Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 12:06:38   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC Slovensko zaraďuje nový filmový kanál film+

  Autor: PR Press UPC Slovensko , e-mail: post@upc.sk Přidané: 08.09.2005


Bratislava 7.9.2005 – Spoločnosť UPC Slovensko opäť skvalitňuje svoje služby. Do programovej ponuky Rozšíreného súboru oddnes zaraďuje nový filmový kanál pod názvom film+. Ide o rodinný televízny kanál, ktorý vysiela vysokohodnotné filmy a seriály americkej a európskej produkcie 24 hodín denne 7 dní v týždni. film+ je plne dabovaný do českého jazyka a zákazníci Rozšíreného súboru spoločnosti UPC Slovensko ho získajú bezplatne, bez akýchkoľvek poplatkov.

Program kanálu film+ môžu oddnes sledovať diváci Rozšíreného súboru UPC Slovensko v Bratislave na pozícii č. K41 a postupne bude sprístupnený aj v iných mestách, v ktorých táto spoločnosť pôsobí. film+ môžu sledovať aj diváci satelitnej služby UPC Direct, ktorí ho nájdu na pozícii č. 25. Diváci vo vysielaní kanálu film+ uvidia najmä akčné filmy a komédie, detektívne príbehy, ale aj vedecko-fantastické a rodinné filmy, drámy, muzikály, koncerty, seriály a filmy pre deti. Televízny kanál film+ kladie dôraz na vysielanie tej najnovšej filmovej produkcie, preto sú všetky filmy a seriály reprízované maximálne 4 až 6 krát počas troch rokov. Cieľovú divácku kategóriu kanálu film+ tvoria najmä ľudia vo veku od 18 do 39 rokov žijúci v mestách.

„Zaradenie filmového kanálu film+ do Rozšíreného súboru bezplatne je potvrdením záujmu a dlhodobého úsilia spoločnosti UPC Slovensko neustále skvalitňovať svoje služby k spokojnosti zákazníkov,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti UPC Slovensko Martin Maťašeje. Ako dodal, spoločnosť UPC Slovensko v ostatnom období obohatila Rozšírený súbor bezplatne o množstvo atraktívnych programov, ako je napr. Discovery Channel, detský animovaný kanál Minimax, akčný Reality TV atď. „Verím, že filmový kanál film+ diváci prijmú ako vhodné žánrové navŕšenie pestrej palety programov, ktorú v rámci tejto služby ponúkame,“ dodal Martin Maťašeje.

„Cieľom televízneho programu film+ je prinášať do domácností zábavu na najvyššej úrovni a vychádzať v ústrety pri hľadaní toho najzábavnejšieho programu. Vysielanie je prispôsobené miestnym požiadavkám a očakávaniam divákov, zisteným na základe prieskumu verejnej mienky ešte pred začatím vysielania tohto kanálu. Verím preto, že film+ osloví mnohých filmových fanúšikov aj na Slovensku a poskytne im možnosť príjemného odpočinku pri sledovaní atraktívnych filmových titulov,“ povedal Tamás Kökény, generálny riaditeľ spoločnosti IKO Cable s.r.o., člen IKO Media Group, ktorá filmový kanál film+ prevádzkuje.

Záujemcovia o služby káblovej televízie a o satelitné televízne služby UPC Direct, sa môžu viac informácií dozvedieť na UPC Infolinke 02 / 594 22 444 (káblová televízia), t.j. 02 / 594 22 222 (UPC Direct), alebo na internetovej stránke www.upc.sk


PR Press UPC Slovensko, Jaroslav Kolár, Neopublic Porter Novelli


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
18.08.2005 • UPC Slovensko uvažuje o úprave ceny za káblovú TV
16.08.2005 • Chello dorazilo do Košíc!
03.08.2005 • UPC Slovensko má novú materskú firmu Liberty Global
02.08.2005 • Nabídka kabelové televize se na sídlišti v Moravské Třebová vylepšuje
19.07.2005 • UPC během léta rozšíří dostupnost internetu na 350.000 bytů
06.06.2005 • Internet chello od UPC rozšiřuje uživatelské výhody

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist