Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 08:04:56   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

3.12.2002 na UPC Direct

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 28.11.2002


Nejprve pár úvodních slov redakce satCentrum: Úterý, třetího prosince (decembra) 2002 se stalo, aspoň podle reakcí satelitních fanoušků v diskusi na našem webu, magickým datumem, od něhož si někteří hodně slibují, ale jiní se jej naopak bojí. Ten den totiž dojde ke změně vysílacího stanoviště – up linku pro satelitní placenou televizi UPC Direct.

Dosud se vysílalo z Maidstone v Anglii, od 3.12.2002 se přenese up link do holandského Amsterodamu. V této zemi tulipánů je totiž sídlo nadnárodní společnosti UPC. Na druhou stranu by se změna mohla odrazit i na kvalitě signálu. Zejména u distribuce kanálu Galaxie sport totiž byly v Anglii i přes devítimetrové parabolické antény potíže se sílou i kvalitou signálu.

V první prosincové úterý tedy dojde ke změně. Někteří diváci, sledující nelegálně tuto placenou satelitní službu se při této příležitosti obávají, že by mohlo dojít také ke změně kódu prémiových kanálů, či dokonce ke změně identu karet, což by vyřadilo z možnosti příjmu i poslední „piráty“, kteří přežili poslední razantní protiakci společnosti UPC. Zda k takové situaci dojde, je dnes předčasné odhadovat. Uvidíme za necelý týden. Samozřejmě, že z ústředí UPC Direct nám asi nikdo nepotvrdí či nevyvrátí naše dohady.

Právě v souvislosti s tímto přesunem jsme oslovili tiskového mluvčího – pana Františka Malinu, a jeho odpověď, včetně informace UPC, která se rozesílá abonentům, přetiskujeme v plném, nezkráceném znění:



„Naše společnost provede přestavbu a redislokaci satelitního vysílacího centra, které by měly významnou měrou napomoci ke zlepšení našich služeb. Příslušné práce jsou naplánovány na úterý 3. prosince od 01:00 do 05:00 hod. Současně bude provedena kompletní technická modernizace používaného zařízení.

Během této doby pravděpodobně může docházet k přerušení služby UPC Direct. Rád bych Vás v této souvislosti ubezpečil, že bude vynaloženo veškeré možné úsilí na to, aby byly případné výpadky minimalizovány. Přerušení se bude týkat všech programů UPC Direct.

V příštích několika dnech bude v této souvislosti spuštěn technický informační kanál. Jeho prostřednictvím budou zákazníci UPC Direct informovat o případných změnách a aktuálních skutečnostech. Na tomto kanále se bude střídat česká a slovenská informační verze. Toto je z důvodu společného dodávky programové nabídky pro Českou a Slovenskou Republiku.


Informace pro zákazníky UPC Direct v České Republice:

Vážená paní, vážený pane,

dovolte, abychom Vás informovali o významné změně týkající se služby UPC Direct. Naše společnost provede přestavbu a redislokaci satelitního vysílacího centra, které by měly významnou měrou napomoci ke zlepšení našich služeb. Příslušné práce jsou naplánovány na úterý 3. prosince od 01:00 do 05:00 hod. Současně bude provedena kompletní technická modernizace používaného zařízení.

Během této doby pravděpodobně zaznamenáte krátká přerušení služby UPC Direct. Rádi bychom Vás v této souvislosti ubezpečili, že vynaložíme veškeré možné úsilí na to, abychom případné výpadky minimalizovali. Přerušení se bude týkat všech programů UPC Direct.

Nepředpokládáme, že problémy s dodávkou signálu budou 3. prosince přetrvávat ještě po 9. hodině. Jestliže i poté budete mít potíže s příjmem signálu, kontaktujte prosím Zákaznické centrum UPC.

Kontaktní telefony:

Pevná linka 241 00 51 00
Modrá linka pro mimopražské volající 844 111 112
Fax 241 00 51 05
E-mail zakaznicke.centrum@upc.cz


V příštích několika týdnech bude v této souvislosti spuštěn technický informační kanál. Jeho prostřednictvím Vás budeme informovat o případných změnách a aktuálních skutečnostech.

Omlouváme se za případné nepříjemnosti, které Vám tato akce přinese. Věříme, že zmiňované úpravy Vám ještě více umocní zážitek z programů UPC Direct.“


František Malina
Public Relations Director
UPC Česká republika, a. s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
03.12.2002 • Změna up-linku a organizace předvoleb UPC Direct k 3.12.2002 [ 41 ]
30.11.2002 • Musicbox spustil vysielanie [ 34 ]
27.11.2002 • Fotbal na Galaxii sport – přehled prosincových TV přenosů [ 2 ]
27.11.2002 • Kultúrny kanál - ARTnative (i v CzechLinku) [ 13 ]
27.11.2002 • UPC odpovídá – 11.část [ 18 ]
26.11.2002 • NBA na Galaxii sport – přehled TV přenosů základní části

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist