Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 12:08:08   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Program | Články
 

Už dnes začíná KHL na Sport1

  Autor: PR Press Chello CE , e-mail: info@chellocentraleurope.com Přidané: 12.09.2011




Přímé přenosy zápasů klubu HC Lev Poprad s vynikajícími českými a slovenskými hráči v Kontinentální lize od září na televizi Sport1.


S heslem „více špičkového hokeje“ vstupuje do nové sportovní sezóny televize Sport1. V pondělí 12. září od 18.45 hodin odvysílá první přímý přenos zápasu hokejového klubu HC Lev Poprad v Kontinentální lize (KHL), a to proti ruskému Metalurgu Magnitogorsk. Tuzemští diváci uvidí celkem patnáct domácích utkání tohoto slovenského celku s českými kořeny a prostřednictvím Sport1 budou také u vybraných výjezdů Popraďanů na cizí led. Pokud nováček Kontinentální ligy s mnoha skvělými českými a slovenskými hráči postoupí do playoff, i tyto vyřazovací souboje se odehrají před kamerami Sport1.

Stanice Sport1 zároveň pokračuje v exkluzivním televizním vysílání slovenské Tipsport extraligy 2011/2012. Placenou kabelovou a satelitní stanici Sport1 provozuje společnost Chello Central Europe, člen skupiny Liberty Global, Inc. Reklamní čas prodává agentura Atmedia.

Hokej je v Česku a na Slovensku nesmírně populární sport, z toho důvodu je jedním z pilířů programové nabídky televize Sport1. „Věříme, že přímé přenosy zápasů popradského týmu v Kontinentální lize přilákají k obrazovkám nové diváky,“ uvedl za provozovatele stanice Sport1 Aleš Fabík, Country Manager ze společnosti Chello Central Europe. Obohacení sportovního vysílání Sport1 také vítá agentura Atmedia, která pro něj zajišťuje prodej reklamního času. „Od duelů KHL lze očekávat zvýšení zájmu precizně vyprofilované cílové skupiny,“ řekl Petr Majerik, Managing Director společnosti Atmedia.

HC Lev Poprad se skládá především z českých a slovenských hráčů (v poměru 9:9), které v současné době doplňují čtyři legionáři – smlouvu do Popradu podepsali dva Švédi, jeden Američan a jeden Kanaďan. V barvách týmu hraje spousta velice zkušených a úspěšných hokejistů, z nichž mnozí mají za sebou zámořskou kariéru. Navíc je HC Lev posílen čtyřmi mistry světa: jedním z nich je Čech Karel Pilař, zbývající tři jsou slovenští hrdinové z roku 2002, konkrétně Martin Štrbák, Luboš Bartečko a Ladislav Nagy.

V Kontinentální hokejové lize bojuje o Gagarinův pohár celkem 24 mužstev. Základní část obsahuje 56 utkání a v závislosti na dosažených výsledcích pak na 16 nejlepších čeká playoff.


Více o stanici SPORT1

SPORT1 je program určený všem sportovním fanouškům. Exkluzivně přináší ty největší světové sportovní události, primárně fotbal a hokej coby divácky nejatraktivnější sporty. Co konkrétně lze na programu SPORT1 sledovat? První španělskou ligu (La Liga), druhou španělskou ligu (Liga Adelante), první holandskou ligu (Eredivisie), první skotskou ligu (Scottish Premier League), Pohár anglické ligy (Carling Cup), Anglický superpohár (English Super Cup), Německý pohár (DFB-Pokal), severoamerickou NHL (utkání základních kol, playoff, finále Stanley Cupu), NFL – americký fotbal, basketbalovou NBA, volejbal, házenou atd. Na své si přijdou i milovníci ostatních atraktivních sportů, jako jsou tenis, ragby, golf, poker, box a další. Vysílá ve formátu 16:9.


Společnost Chello Central Europe

Chello Central Europe je jednou z vedoucích mezinárodních firem v oblasti vysílání, distribuce a zastupování tematických televizních stanic se zaměřením na trh střední a východní Evropy. Chello Central Europe je podnikatelskou jednotkou v rámci skupiny Chellomedia – přední mezinárodní mediální společnosti a evropské obsahové divize společnosti Liberty Global, Inc. Současné portfolio Chello Central Europe v Česku a na Slovensku zahrnuje stanice SPORT1, SPORT2, SportM, Minimax (pro děti), Spektrum (dokumenty), TV Paprika (gastronomie), Spektrum Home (bydlení) a společný podnik s MGM (filmy). Kromě tematických kanálů společnost dále provozuje firmu Atmedia se sídlem v Polsku, zajišťující prodej reklamních časů. Aktuálně působí také v Česku a v Maďarsku. Vedle toho Chello Central Europe obchodně a distribučně zastupuje okolo 20 zahraničních tematických stanic a televizních společností, mj. Fine Living Network (FLN), Zone Romantica, Zone Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, History, Hustler TV, Daring!TV nebo Bloomberg.


Jakub Švestka, Senior PR Executive, Chello Central Europe s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
10.09.2011 • NFL na NOVA Sport
09.09.2011 • NOVA Sport zítra odvysílá přímý přenos smutečního obřadu a rozloučení s hokejisty KHL
09.09.2011 • Extrémní běhy napříč kontinenty
08.09.2011 • ZDFinfo z družice Astra 1H
08.09.2011 • Horror Channel z družice Hot Bird 8 a Astra 4A
07.09.2011 • KHL startuje na NOVA Sport - Aktualizováno

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist