Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 09:45:23   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Další informace o projektu Velké migrace

  Autor: Redakce satCentrum/CHANNELS , e-mail: info@channels.cz Přidané: 02.09.2010



Web satCentrum přináší ve spolupráci se společností Channels další podrobnosti o unikátní sérii dokumentů o migracích zvířat. Tato celosvětová televizní událost proběhne od listopadu na obrazovkách tematické televizní stanice National Geographic Channel.



National Geographic Society a TV kanály National Geographic představují svůj nejnovější projekt s názvem Velké migrace. Seriál o vysilujícím putování zvířat, které je nezbytnou podmínkou přežití bezpočtu živočišných druhů, bude na podzim tohoto roku uveden souběžně pro všechny milovníky National Geographic Channel ve 166 zemích světa včetně České republiky a Slovenska.

Naše romantická představa o stěhování zvířat je naprostý nesmysl. Nejde o žádné klidné procházky, plavání nebo létání. Jde o spletitý a vysilující maratón nesoucí se ve jménu utrpení, hladu a zoufalství. Každé stěhovavé zvíře se tváří v tvář smrti pouští do putování, při němž musí kvůli přežití nebo zachování svého druhu překonat bezpočet překážek. I přes obrovské riziko a nepředstavitelnou energetickou náročnost totiž tito stateční tvorové tuší, že jedinou horší věcí než odchod je zůstat na místě.


Sledujte tyto strhující dokumenty!

Pořad, jehož příprava trvala více než 3 roky, byl natáčen na všech sedmi kontinentech a štáby National Geographic Channel při jeho tvorbě urazily více než 676 tisíc kilometrů. V sedmi epizodách přinese divákům dosud nezdokumentované záběry ze světa přírody a obeznámí je s nejnovějšími poznatky vědy o migracích. Zpestřením budou jistě i záběry ze zákulisí natáčení.

Velké migrace se divákům nepředstaví pouze prostřednictvím televizních obrazovek, ale i v rámci dalších komunikačních kanálů. V této souvislosti byly dnes spuštěny lokalizované webové stránky projektu Velké migrace, které budou postupně přinášet aktuální informace, ukázky z dokumentu i výpovědi samotných tvůrců, a k obohacení stránek jistě přispějí i interaktivní prvky jako např. trojrozměrné modely zvířat a hry.

Veškerý obsah související se seriálem Velké migrace je k dispozici na adrese: natgeotv.com/cz/great-migrations.


Oslavte s námi příchod unikátního dokumentu Velké migrace a vyhrajte některou z velmi lákavých cen!

National Geographic Channel připravuje pro všechny své příznivce v České republice i na Slovensku exkluzivní soutěž. Více informací přineseme na webu satCentrum již brzy …


O National Geographic Channels International

National Geographic Channel je výzvou pro diváky, aby přehodnotili své vnímání televize a světa, a to prostřednictvím chytré a inovativní programové skladby. Je oknem do světa a svými zábavnými, vzdělávacími a podmanivými dokumenty spojuje lidi na globální úrovni. Vlastníky společnosti jsou National Geographic Television (NGT) a FOX Entertainment Group, NGCI se podílí na závazku National Geographic Society's vůči vědě, ochraně přírody a vzdělávání prostřednictvím svým šesti programů: National Geographic Channel, National Geographic Channel HD, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Nat Geo Adventure a Nat Geo Music.

Celosvětově, National Geographic Channel (včetně NGC U.S., což je společný podnik NGT a Fox Cable Networks Group) vysílá do více než 315 millionů domácností v 166 zemích a 34 jazycích. V Evropě má rozsah 43 milionů domácností ve 39 zemích s programy v 18 jazycích.

National Geographic je jediná mediální značka na světě, která svým klientům může nabídnout vskutku celosvětovou příležitost komunikace zahrnující hlavní mediální složky televize, tisku a interaktivní oblasti, zastřešených pod jedním jménem. Pro více informací navštivte www.natgeotv.com/cz.


O Channels

National Geographic Channel v ČR a SR zastupuje společnost CHANNELS, která se specializuje na oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic National Geographic Channel, Nat Geo Wild, NGC HD, NGW HD, Nat Geo Music, Baby TV, Disney Channel, Travel Channel, Sky News, Playboy TV, Private Spice a The Adult Channel. Více informací získáte na www.channels.cz

Marketingová a distribuční společnost CHANNELS je dynamická a rozrůstající se firma působící na českém a slovenském trhu od roku 2003. Specializujeme se na oblast vysílání, distribuce a marketingu tematických televizních stanic. S ohledem na stabilitu, tradici a dlouholeté zkušenosti vlastníků televizních společností přinášíme nejen kvalitní obsah vysílání, ale jsme schopni zajistit i služby s ním související v oblastech marketingu a reklamy.


Připravila redakce satCentrum ve spolupráci se společností CHANNELS, 2. 9. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.09.2010 • AXN v září 2010
26.08.2010 • Víťazstvo MŠK Žilina sledovalo na STV viac ako 600-tisíc divákov
26.08.2010 • Žrebovanie skupinovej fázy Ligy majstrov naživo na Trojke
26.08.2010 • Zářijové filmové lahůdky na Cinemaxu
26.08.2010 • Fotbal na NOVA Sport v září 2010 [ 1 ]
25.08.2010 • Na Trojke Liga majstrov, Európska liga aj argentínsky futbal

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist