Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 21:29:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Film+ odvysílá 2Bobule v EXKLUZIVNÍ TV premiéře již 21. listopadu

  Autor: PR Press IKO Cable , e-mail: info@filmplus.cz Přidané: 15.11.2010




V předstihu před ostatními televizními stanicemi uvidí diváci filmového kanálu Film+ úspěšnou českou komedii 2Bobule a to již v neděli 21. listopadu ve 20.45 hod.


Téměř 1,5 milionu předplatitelů filmového kanálu Film+ má jedinečnou možnost sledovat oblíbenou českou filmovou komedii 2Bobule, a to již v neděli 21. listopadu, v hlavním večerním vysílacím bloku ve 20.45 hod. Film+ uvádí 2Bobule v exkluzivní televizní premiéře pro Česko a Slovensko, diváci tak mají vůbec poprvé šanci vidět tento film na svých televizních obrazovkách.

Podle statistiky Unie filmových distributorů (UFD) se snímek 2Bobule stal v loňském roce druhým nejnavštěvovanějším českým filmem. Vidělo jej téměř 360 tisíc diváků. V kompletním žebříčku se zařadil těsně vedle mezinárodního filmového hitu Avatar 3D.

„Divákům Film+ nabízíme každý měsíc řadu filmových premiér z celého světa. Samozřejmostí jsou pak i filmy z české a slovenské produkce. Jak ukazuje měření sledovanosti, v posledním čtvrtletí sledovalo kanál Film+ více než 1,1 milionu diváků,“ vysvětluje Erika Luzsicza, ředitelka IKO TV Central Europe pro Českou republiku a Slovensko.

Filmový kanál Film+ v listopadu nabídne i další divácky oblíbené filmy. Mezi filmové lahůdky, na které se mohou diváci kanálu Film+ v listopadu dále těšit, patří například americký akční film Sniper, který bude uveden ve středu 17. listopadu ve 22.15. V hlavní roli se představí Wesley Snipes.

Další exkluzivní premiéra čeká diváky kanálu Film+ v pátek 19. listopadu ve 23.10. Oblíbeného Bruce Willise tentokrát uvidí ve filmové komedii Atentát na střední.

Akční komedie Můj soused zabiják 2, v hlavní roli opět s nepřekonatelným Brucem Willisem, bude uvedena ke konci týdne v sobotu 20. listopadu ve 21 hodin.


Erika Luzsicza, ředitelka IKO TV Central Europe pro Českou republiku a Slovensko


Film+ vysílá v České republice od roku 2005. Všechny programy jsou v češtině a můžete je sledovat 24 hodin denně. Film+ je součástí základního balíku programů analogové i digitální nabídky největšího českého kabelového operátora UPC Česká republika a na satelitní platformě UPC Direct. Rovněž je součástí základního balíku programů na satelitních platformách CS Link a Digi TV. Film+ je dostupný rovněž u většiny lokálních kabelových a IPTV operátorů.

IKO TV Central Europe (IKO Cable s.r.o.) je středoevropská mediální společnost, která přináší televizním divákům portfolio tematických kanálů přenášených kabelovými, satelitními a IPTV operátory. Jde o sportovní kanály Sportklub, Sportklub+, filmové kanály Film+, Film+2, Sorozat, komediální kanál Poen, dokumentární kanály DoQ, Fishing&Hunting channel, kanál pro mladé Cool TV a kanál o životním stylu Reflektor. IKO TV Central Europe provozuje desítku tematických televizních stanic, konkrétně v České republice, na Slovensku, v Polsku, Rumunsku, Maďarsku, Srbsku, Bosně a Hercegovině, Chorvatsku a ve Slovinsku, a to v různých jazykových mutacích. Výhodou širokospektrálního portfolia IKO Cable TV je pro diváky unikátnost v mnoha zájmových oblastech.


Jan Hlaváč, mediální zástupce společnosti IKO TV Central Europe, 15. 11. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.11.2010 • Atraktívne športové vysielanie STV 17. 11.: KHL, futbal aj basketbal
16.11.2010 • Superclásico v priamom prenose na Trojke
12.11.2010 • Regionální vysílání ČT se rozšiřuje a jde za svými diváky
12.11.2010 • Hokejový Německý pohár naživo již dnes na Sport1
11.11.2010 • Hokejový víkend na Trojke: Nemecký pohár ´re-live´ a NHL naživo [ 1 ]
10.11.2010 • Travel Channel a průvodci jeho dokumentu Treky po Africe hlavními hvězdami festivalu Caminos v Karlových Varech

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist