Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 14:20:31   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

Internet UPC se stává součástí širokopásmové internetové služby chello broadband

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: zakaznicke.centrum@upc.cz Přidané: 02.10.2003


Od 1.10.2003 nahrazuje společnost UPC Česká republika, a. s. (dále UPC nebo společnost) svoji internetovou službu Mistral širokopásmovou internetovou službou chello broadband, která nabízí výrazně vyšší rychlosti připojení a stejné ceny.



„chello je vůdčí evropský provozovatel širokopásmového internetu přes kabelové sítě říká Mitch Clarke, výkonný ředitel chello broadband N.V. a dodává: „Česká republika se stává desátou evropskou zemí, kde chello působí. Spolu s českými uživateli si ho předplácí přes sedm set tisíc domácností a firem. Strategie chello pro Českou republiku je prostá: nabídnout zákazníkům širokopásmové připojení s lepší kvalitou a s většími výhodami za stejné peníze jako doposud.“

Širokopásmová služba chello (tradičně se píše malými písmeny a čte se „čelo“) je provozována společností chello broadband N.V. se sídlem nizozemském Amsterdamu, která je, stejně jako UPC Česká republika, dceřinou společností společnosti UGC Europe, Inc.

„Naše společnost získává pro poskytování své nové internetové služby to nejkvalitnější technické a odborné zázemí, které je v Evropě v rámci kabelového internetu dostupné,“ upozorňuje Václav Bartoň, generální ředitel UPC: „náš kabelový internet Mistral byl sice oblíbená a dynamická služba, která pokrývala přes 80 % tohoto segmentu trhu, ale chello má mnohem širší záběr a zkušenosti z provozování internetu.Už proto bude lepší.“

chello nabízí třístupňovou službu – chello classic, chello plus a chello professional.

Do 30.9. Od 1.10. Původní rychl.kbit/s Nová v kbit/s cena do 30.9. cena od 1.10.
Mistral Home chello classic 128/96 256/96 1 080 Kč 1 080 Kč/měsíc
Mistral Speed chello plus 320/96 512/128 1 480 Kč 1 480 Kč/měsíc
Mistral Business chello professional 192/128 768/256 3 000 Kč 3 999 Kč/měsíc
Mistral Profi 320/256 6 000 Kč

Zákazníci na všech stupních se dočkají výrazně vyšších rychlostí za stejné ceny. Zákazníci z řad fyzických osob, kteří si předpláceli dřívější nabídku Mistral Business, mohou totiž využít, uzavřou-li příslušnou smlouvu, nabídku chello plus. Především pro firmy, ale i pro fyzické osoby je naopak určena nabídka chello professional, která ve srovnání s dřívější nabídkou zlevňuje o 2001 Kč.

S navýšením rychlosti jsou spojeny i další výhody, jako jsou větší rozsah volných kapacit pro osobní stránky a e-mailovou poštu či větší počet tzv. aliasů (adres pod přezdívkou). Služba chello by také v příštím roce měla nabídnout přístup na neveřejný portál, který bude obsahovat hry, audio a video materiály, zprávy a řadu dalších zpestření.

„Nechceme jít samoúčelnou cestou pouhého navyšování rychlosti. Vzali jsme do úvahy i finanční možnosti většiny našich zákazníků a jejich požadavky – za své peníze získat odpovídající kvalitu a mít k dispozici levný, výkonný internet za paušální pevnou cenu, a to nejen ke komunikaci a k získávání informací, ale i k zábavě. Myslím, že s ohledem na současný stav českého internetového trhu chello tuto ideu dokonale naplní“, podotýká Martin Vyklický, manažer projektu chello, a dodává: „nejdříve se soustředíme na zvyšování provozní kvality nové služby a teprve poté na budování obsahu portálu“.

Na otázky typu „zda UPC zavede limity na přenos dat a cena se při překročení limitu zvýší“ odpovídá Petr Jílek, technický šéf UPC: „V platnosti ponecháváme současný stav. Nemohu ovšem vyloučit, že budou-li se všichni ostatní významní poskytovatelé ubírat touto cestou, budeme nuceni náš postoj v budoucnu přehodnotit.“

Současných uživatelů internetové služby UPC se až na dvě výjimky přechod na novou službu nedotkne. Tou první bude změna e-mailové adresy s koncovkou @mistral.cz na @chello.cz. Starý typ adresy přitom budou moci využívat souběžně s novou adresou nejméně do konce roku.

Tou druhou je skutečnost, že v souladu s platnými obchodními podmínkami a celoevropskými standardy pro poskytování služby chello budou muset zákazníci s přechodem na novou službu uzavřít i novou smlouvu. Každý zákazník ji, stejně jako další informace obdrží písemně.


František Malina, mluvčí a ředitel public relations, pro další informace se obraťte na www.chello.cz.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
01.10.2003 • Kabelová televize UPC: UPC Express a nový web [ 3 ]
01.10.2003 • UPC zvyšuje rýchlosť pripojenia do internetu - po novom už 512 kbps.
26.09.2003 • Kabelová televize zřejmě kvůli DPH také zdraží [ 2 ]
24.09.2003 • Mostečané si musí televizi přeladit
12.09.2003 • HBO2 v kabelových sítích UPC [ 1 ]
09.09.2003 • TES Media a Intercable by měly spustit Karneval

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist