Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 28.03.2024 - 12:47:52   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

Novinky na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 03.10.2003


Od 1.října 2003 připravil sportovní program Galaxie-sport pro své diváky v České a Slovenské republice celou řadu novinek. Asi nejdůležitější zprávou pro všechny hokejové fanoušky je start nové sezóny kanadsko-americké NHL. Už od 2.10., kdy odvysíláme 1.díl pravidelného magazínu „PowerWeek“, budete moci opět na obrazovkách Galaxie-sport sledovat velké množství pořadů z nejprestižnější hokejové ligy světa. V následujícím týdnu se rozjede NHL již na plné obrátky a Galaxie-sport bude při tom. V letošní sezóně nabídneme celkem 60 přímých přenosů základní části NHL, 22 přímých přenosů PlayOff NHL, kompletní finále - Stanley Cup, každodenní hokejové zpravodajství „NHL News“, hokejové magazíny „Týden v NHL“ a „PowerWeek“. Všichni diváci jistě uvítají, že redakční tým doplní známý slovenský hokejový komentátor Ivan Niňaj. Galaxie-sport uvede všechny pořady z NHL se zcela novou grafickou podobou.

Další novinkou Galaxie-sport, kterou určitě mnozí milovníci sportovních přenosů přivítají, je zahájení tzv. duálního vysílání. Od 8.října bude Galaxie-sport vysílat většinu pořadů i přímých přenosů s duálním zvukem. Ti z Vás, kterým to umožňuje televizní přijímač, si tak budou moci vychutnat i originální komentář v původním znění.

Výraznou grafickou úpravou projdou od 1.října nejen internetové stránky www.galaxie-sport.com, které budou během následujícího období aktuálně doplňovány o nejnovější zprávy z programu, aktuální výsledky a informace ze světového i domácího sportu, ale také noční vysílání sportovního videotextu a pravidelný zpravodajský pořad Sportovní expres.

Galaxie-sport samozřejmě nezapomněla ani na fotbalové fanoušky. Už během září doplnila k vysílání anglické Premier League a italské Serie A i přenosy nejvyšší německé Bundesligy. Diváci tak mohou sledovat přímé přenosy tří nejvyšších evropských fotbalových soutěží na jednom programu.

Pro předplatitele individuálního satelitního příjmu prostřednictvím Czech Linku připravila Galaxie-sport možnosti slev. Pokud si zájemci předplatí příjem programu na 3 měsíce, dostanou k tomu 1 měsíc zdarma, pokud si předplatí Galaxii-sport na 12 měsíců, získají navíc 3 měsíce volného vysílání.

Sportovní placený TV program Galaxie-sport vysílá od dubna 2002. Je zařazen v 93% domácností s placenými programy v ČR, v dubnu 2003 byl dostupný v 350 000 domácností ČR a 250 000 domácností na Slovensku. Galaxie-sport vysílá 24 hodin denně. V programové nabídce se zaměřuje na hokej, fotbal, motorismus, tenis, basketbal a sportovní zpravodajství. Galaxii-sport sleduje denně 104.000 diváků, alespoň jednou týdně téměř 300.000 diváků. Vyplývá to z výzkumu MML o sledovanosti Galaxie-sport realizovaného společností Median v květnu 2003.

Muži tvoří téměř 80% diváků, přibližně 60% diváků je v nejproduktivnější věkové kategorii 30-49 let, převažují diváci s vyšším vzděláním. Diváci Galaxie-sport jsou bohatí, mají spíše střední až vysoký měsíční příjem. Z hlediska místa bydliště je největší sledovanost ve středních a velkých městech. Průměrný divák Galaxie-sport je muž ve středním věku vyššího vzdělání a bydlí ve větším městě.



Ing. Jiří Hojgr, jednatel Galaxie sport, s.r.o.


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks, pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks, pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít individuální smlouvu na abonenci za 2650 Kč na rok. Nově nabízí Galaxie sport také 3 měsíční předplatné za cenu 695,-Kč (v případě individuální smlouvy musí mít sportovní fanoušek aktivovanou dekódovací kartu Czechlink).

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout na našem webu v sekci TV program.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
02.10.2003 • Webové stránky České televize významně rozšiřují službu ČT veřejnosti
02.10.2003 • Bývalý ředitel ČT Balvín je od včerejška ředitelem Óčka
02.10.2003 • Výsledky PRIMA TV v 39. týdnu 2003
01.10.2003 • Dnes zahajuje Music Box v České republice
01.10.2003 • Úpravy na 12. kanále TV Buková hora
01.10.2003 • Novinky v českém rozhlasovém éteru podle poznatků členů CSDXC [ 1 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist