Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 05:02:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Začíná MS v biatlonu v Novém Městě na Moravě. Pro ČT je to jedna z největších a nejsložitějších akcí v dějinách televizní výroby

  Autor: Česká televize , e-mail: info@ceskatelevize.cz Přidané: 07.02.2024


Mistrovství světa v biatlonu se koná 7. – 18. 2. v Novém Městě na Moravě. Šampionát se na stejné místo vrací po jedenácti letech. Česká televize nabídne všech dvanáct závodů MS v přímém přenosu na ČT sport ze studia ve Vysočina aréně. Chystá se několik novinek – expert v coaching zóně, speciální tablet s aplikací propojený ze střelnice do přenosového vozu, osmidílný seriál Biatlon exkluziv nebo medailonky osobností. Své komentáře přidají Gabriela Soukalová nebo Ondřej Moravec.


„Z hlediska počtu kamer, vysílacích dní, lidí, kteří se na přenosech podílejí a objemem techniky, se nepochybně jedná o jednu z největších a nejsložitějších operací v dějinách sportovní výroby ČT a tudíž celé televize,“ popisuje výkonný ředitel ČT sport Jiří Ponikelský.

ČT sport bude mít během celého mistrovství světa studio přímo ve Vysočina aréně. Vysílání začne vždy třicet minut před startem závodů. Během následujících dvou víkendů se z Nového Města na Moravě navíc kompletně odbaví sportovní kontinuální vysílání. Přichystané jsou i novinky pro diváky.

„Poprvé v historii budeme mít experta přímo na trati v takzvané coaching zóně, kde trenéři předávají aktuální informace jednotlivým závodníkům a naší snahou bude novinky z trati co nejrychleji dostat k televizním divákům. Expert na střelnici zase bude mít speciální tablet s aplikací, ve které bude zaznamenaný nástřel vybraných biatlonistů před závodem a signál z tabletu se propojí do přenosového vozu,“ říká šéfredaktor TS Brno Petr Kubásek, který bude biatlonové studio z Vysočina arény moderovat spolu s Barborou Černoškovou.

Závody bude komentovat Tomáš Jílek, kterého po týdnu vystřídá Michal Dimitrov. Reportéři na MS odjedou v sestavě Jiří Rejman, Jakub Ščurkevič a Martin Vichnar. Jako experty ČT přizvala Gabrielu Soukalovou, Ondřeje Moravce, Romana Dostála, Ivana Masaříka a Vlastimila Vávru.

V rámci doprovodného programu je pro diváky ČT sport připravený osmidílný pořad Biatlon exkluziv, který přinese rozhovory s osobnostmi z biatlonového světa. Sportovní redakce také odvysílá biatlonové profily, které připravila během léta. Postupně diváci uvidí medailon Ondřeje Rybáře (6. 2.), Jessicy Jislové (7. 2.), Jakuba Štvrteckého (8. 2.), Terezy Voborníkové (9. 2.), Michaela Málka (12. 2.), Markéty Davidové (13. 2.), Michala Krčmáře (14. 2.), Tomáše Mikysky (15. 2.) a Matthewa Emmonse (16. 2.).

V úterý 6. 2. se z Nového Města na Moravě odbaví relace Branky, body, vteřiny. Živě se z biatlonového mistrovství odvysílají ještě Sportovní zprávy ve středu 7. února ve 12:25. Všechny přenosy i speciální pořady bude možné následně shlédnout v iVysílání.


Tiskové oddělení České televize, 6. 2. 2024


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
04.02.2024 • Sledujte E! Živě z červeného koberce: Grammy 2024 - 5. února na E!
03.02.2024 • Show Jana Krause – 7. 2. 2024
02.02.2024 • Telly od února začíná vysílat boxerské zápasy světových organizací
01.02.2024 • Televizní program k 30. výročí TV Nova: Nejlepší silvestry, éra Novamby i hledání talentů
31.01.2024 • Ateliéry seriálů TV Nova se otevřou veřejnosti: Podívat se do nich můžete i v živém vysílání
29.01.2024 • Atletická sezóna startuje - ČT nabídne více než 60 přímých přenosů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist