Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 04.05.2024 - 16:33:59   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Stanice a vysílače | Články
 

VOLNÝ a TV Óčko představují nový český hudební web O3

  Autor: PR TV Óčko , e-mail: info@ocko.tv Přidané: 28.02.2005



Spuštění nového hudebního portálu O3 (www.O3.cz) je výsledkem spolupráce portálu VOLNÝ a hudební TV Óčko. Jeho cílem je oživit českou internetovou hudební scénu.
Na co všechno se návštěvníci mohou těšit, upřesňuje Michael Fried, generální ředitel Czech On Line, a.s. provozující portál a služby pod značkou VOLNÝ:

„Kvalitní hudební produkce 24 hodin denně, 7 dní v týdnu, krátké aktuální zprávy či obsáhlé komentáře a recenze, rozhovory či chaty se zajímavými lidmi z hudební branže, hitparády, soutěže - to vše tvoří základ obsahu nového portálu. Díky šíři a pestrosti obsahu se hudební portál O3 bezesporu stane vyhledávaným on-line magazínem všemi uživateli internetu i hudebními fanoušky,“ dodává Fried.

Portál potěší také všechny, kteří nemají možnost sledovat Óčko přes kabelovou televizi či satelit. Vysílání Óčka běží na O3 v přímém přenosu jen s několikasekundovým zpožděním a ve zbrusu novém přehrávači.

Dalším obohacením je například oblíbená rubrika s aktualitami z právě probíhající soutěže Česko hledá SuperStar, nabídka vyzváněcích melodií na mobil, fotogalerií známých interpretů či pohlednic. Nebudou chybět ani soutěže o nové hudební tituly.

O tom, kam by měl portál směřovat do budoucna, hovoří Jiří Balvín, generální ředitel TV Óčko „Vysokorychlostní internet se pomalu stává běžnou součástí života, zejména mladých lidí. Aby mohli hudební příznivci plně využít všech benefitů, které jim rychlý internet přináší, plánujeme další posílení multimediálního obsahu. Uvažujeme o nabídce hudby ke stažení, on-line přehrávání klipů nebo zpřístupnění archivu hudby a pořadů TV Óčko.“

VOLNÝ a TV Óčko jsou dlouhodobými partnery, v minulosti spolupracovali například při produkci první české reality show pod názvem Vyvolená. Nyní VOLNÝ zajišťuje on-line vysílání TV Óčko přes internet.


O společnosti Czech On Line

Akciová společnost Czech On Line patří k předním alternativním poskytovatelům telekomunikačních služeb v České republice. Od roku 2000 je stoprocentní dceřinnou společností největšího rakouského operátora Telekom Austria. Czech On Line poskytuje profesionální telekomunikační služby pod 2 značkami: pro firemní zákazníky pod značkou Czech On Line, internetové a hlasové služby pro domácnosti nabízí pod značkou VOLNÝ, provozuje portál VOLNY.CZ a registruje téměř půl milionu freemailových schránek.

Z výzkumu nezávislé agentury Factum Invenio v prosinci 2004 vyplývá, že VOLNÝ je s 35% podílem největším poskytovatelem vytáčeného připojení (dial-up) na českém trhu. Společnost je držitelem certifikátu Microsoft Certified Partner, Cisco Powered Network, zakládajícím členem sdružení NIX.CZ, CZ.NIC a aktivním členem Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí a její sekce AORTA. Více informací o společnosti a službách naleznete na www.col.cz nebo www.volny.cz.


O hudební televizi Óčko

Óčko vysílá již druhým rokem jako hudební televize, která má na trhu své nezpochybnitelné místo. Podle Mediaprojektu je nejsledovanější českou satelitní a kabelovou televizí. Oslovuje především mladou a střední generaci.

Vysílání Óčka je dostupné v kabelových sítích UPC, Karneval a mnoha dalších. Vysílá také volně na satelitu Astra 19,2E, a je dostupné i uživatelům služby UPC Direct.


Best Communications Group, Milada Hofmanová, Darina Miklovičová
Czech On Line (VOLNÝ), Stanislava Beyerová, PR & Tisková mluvčí
Stanice O, a.s., Zuzana Chudárková, 28.2.2005



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
24.02.2005 • Rada ČT opět projednala zpravodajský kanál ČT
24.02.2005 • Zápis ze 4. zasedání RRTV
24.02.2005 • Nový ředitel Televizního studia Brno
23.02.2005 • STV dostala pokutu pol milióna Sk za prerušovanie Superstar
23.02.2005 • Teletext České televize je v ČR nejnavštěvovanější
23.02.2005 • Licenčná rada začala správne konania voči Markíze a Flash

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist