Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 02:44:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

UPC nabídne TV Barrandov analogově i digitálně, po kabelu i na satelitu

  Autor: PR Press UPC ČR , e-mail: info@upc.cz Přidané: 07.01.2009


Praha 7.1. 2008. UPC Česká republika, vedoucí domácí provozovatel kabelové a provozovatel satelitní televize, oznamuje, že nasadí TV Barrandov ve všech svých televizních službách. Zařadí ji tedy jak do analogového a digitálního vysílání kabelové televize, tak do vysílání satelitní platformy UPC Direct.


„Naši zákazníci jednoduše zmáčknou příslušný knoflík na ovladači. Víc pro příjem dlouho očekávané televizní stanice nemusí udělat“, říká Václav Bartoň, generální ředitel UPC a dodává: „V co nekratší době chceme navíc zpřístupnit v našich kabelových sítích i vysílání TV Barrandov ve vysokém rozlišení, tedy v HD kvalitě.“

TV Barrandov se stane součástí nejnižších programových nabídek, což znamená, že bude bez výjimky dostupná všem zákazníkům jakékoliv televizní služby UPC. Naprostá většina z nich bude moci sledovat TV Barrandov od okamžiku zahájení vysílání. Zbývajícím několika procentům zákazníků na menších kabelových sítích bude zpřístupněna postupně, během několika následujících hodin a dní. Ceny za žádnou z televizních služeb UPC se nezmění.

V nejnižší programové nabídce Mini analogové kabelové televize UPC je TV Barrandov umístěna na základě komerčního ujednání. V této nabídce nahradí některý z vybraných zahraničních programů s nejslabší sledovaností, a to v závislosti na regionálních podmínkách. TV Barrandov bude v nabídce Mini analogové kabelové televize zařazena i do digitálního slotu, který je vyhrazen pro povinné šíření televizních stanic podle zákona o rozhlasovém a televizním vysílání.


František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR


O UPC:

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Její kabelové sítě jsou v dosahu 1 298 000 domácností v 370 lokalitách ČR. Služby UPC podle údajů k 30.9.2008 aktivně využívá 1090 700 zákazníků. Z toho si televizní služby předplácí celkem 675 500 domácností, vysokorychlostní internet 295 000 zákazníků a telefonní služby přes 119 800 zákazníků. UPC je dceřinou společností Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB), divize UPC Broadband. Vizí společnosti je zpřístupnit úžasný, někdy však komplikovaný digitální svět každému. UPC zaměstnává v Evropě na 15 000 pracovníků usilujících o to, aby vnášeli jednoduchý a osobnostní přístup do všeho, co dělají.


O Liberty Global:

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 30. září 2008 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 16 milionům zákazníků v 15 zemích především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti její součásti Chellomedia v Evropě.


PR Press UPC, ČR, a.s., 7. 1. 2009


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
06.01.2009 • „Al Jazeera Sport HD” nekódovaně z družice Arabsat 26° východně
06.01.2009 • Nová kurdská televize TRT-6 z družice Türksat 42° východně
05.01.2009 • Videoarchiv (1.): FTV Premiéra – první česká soukromá stanice [ 1 ]
02.01.2009 • Novou televizi Barrandov otevřou nejslavnější osobnosti Česka [ 8 ]
22.12.2008 • Dnes zahajuje vysílání EinsFestival ve formátu HD
18.12.2008 • Dostihový kanál „Equi 8” zahájí vysílání z družice Astra 1H [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Digitál UPC je v pohodě 

07.01.2009 21:39 • ® michalreznar
Sám jsem kdysi přešel z analogové nabídky Mini na digitál a jsem naprosto spokojený... Pokud přejdete z Mini na Starter, tak za téměř stejné peníze získáte několik programů a můžete získat v balíčcích již od 1,- další desítky programů. Navíc, pokud nejste vázán smlouvou, můžete získat téměř všechny programy, co UPC nabízí, za minimální částku, ale o tom se dozvíte podrobnosti v připravovaném článku... ;)
 
 
  Jenže nemožeš jednoznačně říct že Jednotka (STV1) 

07.01.2009 16:56 • ® CS-
Jenže nemožeš jednoznačně říct že Jednotka (STV1) má tak rapidně větší sledovanost než Dvojka (STV2). Na dvojce je rozhodně dost sportu a taky dost filmů pro vážného diváka atd. a rozhodně lepších než na ČT2. Za další když asi na začátku roku v programovém časopisu TVmax vyřadily z nabídky program na STV2 za jiný program tak ho tam moseli hned vrátit kvůli nespokojenosti čtenářů. Když sem hned po sebrání STV2 volal do redakce zmíněného časopisu a dotazoval se proč sebrali program na STV2 tak mi bylo sděleno že neměli místo pro nový program NovaCinema a tak se rozhodli sebrat právě STV2 o kterém si mysleli že není moc sledovaný. Dále mě bylo sděleno že STV2 bude co nejdříve vrácena protože už si stěžovalo moc čtenářů kvůli odstranění STV2 a uznali chybu když si mysleli že tento program skoro nikdo nesleduje. To je tak když někdo z Prahy a nebo z Čech rozhoduje o slovenských programech v ČR.
Navíc v základu je volné místo po třech odraněných analogových programech ze základní nabídky a to po TV Noe, Fun1 a Ócko a v současné době je obsazen jen jeden kanál a to digitálně Óčkem a je ještě rezervován taky pro nově vzniklé TV které musí byt v základu jako Barrandov, Z1 atd.
Toto je politika UPC aby donutili lidi nátlakem do digitálu.
Jenže mě tím do digitálu nepřinutí a radši zruším kabelovku od UPC úplně.
 
 
  Pokud říkají, že všude sáhnou po nejméně 

07.01.2009 15:35 • ® michalreznar
Pokud říkají, že všude sáhnou po nejméně sledovaném zahraničním programu, a jiné zahraniční kanály než stv1+2 tam nemáte, tak dozajista vyberou stv 2
 
 
  A co když není zahraniční program s nejslabší 

07.01.2009 13:55 • ® CS-
Tak nevím jak to chcou udělat např. ve Zlíně a v Otrokovicích kde jsou v Mini nabídce jen dva zahraniční programy (např. oproti Veselí nad Moravou, Brnem a Ostravou atd. - navíc např. ORF1+2 a nebo TVP1 +2, Polsaty atd.) a to STV1 a STV2 které mají asi úplně stejnou a velkou sledovanost. Jestli nepřídají Barrandov na nějaký jiný volný kanál ve spodním pásmu I. až III.(Volné místo v základu u analogu ještě je lidi, ať neoblbují lidi) tak okamžitě končím s UPC a takových lidí bude určitě v tom to regionu víc. Radši budu bez Barrandova než STV1 a STV2!!!
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist