Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 25.04.2024 - 09:30:16   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Z domova | Články
 

Hudební stanice VH1 bude v kabelových sítích UPC

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 17.12.2002


Hudební stanice VH1 se objeví v nabídce největší české kabelové televize UPC Česká republika, a. s. Špičkový hudební kanál se tak stane rázem dostupný statisícům předplatitelů kabelové televize.

Praha, 16. prosince 2002 – Od Nového roku a během následujících dvou týdnů si budou moci diváci největší české kabelové televize UPC Česká republika, a. s. postupně naladit vysílání hudební stanice VH1, která vysílá nejznámější a nejslavnější videoklipy šedesátých až devadesátých let.

VH1 nabízí takové programy a strukturu hitů, aby odpovídaly vkusu evropského diváka., jako jsou žívá studiová vystoupení, hudební dokumenty a archivní nahrávky, stejně jako každoroční hvězdné udílení cen včetně VH1 Vogue Fashion Awards a koncerty VH1 Divas. Mezi klíčové prvky programu patří podrobné dokumentární seriály Behind the Music a Storytellers – neopakovatelné pořady, ve kterých jsou velké hvězdy pozvány do studia se speciálně pozvaným publikem a hovoří o hitech, které je vynesly nahoru. VH1 nabízí také dny zcela věnované některé z megastars (2. ledna – Den se Celine Dion) a tématické víkendy (Rock Weekend 11. - 12. ledna). V první únorové dekádě mimo jiné nabídne i pohled do zákulisí svatby zpěvačky Lizz Minelliové (8. února ve 21:00).

Hudební stanice VH1 je produkována firmou Viacom. Hlavní cílovou skupinou je populace ve věku 25 – 44 let. Programově je určena pro již „odrostlé diváky MTV“.

„Dobrý hudební program pro dospělé v nabídce kabelové televize dosud chyběl,“ komentuje zařazení VH1 Václav Bartoň, ředitel UPC Česká republika, a. s., a dodává: “VH1 dlouhodobě patří k nejoblíbenějším programům na satelitní digitální televizi UPC Direct. Věřím, že nejinak tomu bude i v kabelové nabídce a že VH1 předčí i ta nejsmělejší očekávání diváků. Má totiž tu vlastnost, že uspokojí laika i experta, staršího i mladého diváka. Naše televizní kabelová nabídka tak opět výrazně zvýší svoji hodnotu.“

Dean Posseniskie, manažer distribuce pro střední a východní Evropu k tomu dodává: „Program VH1 přináší optimální nabídku hudební televize pro naše diváky ve věku 25 – 49 let. Naše distribuce neustále roste a úspěšně posouváme hranici možností tohoto unikátního kanálu stále výše. Jsme potěšeni, že můžeme dále rozvinout naši spolupráci s firmou UPC Česká republika, a. s. a posílit tak naši strategii spuštění prodeje české inzerce na VH1 v roce 2003 prostřednictvím firmy RMB Czech Arcona, s.r.o.“

„RMB spolupracuje s MTV od března 2001 a od prvních dnů spolupráce jsme zaznamenali neobyčejně pozitivní ohlas na nabídku využití reklamního prostoru na televizním kanálu s tak významnou značkou a exkluzivní cílovou skupinou, kterou MTV je. Tato zkušenost nás přesvědčila o tom, že rozšíření spolupráce se společností Viacom o další hudební kanál – VH1 – je skvělou příležitostí, jak ještě více upevnit pozici prestižních hudebních televizních kanálů na našem reklamním trhu a příležitostí pro reklamní trh, jak zjednodušit plánování na velmi specifické cílové skupiny. Prodej reklamního prostoru na VH1 otevíráme již od ledna 2003.“ komentuje tuto událost Michal Janeček, výkonný ředitel RMB Czech Arcona, s.r.o.

Společnost UPC Česká republika, a. s. začne zařazovat stanici VH1 do základní nabídky Klasik od Nového roku. Zavádění do jednotlivých sítí by mělo být ukončeno během následujících 14 dní. V nabídce největší kabelové televize nahradí stanice VH1 francouzský hudební kanál MCM.

František Malina
UPC Česká republika, a. s.

Martin Kocourek
Zone Vision Czech, s. r. o.


Na doplnění ještě přiblížíme paket MTV Europe:

MTV Europe je největší evropskou sítí hudebních televizí vysílající 24 hodin denně pro více než 107 miliónů domácností ve 44 zemích prostřednictvím pozemních vysílačů, kabelových rozvodů, digitálních a broadbandových vysílačů a satelitu. MTV Europe v současné době provozuje následující televizní stanice - MTV UK & Ireland, MTV Italia, MTV España, MTV Germany (vysílající v Německu, Rakousku a německy hovořícím Švýcarsku), MTV2Pop (hudební stanice zaměřená na pop v Německu), MTV France (vysílající ve Francii, Belgii (Valonsku) a francouzsky hovořícím Švýcarsku), MTV NL, MTV Polska, MTV Nordic, MTV Romania a MTV European (stanice vysílající v angličtině do 23 zemí včetně Maďarska, Izraele, Portugalska a České republiky), VH1 UK, VH1 European a MTV Classic (vysílající v Polsku pro díváky ve věku 25 – 40 let). MTV Europe také vlastní stanici TMF v Holandsku a Belgii, které vysílají paralelně s MTV NL a MTV European/MTV France v Belgii (Valonsko a Flandry) jako doplněk k právě spuštěné TMF ve Velké Británii. Ve Velké Británii dále nabízí 5 digitálních televizních stanic - MTV Dance, Base, Hits, MTV2, VH1 Classic; stanice Base, Hits, MTV2 a VH1 Classic vysílají také v Evropě. Webové stránky jsou spuštěny v 17 jazycích: MTVe.com připravené pro MTV Nordic a mtve.com/european v angličtině pro Evropu; mtv.fr pro Francii, mtv.de a mtv2pop.de obě v němčině pro německý trh, mtv.it zaměřená na diváky v Itálii, mtvnl.com soužící holandskému trhu vedle tmf.nl, tmfweb.nl a tmf.be; mtv.es spuštěná pro diváky MTV España; mtv.co.uk pro diváky MTV ve Spojeném království a Irsku, mtv.pl a mtvclassic.pl sloužící divákům MTV Polska a mtv2europe – webová stránka v angličtině připravená vedle digitální stanice MTV2. Stránka vh1.co.uk slouží divákům VH1 ve Velké Británii a vh1e.com pro evropské diváky. Všechny značky jsou speciálně připraveny tak, aby uspokojily vkus a přání místních diváků, a to co se týká domácích moderátorů, vlastních programů a místních písniček.

Martin Kocourek, Zone Vision Czech


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
22.12.2002 • NHL na Galaxii sport - přehled TV přenosů na leden [ 3 ]
19.12.2002 • UPC odpovídá – 12.část [ 49 ]
09.12.2002 • Karta SLOVAK LINK v praxi - 3.časť [ 48 ]
03.12.2002 • Změna up-linku a organizace předvoleb UPC Direct k 3.12.2002 [ 41 ]
30.11.2002 • Musicbox spustil vysielanie [ 34 ]
28.11.2002 • 3.12.2002 na UPC Direct

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Maximum českých programů 

17.12.2002 23:04 • Petr
Podívejte se na www.konsat.cz.

Tam najdete zajímavou nabídku nejen českých programů.
 
 
  Můj příspěvek 

17.12.2002 11:33 • anonym
tak at začnou jednat... chcej prece maxximum ceskych programu - nebo uz NE?
 
 
  Můj příspěvek 

17.12.2002 09:40 • anonym
nebude. uz to nekolikrat rikali. tak co s tim furt mate? to vam to nestaci rict jednou???
 
 
  Můj příspěvek 

17.12.2002 09:30 • anonym
a co SuperMax v UPC??
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist