Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 20.04.2024 - 12:06:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Softwarové novinky | Články
 

Topfun spouští půjčovnu 3D filmů exkluzívně na chytrých televizorech Samsung

  Autor: PR Press Topfun Media , e-mail: info@topfun.tv Přidané: 26.09.2011


Společnost Topfun Media a.s. ve spolupráci se společností Samsung Electronics Czech and Slovak s. r. o. dnes spouští distribuci 3D filmů pro službu Topfun exkluzívně v chytrých televizorech Samsung. Oficiálně se tak poprvé otevírá vlastníkům 3D televizí na území České republiky a Slovenska možnost sledovat 3D filmy s českým dabingem, aniž by se museli zvednout z pohovky. Uživatel nemusí kupovat BlueRay disky a ani řešit kódované satelitní vysílání.


Tato exkluzívní nabídka však platí pouze pro majitele televizorů značky Samsung. Topfun v následujícím roce uvede ve 3D formátu až 150 nejznámějších filmů velkých studií a nezávislých producentů. 3D podívanou si lze užít prostřednictvím aplikace Samsung Smart TV Topfun. Jako ochutnávku a pozvánku na 3D filmy Topfun představí například film Beowulf, Méďa Béďa, Polární expres, Drive Angry, Final Destination nebo druhou část posledního dílu Harryho Pottera.

Další novinkou pro uživatele Topfun je nasazení prvních filmů v HD rozlišení. Tedy ve formátu 1920x1080 pix. Mezi první snímky bude patřit kolekce filmů z produkce Jana Svěráka. Tmavomodrý svět, Kuky se Vrací, Vratné láhve, Kolja. Tyto filmy v HD formátu budou dostupné na Topfun nejen u zákazníků, kteří jej využívají prostřednictvím webu a IPTV sítí, ale také díky aplikaci Topfun Samsung Smart TV v chytrých televizorech Samsung, které dokáží poskytnout velkou plochu pro dokonalý HD zážitek. První HD filmy se na Topfun objeví již na začátku října.

Samsung a Topfun rovněž oznamují, že pro velký zájem zákazníků o prodloužení akce „Ke každé Smart TV Samsung voucher na 24 filmů z Topfun“ bude akce prodloužena do 31.10.2011. Více na www.topfun.tv.


O společnosti Topfun Media

Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České republice a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15.6.2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství se 7 IPTV partnery, webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 40 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures a Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a nyní nově i na službě Smart TV společnosti Samsung. Jako první služba VOD v ČR a SK nabídla svým zákazníkům již v roce 2010 3D obsah.


O společnosti Samsung Electronics

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd. je předním světovým výrobcem polovodičů, telekomunikačních zařízení, digitálních médií a technologií určených pro digitální konvergenci. V roce 2010 dosáhla tržeb ve výši 135,8 miliard amerických dolarů. Společnost Samsung Electronics zaměstnává zhruba 190 500 pracovníků ve 206 pobočkách v osmašedesáti zemích po celém světě a je rozdělena do osmi nezávislých obchodních společností: Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions, Digital Imaging, Semiconductor and LCD. Značka Samsung Electronics je jednou z nejdynamičtěji rostoucích globálních značek dneška. Samsung Electronics je předním výrobcem digitálních televizorů, paměťových čipů, mobilních telefonů a TFT-LCD displejů.


Radek Přikryl, Sales Director, Topfun Media a.s.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.09.2011 • První víkend s Terapií zdarma a další zvýhodněné nabídky HBO od operátorů! [ 1 ]
22.09.2011 • Víkendová Terapie na HBO u CS Link zdarma [ 3 ]
16.09.2011 • Filmové trháky zdarma u CS Link
15.09.2011 • Skylink – výměna starých karet od 1. 10. opět s bonusem
14.09.2011 • ČT spustila mobilní aplikaci iVysílání pro Android
06.09.2011 • Mobilní aplikace České televize: Přes čtvrt milionu stažení

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist