Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 05.05.2024 - 21:35:28   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

ABC Cable Networks Group a TV kanály Fox Kids s novým jménem "Jetix"

  Autor: -zem-, M&M , e-mail: info@mam.cz Přidané: 13.01.2004


Společnosti ABC Cable Networks Group, Fox Kids Europe N.V. (AMEX: FKE; Reuters: FOXK.AS; Bloomberg: FKE.NA) a Fox Kids Latin America oznámily, že představují Jetix jako jméno jejich společné světové programové skupiny. Vysílat budou původní a získané akčně-dobrodružné seriály, jakými jsou například pořady jako Power Rangers. Vysílání Jetix bude v 18 jazycích a dostane se do 137 miliónů televizních domácností v 77 zemích.


Programové bloky pod jménem Jetix se poprvé objeví v USA v únoru v ranním vysílaní na ABC Family a v hlavním vysílacím čase na Toon Disney. Televizní kanály Fox Kids v Evropě a na Středním Východě zahájí vysílání programových bloků Jetix v dubnu a budou přecházet k užívání jména Jetix na podzim roku 2004. Fox Kids v Latinské Americe, včetně Brazílie, přijmou jméno Jetix v polovině roku 2004.

Unikátní jméno Jetix bylo vytvořeno s cílem najít slovo, které vystihuje nejlépe děj a dobrodružství, a přesto by mohlo být užíváno na mnoha světových trzích a nebylo současně názvem něčeho jiného. Mezinárodní výzkum uskutečněný mezi dětmi a připravený speciálně pro tento projekt ukázal, že tento cíl byl splněn.

"Jetix se zařadí mezi široce distribuované televizní kanály pro děti na celém světě a je přehlídkou současných i nových akčně-dobrodružných programů mezi které patří nové díly známých seriálů typu Power Rangers," řekla Anne Sweeney, presidentka ABC Cable Networks Group a Disney Channel Worldwide. "Jetix je strategickou součástí Disney vysílání na celém světě, které se skládá z našich 22 Disney kanálů."

Bruce Steinberg, předseda a výkonný ředitel Fox Kids Europe řekl: "Jetix posílá Fox Kids nabídku vzrušující zábavy k dětským divákům na celém světě. To posiluje partnerství Fox Kids Europe s Disney a umožní nám vytvořit jedinečné programy plné vzrušení, které přinášíme většímu počtu diváků a být i nadále úspěšní jako panevpropská společnost zabývající se akčně-dobrodružnou zábavou. Budeme upevňovat toto nové sdružení, abychom mohli úspěšně pokračovat v rozšiřování programové nabídky na našich kanálech, spotřebitelských produktů, distribuci programů a internetových a interaktivních činností."

Diego Lerner, president společnosti The Walt Disney Company Latin America, a výkonný ředitel Disney Channel a Fox Kids Latin America, komentoval uvedení jména Jetix: "Díky úspěšným akčně-dobrodružným dětským pořadům na Jetix a výborným dětským a rodinným programům na Disney Channel máme nyní v Latinské Americe k dispozici jedinečnou nabídku - pevnou a vysoce kvalitní kombinaci televizních kanálů pro děti a rodiny a současně skvělé místo pro reklamu, která osloví diváka."


Zdroj: -zem-, M&M, 9.1.2004




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
13.01.2004 • Tisková zpráva z 1. zasedání RRTV [ 1 ]
13.01.2004 • Vyšší koncesionářský poplatek - finanční dar pro ČT
12.01.2004 • Tiskovým mluvčím ČT bude od 1. února 2004 Martin Krafl
28.11.2003 • Berlusconiho Mediaset žiada od RAI odškodné
26.11.2003 • Štěpán Kotrba: Skandální usnesení Rady ČRo k zrušení středovlných vysílačů ČRo [ 1 ]
26.11.2003 • Proglas se mění

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist