Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 08:19:34   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

AXN v prosinci 2010

  Autor: PR Press HBO/Redakce satCentrum , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 25.11.2010


Tematický kanál akčních filmů a seriálů uvede v prosinci pokračování amerického seriálu Obhájci a druhou řadu populárního seriálu True Blood - Pravá krev, jehož třetí řada je právě uváděna na kanálu HBO. Dále uvede známé filmy: Tenkrát v Mexiku s Antonio Banderasem, Johnny Deppem a Willemem Dafoem, autobiografické drama Sedm let v Tibetu a romantickou komedii s Julii Robertsovou Svatba mého nejlepšího přítele.


Seriály:

Obhájci

Pokračování nového amerického seriálu, jehož hlavními postavami jsou dva šikovní obhájci z Las Vegas. Nick a Pete řeší komplikované kauzy, v nichž uplatňují svůj důvtip i právnické dovednosti. Své klienty, k nimž patří sociálně slabí občané i příslušníci místní smetánky, opakovaně vysekávají z beznadějných situací.

Premiéry: od čtvrtka, 2. prosince, každý čtvrtek (kromě 30. prosince) ve 21:00 hod.


True Blood - Pravá krev II.

Druhá řada populárního seriálu, jehož třetí řada je právě uváděna na kanálu HBO, začíná objevem další mrtvoly. Pokračuje vášnivý vztah mezi zázračně disponovanou servírkou Sookie (Anna Paquinová) a charismatickým upírem Billem (Stephen Moyer). Jedna z klíčových zápletek souvisí se záhadnou mecenáškou Maryann, z níž se vyklube fanatická manipulátorka. Jiná dějová linka rozehrává události v militantním protiupírském společenství Bratrstvo slunce, k němuž se přidá hrdinčin bratr Jason.

Uvedení: od soboty, 4. prosince, každou sobotu (kromě 25. prosince) ve 23:00 hod.


Filmy:

Tenkrát v Mexiku

V poslední části volné trilogie režiséra Roberta Rodrigueze se na scénu vrací potulný kytarista a pistolník El Mariachi (Antonio Banderas). V rámci zakázky od cynického agenta FBI (Johnny Depp) má zastřelit generála Marqueze, který připravuje atentát na mexického prezidenta. El Mariachi tak získá příležitost k pomstě vůči muži, jenž zlikvidoval jeho ženu a dcerku. V pozadí celé akce stojí všemocný boss drogového kartelu (Willem Dafoe). Muzikální dobrodruh ve zkorumpované džungli znovu osvědčí své dovednosti i smysl pro čest...

Uvedení: neděle, 12. prosince ve 22:00 hod.


Sedm let v Tibetu

Adaptace autobiografické knihy rakouského horolezce Heinricha Harrera, v jejíž hlavní roli se uplatnil Brad Pitt. Příběh sebevědomého individualisty začíná v předvečer druhé světové války, kdy Harrerova expedice míří do Himalájí. Expedici na horu Nanga Parbat však provází nepřízeň počasí a další nečekané komplikace. Ty hrdinu donutí hrdinu zůstat v Tibetu mnohem déle a dokonale změní jeho pohled na svět. Režii měl Jean-Jacques Annaud, který dobrodružství s politickým podtextem obestřel exotickou krajinomalbou.

Uvedení: neděle, 19. prosince ve 22:00 hod.


Svatba mého nejlepšího přítele

Pohledná autorka kuchařek - přezdívaná Jules (Julia Robertsová) - chce zabránit v ženitbě sympatickému sportovnímu reportérovi. S Michaelem kdysi chodila a vzájemně si slíbili, že se vezmou, pokud se neožení do svých osmadvacátých narozenin. Do stanoveného data zbývá pouze pár týdnů, když Michael bývalé přítelkyni oznámí, že chystá sňatek. Jeho manželkou se má stát milionářská dcera a Jules má při svatbě asistovat. Dívka však mezitím zjistí, že někdejšího partnera stále miluje... Slavnou romantickou komedii z roku 1997 režíroval P.J. Hogan.

Uvedení: neděle, 26. prosince ve 21:00 hod.


Oficiální stránka AXN: www.axn.cz.

Placený tematický kanál AXN vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a také v satelitních platformách CS Link, UPC Direct, DIGI TV a Magio TV na satelitech Astra 3B na orbitální pozici 23,5 st. východně, Thor/Intelsat 10-02 na pozici 0,8/1,0 st. západně a Amos 3 na pozici 4,0 st. západně.

Úplné měsíční programové přehledy programů AXN, AXN Sci-Fi a také AXN Crime včetně popisů (synopsí) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV Download.


Podle podkladů Pavly Brožkové, PR HBO Czech Republic, připravila redakce satCentrum, 25. 11. 2010


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.12.2010 • Prosincové seriály na AXN Sci-Fi a AXN Crime
30.11.2010 • Třetí narozeniny filmového kanálu Nova Cinema
29.11.2010 • Prosincové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
27.11.2010 • Česká MTV slaví první narozeniny!
24.11.2010 • Hokej na NOVA Sport v prosinci 2010
22.11.2010 • Turnaj mistrů na stanici NOVA Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist