Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 13:09:57   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Sport1 a Sport2 exkluzivně odvysílají přímé přenosy z MS v házené mužů

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 13.01.2011



Tvrdé souboje, bleskové úniky a týmovou hru nejen slovenského družstva mohou od čtvrtka 13. ledna exkluzivně sledovat čeští a slovenští diváci televize Sport1 a Sport2 během mistrovství světa v házené mužů ve Švédsku. Jedině stanice Sport1 přinese fanouškům živě všechna utkání slovenské reprezentace.


Včetně těchto zápasů odvysílají televize Sport1 a Sport2 celkem 25 přímých přenosů nejatraktivnějších soubojů, včetně finále v neděli 30. ledna.

Televize vyslala do Švédska dva zkušené komentátory. „Česko-slovenské duo ve složení Jan Slepička a Ján Hianík zprostředkují během akce rozhovory s trenéry a podělí se s fanoušky o zákulisní informace získané přímo v místě dění,“ uvedl Václav Mozer, Senior Marketing & PR Manager ze společnosti Chello Central Europe, která provozuje kanály Sport1 a Sport2.

„Jsme pyšní na to, že právě naše firma získala exkluzivní práva na vysílání tohoto prestižního šampionátu,“ řekl Aleš Fabík, Country Manager společnosti Chello Central Europe.


Přímé přenosy – kvalifikační zápasy slovenské reprezentace na Sport1:

Utkání Datum Začátek
.
Slovensko vs. Polsko pá 14. 1. 20.00
Slovensko vs. Švédsko so 15. 1. 18.15
Slovensko vs. Chile út 18. 1. 16.15
Slovensko vs. Korea čt 20. 1. 16.15
.
Sport1 živě, s česko-slovenským komentářem

Rozpis dalších přenosů a repríz z MS naleznou diváci v tištěných a elektronických programových průvodcích. Reprízy těchto i dalších zápasů lze sledovat na kanálech Sport1 nebo Sport2. Více na www.sportTV.cz


Zápas hostitelského Švédska a Chile zahajuje v televizi SPORT lednový házenkářský maratón. Na kanálech SPORT 1 a SPORT 2 uvidí diváci v přímém přenosu celkem 25 utkání a nemusíme snad ani dodávat, že jsme vybrali ta nejdůležitější a nejzajímavější.

První zápas slovenské reprezentace, který sehraje s Polskem, můžete sledovat už tento pátek od 20 hodin na stanici SPORT 1. Obě mužstva si vzájemně mohla změřit síly už minulý týden na Novoročním poháru v Gdyni, kdy polská reprezentace, která v současné době patří k nejsilnějším národním formacím, s přehledem triumfovala. V dané skupině budou kromě Poláků nejtěžšími soupeři zřejmě švédští házenkáři, kteří hrají na domácí půdě, a Jižní Korea, která už svým rivalům připravila nejedno nemilé překvapení. Zato s chilskou a argentinskou reprezentací by si slovenská garda, spoléhající se na legionáře a hráče Tatranu Prešov, měla poměrně snadno poradit.

Slovensko, které si účast na šampionátu vybojovalo vítězstvím v kvalifikačním utkání s Ukrajinou, se mistrovství světa účastní už podruhé, a kdyby se mu, stejně jako před dvěma lety, podařilo zase obsadit desáté místo, byl by to od mužstva kapitána Štochla hezký výkon. Týmy, které postoupí ze skupiny D, dostanou s největší pravděpodobností v dalším kole šanci zblízka poznat Chorvatsko, Dánsko a Srbsko; to je totiž všeobecně favorizovaná vedoucí trojice skupiny C.

Na mistrovský titul si nejoprávněnější naděje může dělat Francie, ale Švédsko s výhodou domácí půdy, blízké Dánsko, které je rovněž skoro doma, a vždycky silné Chorvatsko, mohou předběžná očekávání kdykoli nečekaně zvrátit. Pro slovenské házenkáře může být reálným cílem postup z prvního skupinového kola.

SPORT TV vysílá ze světového šampionátu konaného od 13. do 30. ledna celkem 25 zápasů, což znamená, že milovníci házené mohou sledovat v přímém přenosu nejen utkání slovenské reprezentace, ale všechna důležitá střetnutí.

Na Slovensku je televize Sport1 dostupná pro zákazníky UPC, UPC Direct, Digi TV, Skylink, Magio TV, Satro a dalších poskytovatelů. V Česku ji mohou přijímat lidé využívající službu UPC, UPC Direct, Digi TV, Skylink, CS Link, O2TV a další. Stanice Sport 2 je na Slovensku dostupná pro zákazníky především UPC, UPC Direct, CS Link nebo Satro, v Česku pak UPC, UPC Direct, O2TV, CS Link a dalších. Kabelové a satelitní televize Sport1 a Sport2 provozuje v Česku a na Slovensku mezinárodní společnost Chello Central Europe.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy.

Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc.

Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), Paprika (gastronomie), deko (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy).

Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu AT Media se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku.

Kromě toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extréme Sport Channel, History, Hustler TV, Daring! TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka – Senior PR Executive, 13. 1. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
14.01.2011 • Svátek basketbalu na programech NOVA a NOVA sport
13.01.2011 • Premiéra seriálu Perníkový táta startuje na Nova Cinema již zítra! [ 1 ]
13.01.2011 • Tip týdne na Spektrum: Den po pohromě
12.01.2011 • Live stream na webu HBO - Předání Zlatých Glóbů
11.01.2011 • BVN-TV na dalším transpondéru družice Astra 1L
06.01.2011 • Diváci ČT4 uvidí všechny kvalifikační zápasy českých fotbalistů

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

   

14.01.2011 09:28 • ® nalim
sleduji MS v házené Polském paketu v HD.Jedním slovem nádhera,tak si představuji kvalitu HD,:good:ne jako unás nekvalitní obraz v HD.:bad:
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist