Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 12:31:26   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

chello plus – internet zrýchľuje

  Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: info@upc.sk Přidané: 12.11.2003


Spoločnosť UPC Slovensko, ktorá poskytuje širokopásmovú internetovú službu chello, prichádza s novou službou: chello plus. Ide o novú službu neobmedzeného časového prístupu k internetu, ktorá umožňuje pripojenie až troch počítačov v domácnosti, či menšej firme k vysokorýchlostnému internetu za fixný mesačný paušál. Rýchlosť prijímania dát pri chello plus predstavuje až 768 Kbit/s a rýchlosť odosielania dát je 256 Kbit/s.


chello plus zrýchľuje a zvyšuje možnosti internetu. Používateľ za pripojenie až troch počítačov zaplatí iba fixný mesačný paušál 2 399,- Sk (vrátane DPH) bez ohľadu na čas strávený na internete. Prístup k informáciám a zábave, sťahovanie grafických či hudobných súborov – všetko je k dispozícii okamžite 24 hodín denne pre všetkých členov rodiny naraz, už nikdy nemusíte čakať na voľný počítač! Používatelia chello plus získajú zároveň tri e-mail adresy s piatimi aliasmi a k tomu umiestnenie troch internetových stránok, každá o veľkosti 10 MB.

„Keď sme sprístupnili chello na Slovensku, naši zákazníci sa len oboznamovali s výhodami rýchleho internetu. Začali oceňovať možnosti rýchleho a neustáleho prístupu za fixný mesačný paušál. Časom, požiadavky našich zákazníkov rástli, čo bol dôvod kontinuálneho vývoja našej služby. Preto rozširujeme chello do nových lokalít a v súčasnosti prezentujeme chello plus. zákazníci chello môžu zabudnúť na význam slova čakať,“ povedal generálny riaditeľ UPC Slovensko Martin Maťašeje.

Služba chello plus je niekoľko krát rýchlejšia a kvalitnejšia ako dial-up pripojenie, či ISDN. V porovnaní s ADSL prístupom na internet má výhodu, že používateľ platí iba jeden účet a neplatí za objemy prenesených dát nad stanovenú kapacitu. Neobsadzuje telefónnu linku, nevyžaduje si prechod na drahší telefónny paušál a umožňuje paralelné sledovanie káblovej televízie. Používatelia chello plus, ktorí si objednajú novú službu do konca roka 2003, navyše získajú inštalačný poplatok iba za 1,- Sk, pričom nemusia zložiť žiadny depozit za káblový modem.

Obe služby chello – chello classic a chello plus sú sprístupnené v Bratislave, v nasledovných mestských častiach a lokalitách: Starom Meste, Petržalke, Lamači, Rači, na Dlhých Dieloch, Kramároch a v Krasňanoch. Do konca mesiaca sa sprístupnia aj vo Vajnoroch.

Záujemcovia o chello classic a chello plus sa môžu dozvedieť viac informácií na UPC Infolinke 02/594 22 333 (nonstop linka), prípadne na www.upc.sk alebo na www.chello.sk.



chello broadband

chello je vedúcim európskym poskytovateľom širokopásmového internetového pripojenia s viac ako 700 000 zákazníkmi v desiatich európskych krajinách: Holandsku, Rakúsku, Švédsku, Nórsku, Francúzsku, Belgicku, Poľsku, Maďarskum Českej republike a na Slovensku. Služba chello poskytuje stále širokopásmové internetové pripojenie za pevnú cenu bez telefónnych nákladov a rýchly a jednoduchý prístup do rozsiahleho sveta zábavy a informácií. Okrem toho, portály chello uvádzajú v miestnych jazykoch lokálne, národné aj medzinárodné obsahy širokopásmových pripojení. chello broadband je dcérskou spoločnosťou UnitedGlobalCom, Inc. (UGC) a súčasťou jej divízie Chello Media.


UPC

United Pan-Europe Communications (UPC) je súčasťou spoločnosti UnitedGlobalCom Inc. (UGC) a patrí medzi vedúce spoločnosti v oblasti širokopásmového pripojenia a zábavy v Európe. Prostredníctvom svojich širokopásmových sietí poskytuje prenos televízneho signálu, pripojenie na internet, telefónne spojenie a programmingové služby. V krajinách Strednej Európy ponúka aj služby digitálnej satelitnej televízie. UPC má viac ako deväť miliónov zákazníkov v jedenástich krajinách.


Jaroslav Kolár, Neopublic, s.r.o.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
07.11.2003 • Kabelové televize od ledna 2004 pravděpodobně nepodraží
05.11.2003 • Kabelové televize v kraji si klienty udržují
30.10.2003 • Kabel Plus VS obmedzil počet programov v MMDS [ 4 ]
28.10.2003 • CATV Tekov je tretím poskytovateľom internetu cez kábel
27.10.2003 • V Německu mají po konsolidaci zbýt dvě hlavní kabelové televize
26.10.2003 • Unii čeká velký rozmach kabelových televizí [ 4 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist