Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 22:14:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Objevujte v září přírodu na Nat Geo Wild

  Autor: PR Press Channels , e-mail: info@channels.cz Přidané: 15.08.2011


V září na Nat Geo Wild uvidíte okouzlující svět zvířat a divoké přírody: sledujte pět epizod s Nespoutaným Shanem, prostřednictvím neobyčejného kameramana Andyho se stanete svědky nebezpečných až smrtelných, ale přesto úžasných záběrů - Snímky zabijáků. V hlubinách pod Severním pólem uvidíte úchvatný poklidný vesmír ukrývající se pod ledem, a v dokumentu Pouštní moře zjistíte rozdíly mezi korálovými útesy Rudého moře a Perského zálivu. V dokumentu Milosrdná Lvice můžete sledovat příběh lvice a hříběte pakoně, nenechte si ujít ani dokument Medvědi z ostrova strachu...



Nespoutaný Shane

Sledujte producenta, kameramana, moderátora a dobrodruha v jedné osobě, Shanea Reynoldse, kterému známí říkají „Shane-O“ na jeho pouti do nejdivočejších míst naší planety. Uvidí svět divokých zvířat a přírody, o kterém si může většina z nás pouze nechat zdát, a po cestě se seznámí s lidmi a kulturami, pro něž jsou tato odlehlá místa domovem. V každé epizodě se Shane-O vydá do jiné oblasti a ukáže divákům místy bizarní, směšný, dojemný a neuvěřitelný svět.

1. díl – Rozlehlá Aljaška, pátek 2. září v 18.00 hod.
2. díl – Duchové Madagaskaru, pátek 9. září v 18.00 hod.
3. díl – Ztracená džungle, pátek 16. září v 18.00 hod.
4. díl – Obři z Rudého moře, pátek 23. září v 18.00 hod.
5. díl – Nestvůry z bažin, pátek 30. září v 18.00 hod.



Snímky zabijáků

Andy Casagrande není jen obyčejný kameraman divoké přírody. Ať už plave se žraloky bílými, vydává se na procházku se lvy nebo z helikoptéry natáčí lední medvědy, nic ho nezastraší… alespoň ne moc. V každé epizodě se Andy pokusí o splnění nebezpečného úkolu, odváží se přiblížit ke smrtelně nebezpečným zvířatům a s pomocí nejmodernějších natáčecích a technologií prolomit základní pravidla lovu. Aby získal záběry podle své představy, bude se muset přiblížit k top predátorům naší planety a s trochou štěstí mu odměnou bude vynikající snímek.

1. díl – Útok žraloka bílého, středa 14. září v 19.00 hod.
2. díl – Lví pronásledovatel, středa 21. září v 19.00 hod.
3. díl – Po stopách medvědího přízraku, středa 28. září v 19.00 hod.



V hlubinách pod Severním pólem

Ponořte se do ledových vod Severního ledového oceánu a objevte úchvatný poklidný vesmír ukrývající se pod ledem. Tato neobyčejná výprava čítala dva měsíce putování po ledových krách. Jakmile naše nebojácná posádka dorazila do vytyčeného cíle, mohlo začít extrémní potápění přímo na Severním pólu.

- úterý 6. září v 18.00 hod.


Pouštní moře

Na obou stranách pouště najdeme moře. Jsou jako dvě sestry, z nichž každá je úplně jiná. Na jedné straně moře starší, krásné a plné života, na straně druhé moře záhadné, mladší a možná působivější. Pestré korálové útesy Rudého moře na západních březích Arábie patří k nejbohatším na světě. Zdejší živočichové žijí v komplexním prostředí, rozmanitějším a křehčím než pravděpodobně jakékoliv místo na světě. Oproti tomu v Perském zálivu s jeho mělčinami plnými písku a mořských trav najdeme útesy, které spíš připomínají vybombardovaná města.

- úterý 13. září v 18.00 hod.


Milosrdná lvice

Pakoně jsou na cestě. V rámci každoroční migrace se milionové stádo vydává na nikdy nekončící pouť za zelenými pastvinami, která měří více jak 3000 kilometrů. Nyní tuto migraci uvidíte očima čerstvě narozeného hříběte pakoně. Během porodu je naše mládě napadeno lvicí, ale co vypadá jako konec příběhu, je vlastně jeho začátkem. Po osmi hodinách napětí nakonec lvice nechá naše mládě jít. Tento dokument je více než popisem odvážné cesty, je to příběh o mateřském poutu, o vytrvalosti druhu a o neobyčejné dechberoucí záchraně jednoho hříběte..

- úterý 20. září v 18.00 hod.


Medvědi z ostrova strachu

Ostrov Admirality Island na jihovýchodě Aljašky je domovem nejvyššího počtu medvědů hnědých na Zemi, tuto rozeklanou krajinu jich obývá na 1800. Když se jednoho léta nevrátí lososi, hlavní potrava těchto obrů, budou si grizzlyové muset najít jinou dobrotu, ať to bude tráva nebo krabi.

- úterý 27. září v 18.00 hod.



Placený dokumentární a přírodovědný kanál Nat Geo Wild vysílá ve všech klíčových platformách (UPC, Digi TV, Telefonica O2, Orange Slovakia, Skylink, CS Link, Magio TV) i ve většině regionálních platformách na českém a slovenském trhu, na satelitu Astra 3B na orbitální pozici 23.5 stupňů východně, na Intelsatu 10-02/Thoru na pozici 1.0/0.8 stupňů západně a na Telstaru 12 na pozici 15 stupňů západně. Nat Geo Wild HD na satelitu Astra 3B na pozici 23.5 stupňů východně a na satelitu Hot Bird 9, pozice 13 stupňů východně.

Oficiální stránka National Geographic Channel: www.natgeotv.com/cz


Úplné měsíční programové přehledy a tipy Nat Geo Wild i kanálu v HD rozlišení (Nat Geo Wild HD) si můžete stáhnout na www.channels.cz v sekci TV programy a na satCentrum v sekci TV download.


Pro satcentrum Markéta Marešová, PR Channels, 15. 8. 2011


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.08.2011 • Superpohár Barcelony proti Realu láká na novou sezónu španělské ligy na SportTV
15.08.2011 • Čtvrteční zápas Sparty proti FC Vaslui exkluzivně na Sport1
15.08.2011 • Champions League začíná na NOVA Sport
12.08.2011 • Posledních 24 hodin: Janis Joplin – 15. 8. na ČT1 a ČT HD
11.08.2011 • Topfun připravuje 3D vysílání VOD – on-line videopůjčovny pro widget Topfun na Samsung Smart TV
10.08.2011 • Turecký Ezel na Prima LOVE [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist