Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pondělí • 06.05.2024 - 17:11:51   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Program | Články
 

Hviezdna jeseň na obrazovkách TV JOJ

  Autor: PR Press TV Joj , e-mail: info@joj.sk Přidané: 23.07.2006



Show, o akej sa nikomu ani nesnívalo, príbehy nových seriálov, rodiny v nezvyčajných situáciách, mafiáni vo vile VyVolených a pohľad do zákulisia šoubiznisu – aj to bude jeseň v TV JOJ


Od septembra sa bude vysielanie TV JOJ niesť v znamení Hviezd na ľade. Pod týmto názvom televízia predstaví mega show, v ktorej bude týždeň čo týždeň štrnásť celebrít (napr. Z. Czoborová, E. Máziková, J. Lehotský, A. Kmotríková...) bojovať o priazeň televíznych divákov a o titul najlepšieho krasokorčuliara medzi hviezdami šoubiznisu. Každá z celebrít bude mať za partnera profesionálneho krasokurčuliara a bude pod osobným vedením majstrov sveta v krasokorčuľovaní Radky Kovaříkovej a Reného Novotného. Na čele poroty, ktorá bude hodnotiť kvalitu ich výkonov, bude stáť Zdena Studenková. Posledné slovo o tom, kto postúpi a kto naopak z hry vypadne, však budú mať diváci. Sprievodcami show budú Matej „Sajfa“ Cifra, Michaela Majerníková a moderátorom magazínu tejto šou bude Marek Ružička. Kvôli šou televízia JOJ na viac ako štyri mesiace zamrazí jedno z jej štúdií skutočnou ľadovou plochou s rozlohou 15 x 24 metrov spolu s hľadiskom pre viac ako 400 divákov.

Unikátnou novinkou TV JOJ pre túto jeseň, je show plná skečov – Mafstory. Účinkujúcimi brisknej skeč show budú herci divadla GuNaGu. Relácia ponúkne obrázky zo života slovenskej mafie plné smiešnych situácií a drsných bonmotov, ktoré nikoho nešetria, preto sa aj Mafsotry bude vysielať striktne po desiatej hodine večer. Ako kulisy tejto relácii poslúžia priestory vily VyVolených, ktorú táto relácia zachránila pred likvidáciou.

Otec v akcii prezradí, ako to dopadne, keď mamička odíde do kúpeľov a o zhýčkané deti sa odrazu musí postarať hlava rodiny, ktorá doposiaľ trávila väčšinu času v práci a na tenise s kamarátmi. Divák sa dozvie aj názor psychológa na predvedenú otcovskú výchovu a keďže v každej relácii sa ocitnú rodiny dve, dozvieme sa aj, ktorý z oteckov dokáže mamičku lepšie zastúpiť.

Šesť súťažiacich. Víťaz odíde zo štúdia bohatší o niekoľko sto tisíc korún. Taká bude šou s pracovným názvom Poker Face. Stačí len správne odpovedať a prekonať tak ostatných. Bez šance však nie sú ani porazení. Ak dokážu správne odhadnúť situáciu a zachovať si pri blafovaní kamennú tvár, môžu odísť aj oni s nemalou sumou.

Chladnejšie mesiace lákajú ľudí na rôzne spoločenské akcie a zúčastniť sa na nich budú môcť aj diváci TV JOJ prostredníctvom relácie Mojito. Hlavnými protagonistkami sú dve šarmantné kamarátky Karin Haydu a Didiana, ktoré nám prezradia všetko, čo sa uplynulý týždeň v spoločnosti udialo, čo včera prišlo do módy a čo už patrí minulosti.

Všetci, tí ktorí milujú napätie, dobrodružstvo a romantiku filmového plátna či televíznej obrazovky, sa na jeseň dočkajú skutočných lahôdok v slovenských televíznych premiérach medzi ktorými budú nielen film Mr. and Mrs. Smith či seriály C.S.I.: Kriminálka New York a Lost 2 a úplne nové série Kriminálok Miami a Las Vegas, Julie Lescaut, ale aj mnoho ďalších seriálových a filmových titulov, známych každému z nás.

Piata televízna sezóna je pre TV JOJ výzvou obzvlášť po fenomenálnom úspechu minulej jesene. „VyVolení boli reality šou, na ktorú človek len tak ľahko nezabudne. TV JOJ sa však ani v piatom roku svojho vysielania nesmie pošmyknúť - a to ani napriek tomu, že naša kľúčová jesenná megašou sa bude odohrávať celá na ľadovej ploche,“ uzatvára programová riaditeľka TV JOJ Katarína Rimóczyová.


Ľudovít Tóth, Riaditeľ pre PR & promotion, Hovorca TV JOJ


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 0   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
23.07.2006 • O zvířatech a lidech opět na obrazovce České televize
22.07.2006 • Hosté pořadu Otázky Václava Moravce – neděle 23. července 2006
22.07.2006 • Letné seriály na Markíze majú pred konkurenciou vysoký náskok
22.07.2006 • Velký zájem diváků o cyklus Možná přijde i kouzelník
21.07.2006 • ČT a Letní filmová škola
19.07.2006 • Na lavici obžalovaných justice

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.



zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist