Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 04:15:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Nenechte si ujít v červnu na Travel Channel

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 08.06.2011


Co vás čeká v červnu na Travel Channel? Trabant Trek, sledujte devět mladých dobrodruhů různých národností, kteří se nasoukají do třech malých bakelitových automobilů a vydájí se z Maďarska do Kambodži. Každou neděli v seriálu Sportu na stopě, Manuel Herrero vyráží na další kolo pokořující osobní fitness výzvy . V premiérovém díle Na palubě zjistíme, jak překonávat vzdálenosti a s Jeďte dnes a Garethem Davisem se podíváme do české historie do Kutné Hory, českého města stříbra.


Dokumentární seriály:

Trabant Trek

Blázinec. To je jednoduše to správné slovo, kterým lze popsat Trabant Trek. Devět mladých dobrodruhů různých národností se nasouká do třech malých bakelitových automobilů a vydává se z Maďarska do Kambodži na přes 27 000 kilometrů dlouhou jízdu. Trabant je neslavně známý jako nejhorší auto na světě. Ani jediný člen výpravy, mechanik – samouk Tony, netuší, jak by ho opravil. Vedoucí výpravy ‘Lovie’ je naprosto neorganizovaný a neustále vyhrožuje, že se opustí Trek. Megan, Marlena a Dan by se raději někde bavili než řídili. Jejich cestovní rozpočet je dost napjatý, často musí spát v autech uprostřed ničeho a spoléhat se na vstřícnost místního obyvatelstva, že jim daruje nějaké jídlo. Není nijak překvapující, že výlet po pár kilometrech sklouzne do naprostého chaosu a tak pokračuje až do samotné Kambodži, poháněný šarvátkami mezi jejich účastníky, levnou vodkou a rozpadajícími se auty. Blázinec je definitivně ta správná charakteristika.

Každé úterý od 28. června v 21:00 hod.


Sportu na stopě

Manuel Herrero vyráží ve Sportu na stopě na další kolo pokořující osobní fitness výzvy. Na Tahiti se Manuel ztratí mezi atlety, když se připojí k tzv. Va'a pádlařům na dlouhé kanoi a zjišťuje, že spojení mnoha lidí do jednoho celku je skvělý způsob, jak porozumět víře a zvykům Tahiťanů. USA skutečně dosud nikdy nemělo tak vlažný postoj ke sportu a Manuel rychle pochopí, že zde mezi “vítězem” a “nulou” není nic. V Riu Manuel na moment odvádí pozornost od sportu k jiným zájmům, nacházíme ho na pláži Copacabana, ale rychle se vzpamatuje a nechává se unést brazilským bojovým uměním capoeira, lépe řečeno bojovým tancem otroků v Salvadoru. Manuel je asi jediným člověkem, který k tomu nepotřebuje členství.

Každou neděli od 19. června v 21:00 hod.


Premiéry:

Na palubě

Když lidé přemýšlejí nad plavebním přívozem, myslí na pohodlný, ale v podstatě základní způsob, jak se dostat z bodu A do bodu B, v co nejmenší době strávené na vodě. Ale jak žjišťuje Ben Hull, při překonání vzdálenosti z Portsmouthu na jihu Anglie do Santanderu v severním Španělsku je vlastně možné si užít takovou mininámořní plavbu. Gareth Davis poznává na své exkurzi korsická pobřeží a Jonathan Beaumont podává zprávu o nejžhavějších námořních trendech z londýnské Cruise Show.

Premiéra ve středu 8. června v 19:00 hod.


Jeďte dnes

Gareth Davis jako poslední zastávku na své výpravě po stopách Americké občanské války navštěvuje Virginii ve Spojených státech a zjišťuje, že zde se během války odehrálo mnohem více bojů než v kterémkoliv jiném americkém státě. Jeďte dnes se také vypraví do Kutné Hory, českého města stříbra, které bylo ve čtrnáctém století po Praze druhým nejdůležitějším městem v Čechách. A také Sumit Bose se dostává na překrásnou Cornish Rivieru ve Velké Británii.

Premiéra v úterý 7. června ve 20:30 hod.


Placené dokumentárně cestovatelské kanály od Travel Channel:

Travel Channel vysílá ve všech klíčových platformách na českém a slovenském trhu (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Magio TV), na satelitu Sirius 4 na orbitální pozici 4,8 st. východně, Travel Channel HD pak naladíte na Astře 23,5 st. východně v satelitní platformě Skylink a T-Mobile Televize.


Oficiální stránka Travel Channel: www.travelchanneltv.cz.

Úplné měsíční programové přehledy a tipy Travel Channel (i Travel Channel HD) si můžete také stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.


Pro satcentrum Eva Sedláčková, PR Channels, 8. 6. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
09.06.2011 • Wimbledon v BBC HD 3D
08.06.2011 • Tour de Swiss opět na Nova Sport
08.06.2011 • Anketa ČT: Sportovním zážitkem dvacetiletí je zlato hokejistů z Nagana
03.06.2011 • Červnové premiéry na HBO Comedy a HBO OnDemand
02.06.2011 • Unikátní dokument PSH po celý týden exkluzivně na MTV
31.05.2011 • Finále Stanleyova poháru na Nova Sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist