Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 28.04.2024 - 16:29:36   satCentrum najdete také na:      
Nastav barvu

Vyhledávání


TV info



Rubriky
Z domova
Ze světa
Pakety a stanice
Změny parametrů
Neoficiální příjem
Softwarové novinky
Technika
Online chat
Program

Užitečné odkazy:





Naše ikonky pro Vaše stránky




 
TV info - Kabelová televize | Články
 

UPC zásadně navyšuje rychlosti všech internetových služeb a snižuje cenu u nabídky Extreme

  Autor: PR Press UPC ČR, a.s. , e-mail: info@upc.cz Přidané: 28.03.2007


Kabelový vysokorychlostní internet je pro uživatele výhodnější než srovnatelná nabídka ADSL.

Praha 28. března 2007. Společnosti UPC a Karneval Media od 1. dubna 2007 zásadním způsobem navyšují rychlosti svých internetových služeb pro nové zákazníky na sítích UPC a pro současné a nové zákazníky na síti Karneval a to jak v příchozím (Download), tak v odchozím (upload) směru.

Příchozí rychlost dosáhne u nejnižší nabídky 2,048 Mbit/s a u nejvyšší pak 16,384 Mbit/s. Odchozí rychlost se pak bude pohybovat v rozmezí 256 kb/s – 1,024 Mbit/s.

Současným zákazníkům UPC budou nové rychlosti zavedeny postupně, a to během následujících tří měsíců. Zákazníci internetové služby Karneval Turbo, kde se rychlosti nemění, pak mohou bez jakýchkoliv poplatků přejít okamžitě na aktuálně platnou nabídku podle vlastní volby.

U obou společností pak dále dojde ke snížení ceny nabídky Extreme o 321 Kč z 1999 Kč na 1678 Kč. Ceny za ostatní nabídky zůstávají stejné. V dubnu bude v obou sítích ukončena nabídka Plus a její předplatitelé získají vyšší typ nabídky - Extreme - za stejnou cenu. Vysokorychlostní internet v kabelových sítích obou společností tak bude ve svých hlavních parametrech – v rychlostech a zejména ve FUP – mnohem výhodnější než srovnatelná nabídka ADSL.

„Před měsícem jsme razantně navýšili tzv. limity a nyní přišlo stejně razantní navýšení rychlostí. Obě společnosti budou, počínaje dubnem, nabízet celkem sedm různých špičkových internetových služeb, z nichž si může vybrat kdokoliv podle svých finančních a časových možností i podle požadavků na technické parametry. Naše internetové služby zůstávají přes veškeré změny trhu na vrcholu díky šíři a výhodnosti nabídek a poměru cena/ rychlost/ kvalita/ zákaznické zázemí,“ komentuje změny generální ředitel společnosti UPC a jednatel společnosti Karneval Média Václav Bartoň a dodává: „Rychlost a doporučený objem přenášených dat – tedy to, co uživatele nejvíce zajímá, jsou ve srovnání s ostatními provozovateli internetových služeb více než konkurenceschopné. Naše internetové nabídky navíc neobsahují žádné skryté podmínky, omezení na určitou dobu, dodatečná zpoplatňování, a různá „jestliže“ a „když“, nejlépe psaná malým písmem na rubu smlouvy.Takovéto berličky jsou pro obě firmy nedůstojné.“


František Malina, ředitel PR a tiskový mluvčí skupiny UPC v ČR


Vysokorychlostní internet UPC:

Vysokorychlostní internet společností UPC a Karneval Media je co do počtu zákazníků nejrozšířenější vysokorychlostní kabelovou internetovou službou v České republice. Mezi jeho přednosti patří především stálé připojení 24 hodin denně za pevně stanovenou částku, mnohonásobně rychlejší přenos dat než při použití telefonní linky, kompletní instalace, kterou provádí vyškolený technik UPC/ Karneval Media, výhodný poměr technická kvalita/výkon/cena, modem propůjčený zdarma a žádné další nutné náklady, např. poplatky za telefon.

S jednotlivými nabídkami jsou dále spojeny další bezplatné výhody jako e-mailové adresy s různým počtem aliasů, volný prostor pro vlastní stránku, volný prostor pro poštovní schránku (mailbox) a exkluzivní přístup na portál upclive s diskusními skupinami, počítačovými hrami, aktuálním zpravodajstvím a řadou zajímavých kontaktů. K přednostem patří rovněž služby profesionální technické podpory Klientského centra UPC a Karneval Media. Internet je možné si předplatit samostatně, bez objednávky kabelové televize či telefonních služeb. V dubnu roku 2005 a 2006 oznámila společnost Digimark na základě svého nezávislého výzkumu, že internetová služba po kabelech je nejoblíbenější internetovou službou v České republice


O UPC a Karneval Media:

UPC Česká republika, a.s. je největším českým poskytovatelem televizních služeb a vysokorychlostního internetu. Spolu se společnostmi Karneval Media Forcable a TES Wireless. patří do skupiny UPC v České republice. Jejich služby využívají domácnosti téměř ve všech větších českých městech. Statistická data z 31 prosince 2006 dokládají, že kabelové sítě společnosti UPC Česká republika, a.s. a Karneval Media jsou v dosahu 1 260 000 domácností. Služby obou společností pak k tomuto datu využívalo na 876 000 domácností. Služby kabelové a satelitní televize využívalo 664.000 zákazníků, 186 000 zákazníků bylo předplatiteli vysokorychlostního internetu a 26 000 zákazníků pak telefonovalo přes službu UPC Telefon. UPC Česká republika, a.s. a Karneval Media jsou dceřinými společnostmi Liberty Global, Inc. (NASDAQ: LBTYA, LBTYB).


O Liberty Global:

Liberty Global je přední mezinárodní společností provozující služby prostřednictvím kabelových sítí včetně pokročilých obrazových a hlasových služeb a přístupu k internetu, čímž zpřístupňuje svým zákazníkům svět informací, komunikace a zábavy. K 31. prosinci 2006 provozovala Liberty Global nejmodernější širokopásmové komunikační sítě, které sloužily přibližně 14 milionům zákazníků v 16 zemích (vyjma Belgie) především v Evropě, Japonsku, Chile a Austrálii. Aktivity Liberty Global také zahrnují významné mediální a programové činnosti, jako je Jupiter TV v Japonsku a chellomedia v Evropě.


PR Press UPC ČR, a.s., 28.3.2007




  Sdílet:      

¤   počet komentářů k tomuto článku: 2   ¤

Verze pro tisk




Další články z rubriky:
15.03.2007 • Vysokorýchlostný internet chello je od dnešného dňa sprístupnený pre obyvateľov Banskej Bystrice a Pezinka
13.03.2007 • ČT 4 Sport nově vysílá pro všechny zákazníky kabelové televize Karneval
01.03.2007 • Karneval Media a UPC sjednocují internetové nabídky
01.03.2007 • UPC ceny neznižuje, pripravuje triple play kampaň pre nových aj súčasných zákazníkov [ 6 ]
26.02.2007 • APKT: „Internet zadarmo“ je nebezpečným zavádzaním verejnosti [ 2 ]
19.02.2007 • Česká asociace kompetitivních komunikací připravuje výroční konferenci

  Komentáře:

ERROR

Přidávat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Přihlašte se: Přihlášení.

V případě, že ještě nejste u nás registrován, můžete se místo registrace přihlásit svým účtem přes:
Facebook, Twitter, Google. .

Pokud nejste doposud zaregistrovaný, vytvořte si registraci s vlastním uživatelským jménem (nickem): Registrace.


za obsah níže uvedených komentářů satCentrum nezodpovídá!
[ nejnovější komentáře jsou nahoře ]
1 / 1

  To je sice hezký,ale já jsem r ... 

30.03.2007 00:40 • Roman
To je sice hezký,ale já jsem rád na vesnici alespon zato adsl.Vikrevače třeba na vifi nikde?Co takle se začít starat taky trochu bokem než ve městě kde je to víhodný že??
 
 
  Trest pro stávající uživatele 

29.03.2007 12:54 • Pavlik
Jako pokaždé UPC pro stávající uživatele navýší rychlost až v nejzažším možném termínu. Nic nového pos sluncem.
 
 
Celkový počet komentářů: 2 / zobrazují se: 1 ... 2

|<«1»>|


zpět nahoru


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist