Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 05:47:10   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

TV Óčko on-line na portále VOLNÝ

  Autor: PR Press TV Óčko , e-mail: info@ocko.tv Přidané: 01.06.2004



Hudební stanice Óčko je první televizní stanicí, kterou budou moci diváci sledovat 24 hodin on-line na internetu. Dnes, 1. června 2004 startuje společný projekt hudební televize Óčko a portálu VOLNÝ, jehož cílem je zpřístupnit vysílání české hudební stanice širokému spektru veřejnosti.


On-line vysílání Óčka, které technicky realizuje VOLNÝ, probíhá v reálném čase, pouze s několikasekundovým zpožděním oproti vysílání přes satelit či kabel. Kvůli maximálně komfortnímu zážitku diváků je obraz i stereo zvuk přenášen ve vysoké kvalitě. Po technické stránce se jedná o video streaming o rychlosti 250 a 500 kbit/s podporovaný softwarem Windows Media Player verze 9. On-line vysílání je tedy dostupné všem uživatelům dostatečně kvalitního vysokorychlostního připojení k internetu, zejména uživatelům broadbandových služeb. Vysílání jediné české hudební stanice můžete ode dneška sledovat na portálech www.volny.cz nebo www.ocko.tv. „VOLNÝ nabízí nejen kvalitní a dostupné vysokorychlostní připojení k internetu, ale přináší uživatelům také zajímavý obsah.

Tento projekt navazuje na předchozí úspěšnou spolupráci portálu VOLNÝ a TV Óčko. Loni na podzim jsme společně uvedli první televizní reality show v Česku s názvem Vyvolená, letos společně přinášíme další unikát: první vysílání, které je 24 hodin on-line na internetu,“ řekl Charles Peake, generální ředitel společnosti Czech On Line, a.s., provozující služby a portál pod značkou VOLNÝ.

Jiří Balvín, generální ředitel televize Óčko, říká: „Od května jsme zpřístupnili Óčko miliónům diváků po celé Evropě prostřednictvím nejrozšířenějšího satelitu Astra. V loňském roce jsme velmi úspěšně spolupracovali s portálem VOLNÝ, a tak spuštění internetového 24hodinového živého vysílání je logickým pokračováním ambiciózních společných projektů. Zároveň se jedná o další zkvalitnění a rozšíření služeb našim divákům.“


O hudební televizi Óčko

Óčko vysílá již druhým rokem jako hudební a lifestylová televize, která má na trhu své nezpochybnitelné místo. Podle Mediaprojektu je nejsledovanější českou kabelovou televizí. Oslovuje především mladou a střední generaci.

Vysílání Óčka je dostupné v kabelových sítích UPC, Karneval a mnoha dalších. Vysílá také volně na satelitu Astra 19,2E, a je dostupné i uživatelům služby UPC Direct.


O společnosti Czech On Line, a.s.

Společnost Czech On Line, a.s. je předním alternativním poskytovatelem telekomunikačních služeb v České republice. Obchodní aktivity na tuzemském trhu zahájila v roce 1995. V červenci 2000 vstoupil do společnosti strategický partner Telekom Austria, který se stal stoprocentním vlastníkem společnosti a poskytl společnosti stabilní zázemí Společnost Czech On Line poskytuje svým zákazníkům služby pod dvěma značkami: Czech On Line a VOLNÝ.

Czech On Line (B2B) nabízí hlasové, internetové a datové služby a služby s přidanou hodnotou pro střední a velké společnosti v České republice. Firemním zákazníkům poskytuje cenově výhodně kombinace služeb a speciální řešení dle jejich individuálních požadavků. Více informací o službách pro firmy na www.col.cz.

VOLNÝ představuje připojení k internetu a celou řadu dalších internetových a hlasových služeb určených pro koncové uživatele (B2C) - informační portál www.volny.cz, emailové služby, prostor pro umístění webových stránek a další.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
20.06.2004 • Zítra zahajuje vysílání nová rakouská stanice Puls TV
28.05.2004 • TV JOJ alebo digitál?
23.05.2004 • Hviezda FM vysiela na bratislavskej frekvencii
21.05.2004 • ČT vykázala za první čtvrtletí 2004 zisk 96,8 milionů korun
20.05.2004 • Tisková zpráva z 11. zasedání RRTV
20.05.2004 • Rozběhne se parlamentní televizní kanál [ 2 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  nejak mi nejde spustit ... 

01.06.2004 15:37 • anonym
nejak mi nejde spustit
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist