Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 29.03.2024 - 10:33:47   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
SAT info - Pakety a stanice | Články
 

Duben na HBO

  Autor: PR Press HBO, ČR , e-mail: info@hbo.cz Přidané: 11.03.2004



Podívejte se s námi, jaké premiéry nás čekají v příštím měsíci na kanále HBO. Tyto novinky mohou sledovat diváci kabelových sítí a satelitní služby UPC Direct.


Filmové premiéry

Nejvyšší pozornost v nabídce dubnového programu HBO patří bloku Nedělní premiéry, který zahrnuje špičkové filmy měsíce.

V dubnu je na prvním místě akční hit Lara Croft: Tomb Raider ($131.16mil. v amerických kinech, 13,07 mil. Kč v českých kinech / 158 853 českých diváků), v hlavní roli s Angelinou Jolie (60 Sekund, Narušení) Tento film byl natočen podle kultovní videohry, jejíž hrdinkou je krásná dobrodružka Lara Croft, zachraňující starověké artefakty.

Druhým titulem programové nabídky je Prostě sexy ($24,43 mil. v amerických kinech, 8,74 mil. Kč v českých kinech / 83 363 českých diváků) v hlavních rolích s Cameron Diazovou a Thomasem Janem (Podezření). Tato bláznivá romantická komedie vypráví o trojici kamarádek, které se pro jednu z nich snaží najít toho pravého.

Dalším titulem je oscarový vítěz z roku 2003 (za nejlepší filmový scénář) Mluv s ní ($9,28 mil. v amerických kinech, 4,66 mil. Kč v českých kinech / 54 655 českých diváků), který napsal a režíroval známý španělský tvůrce Pedro Almodóvar (Vše o mé matce). Toto drama sleduje osudy čtyř lidí, kteří se setkávají za tragických okolností na soukromé klinice. V jejich životech se prolíná minulost s přítomností a všechny čtyři jsou unášeni k nepředvídatelné budoucnosti. Tento film získal v roce 2003 také Zlatý glóbus (jako nejlepší neanglicky mluvený film).

Komedie Zoolander ($45.17 mil. v amerických kinech, 1.36 mil. Kč v českých kinech / 11 543 českých diváků) doplňuje nedělní premiérovou nabídku. Film režíroval herec Ben Stiller (Fotr je lotr, Taková normální rodinka) a zároveň si v něm zahrál hlavní roli manekýna, který je nucen k tomu, aby zabil ministerského předsedu Malajsie. Film nabízí satirický pohled do světa profesionální módy.


Do bloku Páteční premiéry jsou zařazeny následující filmy: akční komedie Austin Powers – Goldmember ($213.07 mil. v amerických kinech, 1,08 mil. Kč v českých kinech / 9 673 českých diváků), v níž hlavní role ztělesňují Mike Myers, Michael York a Michael Caine. Film je pokračováním dvou předchozích snímků o Austinu Powersovi a tentokrát se jeho zápletka točí okolo únosu hrdinova otce. Austin se musí vydat do roku 1975 a postavit se darebákovi jménem Goldmember, který spolupracuje s dr. Evilem.

Následuje akční komedie režiséra Gérarda Krawczyka (Taxi 2, Taxi 3) Wasabi ($.08 mil. v amerických kinech, 1.9 mil. Kč v českých kinech / 19 294 českých diváků), v níž hlavní roli ztělesnil oblíbený francouzský herec Jean Reno (Purpurové řeky, Ronin). Hubert (Jean Reno) je francouzský policista, který se vrací do Japonska, kde před devatenácti lety pracoval. Má zde vyšetřit případ související s jeho dávnou láskou, s níž před lery ztratil kontakt.

Ve volném pokračování šokujícího scifi-thrilleru Kostka 2 – Hyperkrychle (1.1 mil. Kč v českých kinech / 12 804 českých diváků) odkryjete dosud nepoznané pocity strachu. Osm náhodně vybraných postav musí čelit ještě důmyslnějším dimenzím, kde fyzikální zákony nemají své místo. Přežít znamená nezešílet, nezešílet znamená přežít.

Další titul páteční premiérové nabídky je kriminální thriller Nebezpečný sex o mladíkovi, který se stane obětí násilného činu a policie při vyšetřování objeví pozoruhodné skutečnosti.

Posledním filmem tohoto bloku je původní dokumentární drama HBO Cesta do války. Odehrává se v polovině 60. let, kdy se americký prezident Lyndon Johnson a jeho poradci pro zahraniční politiku rozhodli pro eskalaci války ve Vietnamu. Hlavní role ztělesnili Michael Gambon (Gosford Park), Donald Sutherland (Panika) a Alec Baldwin (Pearl Harbor).


Speciální nabídka

Klub HBO

Tématem speciálního sobotního klubu, který se vysílá 17. dubna, jsou “PARŤÁCI” a v nabídce můžete shlédnout filmy Muži v černém 2, Křižovatka smrti 2 a Training Day.


Blok úterních seriálů z originální produkce HBO

V dubnu pokračuje premiérové vysílání dvou seriálů HBO, které se vysílají každé úterý ve 21.00 hod. Tím prvním je CARNIVALE vyprávějící o osudech kočovného lunaparku, k němuž se připojí tajemný mladík na útěku. Záhy se ukáže, že vládne výjimečnými schopnosti stejně jako druhý hrdina vyprávění, charismatický duchovní, pronásledovaný katastrofickými vizemi. Seriál má dvanáct dílů a jeho děj je zasazen do let velké ekonomické krize, která zasáhla celou Ameriku. V hlavních rolích Nick Stahl (V ložnici, Terminator 3: Vzpoura strojů), Michael J. Anderson (Twin Peaks) a Clea Duvallová (Duchové Marsu, 13 rozhovorů na jediné téma).

Druhým seriálem, který si u televizních diváků získal velkou popularitu, je ODPOČÍVEJ V POKOJI. S černým humorem sleduje osudy rodiny Fisherů, jimž patří pohřební ústav v Los Angeles.


Sobotní večery pro celou rodinu

V dubnu nabídne tento programový blok, orientovaný na rodinnou podívanou, následující premiéry: Dlouhá cesta příběh mladičké dvojice ze severní Karolíny. Landon Carter (Shane West) a Jaime Sullivan (Mandy Moore) se sblíží poté, co se má mladík problémy ve škole, a on i po letech vzpomíná na první lásku, která změnila celý jeho život.

Dalším filmem tohoto bloku je dojemný rodinný příběh Strašidelná vila v hlavní roli s Benem Kingsleym.


Premiéry v původním znění s titulky

Filmy v bloku Titulkované premiéry jsou na HBO uváděny každé pondělí ve 20:00 hod. V dubnu se jedná o tituly: Jako pavouk, Česká spojka, Stahující se mračna a Dost.


Připraveno ve spolupráci se společností HBO Česká republika, www.hbo.cz.


Doplnění redakce:

Chtěli bychom vás při této příležitosti seznámit s nabídkou programových přehledů stanic, které jsme pro vás přichystali na stránce TV programů ke stažení. Pokud vás zajímá, jaký je program kabelových a satelitních televizí HBO, HBO2, AXN, Spektrum a SuperMax na celý měsíc, tak si jej můžete stáhnout zde. Najdete tam i program TV Romantica, a zejména pány jistě potěší programy stanic Private Gold a Private Blue, které zřejmě nikde jinde v takové podobě neseženete. Dále jsme rozšířili naši nabídku o programové přehledy česky dabovaných kanálů Animal Planet, Eurosport, Discovery Channel a Reality TV a nově i americký Travel Channel. A jak už víte z dřívějška, na stejném místě také pro vás přinášíme týdenní podrobné vysílací přehledy televizí Galaxie sport a metropolitní TV Praha a Hradec Králové.


  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 1   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
05.03.2004 • Rádio Lumen se vrátilo do paketu Slovak Link [ 7 ]
28.02.2004 • Channel 4 a Channel Five uvažují o spojení
20.02.2004 • Dnes zahajuje nová služba ORF [ 4 ]
16.02.2004 • Hurrá – je tu americká irácká satelitní televize! [ 1 ]
05.02.2004 • Březen na HBO [ 3 ]
28.01.2004 • Závada na Amosu vyřadila některé programy UPC Direct [ 18 ]

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  Jeste, ze to neplatim.... 

11.03.2004 18:38 • Milos
To se zase vyznamenali. Na prvnim miste uvadeny "Lara Croft: Tomb Raider" bezel na "freetv" z astry 1.ledna... (vysilala nemecka RTL).
A pokud se nemylim tak prumerny trhak ma v americe nataceci rozpocet okolo $20mil., takze vetsina filmu s vydelkem v americkych kinech pod touto hranici nestoji za nic...
 
 
Celkový počet komentářů: 1 / zobrazují se: 1 ... 1

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist