Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 23:15:18   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Nové pořady v lednu 2006 na Nově

  Autor: PR Press TV Nova , e-mail: info@novatv.cz Přidané: 15.12.2005


Leden na Nově přinese řadu novinek. Představí se v něm několik zcela nových pořadů, jiné mění svůj vysílací čas. Naprostou novinkou v rámci českých televizí je zábavný pořad Zvoňte dvakrát! založený na kombinaci televizního seriálu, zábavné show a dramatické hry s kontinuálním příběhem. Překvapením bude i měsíčník Clever, show s vědecko-populární tematikou. Originální zábavu však slibují i další zábavné týdeníky či měsíčníky – Evergreen show, Svatby paní Veroniky, VIP na cestách a To nevymyslíš.


Praha 14. prosince 2005 – Prime time na Nově je od ledna ve znamení novinek. Pondělní 20. hodina sice patří i nadále oblíbenému akčnímu seriálu Kobra 11, ale hned po něm uvidíme ve 21 hodin nově magazín Víkend, který se vrací do hlavního vysílacího času.

Úterní večer patří opět Ordinaci v růžové zahradě a hned po ní následuje nový zábavný pořad Zvoňte dvakrát!, v němž nejen diváci, ale ani herci netuší, jak se bude jejich příběh v následujících minutách odvíjet. Divákům se poprvé představí 3. ledna. Na úterý se poté opět vrací publicistický pořad Na vlastní oči.

Ve středu se pobavíme s českými filmy a pak se podíváme do světa s Novou cestománií. Ve čtvrtek ve 20 hodin se mohou diváci těšit na další díl Ordinace v růžové zahradě a o hodinu později následuje český kriminální seriál Případ pro zvláštní skupinu.

Hlavní vysílací čas v pátek je vyhrazen zahraničním filmovým hitům, po nichž uvidíme magazín ze světa celebrit Prásk!, který tak bude vysílán ve dřívější hodinu. Sobotní večery pak patří velkým show (v lednu například Go-Go šou, ANNO 2005, Zlatá mříž, Neřeš, nepřepínej) a po nich atraktivním filmům s hollywoodskými hvězdami.

V neděli ve 20 hodin se mohou diváci těšit na neobyčejné příběhy obyčejných lidí To nevymyslíš, po nichž následuje každý týden nový zábavný pořad. Ivan Mládek připravuje Evergreen show, Yvetta Blanarovičová bude uvádět VIP na cestách, Veronika Žilková s dcerou Agátou Hanychovou Svatby paní Veroniky a Tereza Kostková s Milanem Šteindlerem Clever.

Televizní diváci samozřejmě na obrazovce najdou i dosavadní oblíbené a velmi sledované pořady.

Například denní seriál Ulice, který od začátku vysílání v září 2005 sleduje průměrně 1112 tisíc diváků (dospělí 15+) a jenž velmi dobře konkuruje zpravodajským pořadům na ostatních televizích. Střepiny s průměrnou sledovaností 1708 tisíc diváků (kategorie dospělí 15+, share 54%), Občanské judo, na které se průměrně dívá 939 tisíc dospělých diváků 15+ (share 46%), hitparádu pro mladé ESO, jíž například v kategorii 15 – 24 sleduje 63% diváků sobotního dopoledne.

Koření, které navzdory časnému vysílacímu času průměrně zaujme 43% dospělých starších 15 let tou dobou u televizních obrazovek, Rady ptáka Loskutáka s průměrnou sledovaností 1013 tisíc dospělých nad 15 let (share 46%) nebo společensky významný diskusní pořad Sedmičku.

Díky diváckému ohlasu bude na rozdíl od letošního roku vysílána Kriminálka Las Vegas dvakrát týdně, na přání diváků byly znovu zařazeny do vysílání seriály Plastická chirurgie s. r. o., Jake a Tlusťoch a Columbo. A pokračuje i původní seriál Novy Ordinace v růžové zahradě, na který se průměrně dívalo 1631 tisíc dospělých nad 15 let (share 38%) a stal se tak nejsledovanějším premiérovým seriálem letošního podzimu.

Zdroj dat: ATO- Mediaresearch, CET 21 spol. s r. o.


Veronika Šmítková, Tisková mluvčí TV Nova


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
16.12.2005 • Seriál Bylo nás pět v centru divácké pozornosti
16.12.2005 • Knižní vydání Deníku VyVolených bude slavnostně pokřtěno 19. prosince
16.12.2005 • Dokument o Titaniku opět přitahoval diváky
14.12.2005 • Příznivá třináctka pro Poštu pro tebe [ 2 ]
13.12.2005 • Jojka má oproti minulému roku takmer o 7% väčší podiel na trhu [ 1 ]
13.12.2005 • Seriál Snowboarďáci přilákal hlavně mladší diváky

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist