vynikající Angeliny Jolie, která se příští týden, 26. listopadu, představí i v pokračování snímku s názvem Zloba – Královna všeho zlého.

Na své si však v listopadu a prosinci přijdou na kanálu nejen milovníci pohádek. Pozadí ikonického příběhu jednoho z nejznámějších novodobých zbojníků zmapoval 16. listopadu Pravdivý příběh Neda Kellyho a jeho bandy. 27. listopadu dojme Channing Tatum ve filmu Zábavná psí cesta, během které při cestě napříč Spojenými státy najde nejen velmi nečekané přátelství, ale i sám sebe. Čtvrteční večery pak budou patřit českým klasikám, ve kterých se o slovo přihlásí major Kalaš.

V průběhu prosince se pak diváci budou moci naladit na vánoční atmosféru. Samozřejmě na MAX. Páteční odpoledne se ponesou ve znamení sváteční pohody ve snímcích Šťastné a znovu veselé, Vánoce jako z románu, Láska s vůní Vánoc a Nelíbej muže ve vánočním svetru. Chybět nebudou ani premiéry moderních pohádek pro malé i velké, jako jsou Spy Kids 4: Stroj času, Popelka: Nový příběh nebo Aladinova nová dobrodružství.

Oslavu osmých narozenin kanálu doprovází také marketingová kampaň, která se v souvislosti s vysílanými pohádkami nese v duchu splněných filmových přání. Komunikační mix kampaně zahrnuje printové inzerce, rádiové spoty, venkovní reklamu po celé České republice i silnou komunikaci na sociálních médiích.


Pátý kanál s převážně filmovým obsahem své vysílání zahájil 20. listopadu 2015 českou televizní premiérou hitu Vlk z Wall Street, kterou si nenechalo ujít 135 tisíc diváků v CS 15+ s podílem na sledovanosti 3,98 %. Už od začátku vysílání se Prima MAX drží ustáleného vysílacího schématu – pondělky jsou věnovány lehčímu žánru. Úterky se nesou v duchu akčních filmů, zatímco středy se blýskají exkluzivním obsahem v podobě oscarových a hollywoodských trháků. Čtvrteční večery ovládly české filmy, ať už se jedná o žhavé novinky či již legendární klasiky. Od pátku do neděle diváky čeká pestrá nabídka filmových hitů.

Podobně jako ostatní značky z portfolia skupiny Prima se také Prima MAX divákům ukazuje i mimo televizní obrazovky. Letos proběhl pod taktovkou agentury SOLOOTIONS již sedmý ročník tradičního letního MAX kina na střeše Centra Černý Most, které divákům každý čtvrtek v průběhu léta nabízelo filmové trháky ke zhlédnutí zcela zdarma na místě s jedinečnou atmosférou.

(Zdroj dat: ATO-Nielsen, ke dni 1. 11. 2023)


Hana Růžičková, PR specialista, SOLOOTIONS powered by FTV Prima, 22. 11. 2023





  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.11.2023 • Vánoční program TV Nova: Pohádky, speciální díl Na lovu i Láska nebeská
23.11.2023 • Peter Bebjak točí novou minisérii České televize Vedlejší produkt
22.11.2023 • Dakar 2024 na Nova Action a Voyo se blíží
22.11.2023 • Adventní koncerty České televize vstupují do třiatřicátého ročníku. Jedna z nejstarších sbírek u nás dosud rozdělila přes 276 milionů korun
21.11.2023 • Vrazi mafie s Colinem McLarenem na Viasat Explore
21.11.2023 • Vánoční pohodu vykouzlí Prima oblíbenými pohádkami i filmovými novinkami

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist