Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 15:44:55   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nový klip kapely Charlie Straight exkluzivně po celý týden na MTV!

  Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@mtv.cz Přidané: 10.03.2011


Česko-slovenská verze MTV bude od pondělí 14. března 2011 po celý týden vysílat exkluzivně nejnovější klip kapely Charlie Straight k písni Try some stuff you don't think you should. Po finalistce Česko Slovenské SuperStar Monice Bagárové přichází na MTV se svou skvělou novinkou oblíbená mladá kapela Charlie Straight.


Čtvrtý a poslední singl z úspěšného alba She's a Good Swimmer, píseň Try some stuff you don't think you should, vypouští do světa prostřednictvím exkluzivní televizní premiéry na kanálu MTV indie rocková formace Charlie Straight. Nový videoklip uvidí diváci česko-slovenské verze hudební televize MTV už v pondělí 14. března 2011.

„Premiéra nového videoklipu kapely Charlie Straight je dalším z řady hudebních počinů na české scéně, které česko-slovenská verze MTV přináší hudebním fanouškům. K dispozici bude videoklip i na našem webu. Na další novinky se naši diváci můžou těšit již velmi brzy,“ říká ředitel MTV pro Českou a Slovenskou republiku Ondřej Křivka.

Píseň se stala jednou z ústředních melodií nejnavštěvovanějšího filmu uplynulého roku Ženy v pokušení, jehož hlavním partnerem byla televize Nova. Jejím námětem je výzva k neobvyklým nebo nečekaným činům a zážitkům. Klip vznikal letos v únoru, kdy klesala venkovní teplota pod nulu, takže pára, vycházející od úst zpěváka Alberta Černého, je naprosto autentická. „Celé natáčení probíhalo dost spontánně. Kdy a kde se bude točit, se nevědělo ani den předem. Prostě jsme to nechali osudu,“ doplňuje frontman kapely.

Kapela Charlie Straight vznikla v roce 2006. Zpívá anglicky a je ovlivněna britskou hudební scénou. Pohybuje se na pomezí indie rocku a post-britpopu, definuje ji zvuková a výrazová pestrost i precizní angličtina. Její debutové album She's a Good Swimmer, vydané v červnu 2009, vzbudilo množství pochvalných reakcí u kritiky i zájem fanoušků. Loni skupina získala první česko-slovenskou cenu MTV a nominaci na Evropské hudební ceny MTV 2010 v kategorii Best European Act a tři hudební ceny Anděl 2009 za album roku, videoklip roku a objev roku. Charlie Straight prorážejí i v sousedním Německu, kde mají za sebou kromě řady koncertů i živá vystoupení v televizi a v rádiích.

Ještě před pondělní exkluzivní premiérou klipu Charlie Straight přinese česko-slovenská verze MTV lahůdku za zahraniční tvorby. V pátek 11. března nabídne spolu se všemi dalšími mutacemi MTV všem hudebním fanouškům premiéru videoklipu vítěze cen Grammy, rockové kapely Foo Fighters k jejich novému singlu Rope.Tento videoklip mohou diváci po celém světě vidět pouze na kanálech MTV v průběhu 24 hodin, start je naplánovaný na pátou hodinu odpolední středoevropského času. Rope je první single z jejich velmi očekávaného alba Wasting Light, které vyjde v dubnu. Více na www.mtv.cz


Michaela Fričová, Tisková mluvčí TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.03.2011 • National Geographic Channel nechal vzlétnout celý dům
11.03.2011 • Na Sport1 v neděli naživo startuje semifinále slovenské extraligy
11.03.2011 • BNP Paribas Open na Nova Sport
04.03.2011 • Fotbal na NOVA Sport v březnu 2011
03.03.2011 • Nejlepší házená na Nova Sport
03.03.2011 • Mimořádně náročný sportovní víkend na ČT4

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist