Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 24.04.2024 - 15:52:42   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Víkend na Galaxii sport

  Autor: PR Press Galaxie sport , e-mail: galaxie-sport@galaxie-sport.cz Přidané: 07.11.2003


Sobotní utkání Bundesligy, 12. kolo fotbalové Premier League, dvě „kanadské“ hokejové noce a přímý přenos římského derby italské fotbalové Serie A - tak pestrý bude tento víkend na Galaxii sport.



EINTRACHT FRANKFURT - VfB STUTTGART

Fotbalisté Stuttgartu pokračují ve spanilé jízdě německou Bundesligou. Naposledy deklasovali Freiburg a usadili se v čele tabulky. Gólman Hildebrand dosud inkasoval jen dva góly. V sobotním utkání 12. kola se proti favoritovi postaví nováček z Frankfurtu, který se pohybuje těsně nad sestupovou propastí. Trenér Reimann však věří, že jeho svěřenci lídra tabulky potrápí.

Přímý přenos sledujte v sobotu 8.11. od 15:25 hod


NY RANGERS – PHILADELPHIA

Tento zápas proti sobě svede dva týmy Východní konference, konkrétně z Atlantické divize. Domácí Rangers se po katastrofickém vstupu do sezóny oklepali a začínají sbírat body. Vše začíná u gólmana Mika Dunhama, který si na nedostatek práce opravdu nemůže stěžovat a zápas co zápas se stává pravidelně nejužitečnějším hráčem svého týmu. Střelecky se prosazují tradičně borci jako Petr Nedvěd nebo Tom Poti, posledních pár zápasů se přidává i veterán Mark Messier. Proti Flyers to však nebudou mít v Madison Square Garden domácí borci vůbec jednoduché, protože hostující Philadelphie myslí opět jako již tradičně na příčky nejvyšší. Jeff Hackett čaruje v brance, v útoku se probudili střelci jako Sami Kapanen, Tony Amonte a konečně uzdravený John LeClair. Čeká nás tedy rozhodně zajímavé klání a vy můžete být prostřednictví Galaxie-sport opět při tom.

Přímý přenos sledujte v sobotu 8.11. od 19:05 hod


LIVERPOOL - MANCHESTER UNITED

Rivalita, prestiž a nevraživost. To všechno pravidelně provází souboje Liverpoolu s Manchesterem United. Ani nedělní zápas 12. kola Premier League nebude výjimkou. Domácí mají svému odvěkému sokovi co oplácet. Loni totiž s Rudými Ďábly prohráli oba ligové zápasy. Vynahradili si to alespoň ve finále Ligového poháru. Letos začali špatně a nutně potřebují vyhrávat.

Přímý přenos začíná v neděli 9.11. od 14:40 hod

(Hostem doprovodného STUDIA bude bývalý reprezentant Ladislav Vízek)


AS ŘÍM - LAZIO ŘÍM

Římské derby, to je vždy maximální tahák italské Serie A. Rivalita mezi ”Vlky” z AS a ”Orly” z Lazia je obrovská, Věčné město nežije celý týden ničím jiným. Na hrací ploše to bude nepochybně jiskřit, hlediště osmdesátisícového Olympijského stadionu pak hrát všemi barvami. Kdo se po tomto derby bude moci zvát pánem Říma, to rozhodne bezpochyby dramatických devadesát minut lítého boje.

Exkluzivní přímý přenos sledujte v neděli 9.11. od 20:25 hod


CAROLINA - TAMPA BAY

Opět Východní konference, tentokrát však souboj z divize Jihovýchodní. Hostující Tampa Bay nejen že tuto divizi vede, ale pohybuje se také na samé špici celé konference. Vstup do sezóny vyšel týmu opravdu dokonale a v prvních osmi zápasech zaznamenal 7 výher a pouze jednu jedinou remízu! To domácí Hurricanes na úspěšné časy zatím jen matně vzpomínají. V divizi jsou sice předposlední, ale to jen díky tomu, že spolu s nimi hraje letos opravdu slaboučký Washington. V týmu se daří českým hráčům - gólově prosazují útočníci Josef Vašíček i Radim Vrbata. V dresu s bleskem na hrudi je hodně vidět pro změnu obránce Pavel Kubina, který je asi nejvytíženějším hráčem týmu.

Přímý přenos začíná na Galaxii-sport v neděli 9.11. od 23:05 hod


Marek Kindernay, program director Galaxie sport, s.r.o. CZE


Poznámka redakce:

Sportovní kanál Galaxie sport vysílá v kabelových sítích v ČR a SR a na dvou satelitech:

V paketu UPC Direct na satelitu Astra 1G, 19,2 st. východně na tr. 12,382 H, SR 27500, FEC 3/4, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost abonence základního paketu Rodina (v ČR v ceně 555,- Kč, v SR 635,- Sk měsíčně)

V paketu Czechlink na satelitu Eurobird 1, 28,5 st. východně na tr. 12,607 H, SR 27500, FEC 3/4, V-PID 164, A-PID 96, SID 5, v kódu CryptoWorks. Pro občany v ČR a SR je možnost uzavřít počínaje 1. 10. 2003 zvýhodněnou aktivaci příjmu jejího programu pro nové individuální příjemce. Při zakoupení předplatného na jeden rok za stávající cenu 2.650,- Kč nabízí akci 12 + 3, což představuje 3 měsíce příjmu tohoto sportovního programu navíc zdarma (celkem tedy 15 měsíců za původní cenu). U čtvrtletního předplatného za 695,- Kč platí akce 3 + 1, tedy 1 měsíc zdarma (celkem 4 měsíce za stejnou cenu). Platnost této nabídky končí 31. 12. 2003. Další informace získáte na obchodním oddělení Galaxie sport s.r.o

Úplné týdenní vysílací přehledy televizí Galaxie sport (a také metropolitní TV Praha a Hradec Králové) si můžete stáhnout v sekci TV download.



  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 4   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
12.11.2003 • BskyB je nejúspěšnější evropskou Pay-TV, přesto její šéf končí
09.11.2003 • XtraMusic - hudobné kanály bez reklamy [ 5 ]
03.11.2003 • JOJ TV dnes dopoledne začala opět kódovat - aktualizováno [ 10 ]
01.11.2003 • Hokej na Galaxii sport – plán přenosů utkání NHL na listopad
01.11.2003 • Fotbal na Galaxii sport – plán přenosů utkání na listopad
31.10.2003 • New Jersey – Colorado na Galaxii sport

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Pro MIMI 

07.11.2003 19:46 • Ales
Tomoto efektu se říká přeslech, zahoď kabely kterými máš propojené zařízení a nebo se podívej do nastavení v menu přijímače. Mě to hraje jak má, tak mi nemá co vadit. Diskuze jsou plné ”nešťastných” a problém je na přijímací straně. Signál z CL i U*C je po zvukové stránce v pořádku, kvalita obrázků je jiná kapitola...
 
 
  Dělejte s tím něco!!!! 

07.11.2003 18:57 • Mimi
No jo, ale i když přepnu do jednoho nebo druhýho kanálu, pořád je slyšet v pozadí jeden nebo druhej komentář!!!!!!! TO JE PROSTĚ BLBÝ!!!! Když chci poslouchat angličtinu, nestojím o breptání v pozadí v češtině!!!! Totéž platí naopak!!!! COPAK TO NIKOMU NEVADÍ????? TO JE PŘECI HLAVNÍ PROBLÉM!!!!!!!! A NENADÁVEJTE MI, ŽE TO NEUMÍM PŘEPNOUT, PROBLÉM JE NA STRANĚ VYSÍLAČE!!!
 
 
  Môj príspevok 

07.11.2003 07:16 • Jarda
Pro ”nespokojeného zákazníka”, to, že to nikomu nevadí,bude zřejmě tím, že to na filipovi neumíš nastavit. Přestaň se rozčilovat a přemýšlej o možnosti podívat se do návodu, nebo zavolat o pomoc těm co platíš. Filip funguje jinak než Humáč, malým fíglem to jde nastavit, ale to se musíš uklidnit a postupovat logicky ne tupě. Čau spokojený divák !!!!
 
 
  Galaxie Sport a duální vysílán 

07.11.2003 05:49 • Jan N
Už mě to silně rozčiluje. Vlastním Philipse DSX 6010 a nemohu pořád nastavit anglickou zvukovou stopu. Nevím proč originál je na pravém zvukovém reproduktoru. Má te ho dát na levý reproduktor. Druhá věc je ta, že nelze objednat Galaxii Sport na starou CL kartu. Mám totiž doma ještě 1 dig. přijímač a to Humax F1 - CI a do něho když strčím orig. kartu od UPC tak tam zvuková stopa anglicky funguje. Chyba je tedy v přijímači Philips DSX 6010. Taky mě není jasné, že to nikomu nevadí. Chtěl bych to tak, aby při zvolení na TV na AV mod dual a při reprodoktoru na číslo 2 šla anglická stopa. V přijímači Humax F1 - CI to tak funguje u Philipsu ne. CINCHem jsem to také zkoušel, anglická stopa byla hluchá, poněvadž nemám možnost v AV modu nastavit režim MONO. Už mě to silně rozčiluje. Nebaví mě pořád vyndávat kartu při zápasech NHL a strkat do Humaxu, jednou se to poškodí. Kdyby to šlo objednat, alespoň na starou CL kartu. To duální vysílání je velmi špatně řešené. S pozdravem nespokojený zákazník.
 
 
Celkový počet komentářů: 4 / zobrazují se: 1 ... 4

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist