Kupili sme si zostavu DREAMBOX 500S, parabola 85cm, diseqc prepinac na 4 LNB a 3 nove LNB. Studujem telekomunikacie a robili sme si doma wifi, takze som si povedal, ze to nebude problem. Po namontovani a dvoch dnoch tocenia (bez merakov je tazko...  ) sa mi podarilo chytit ASTRU 19.2 E, ASTRU 23.5 E, HOTBIRD 13 E. Vsetko fungovalo az kym nevypadlo par programov  , takze som vyliezol naspat na strechu a zacal tocit. Znova sa mi to podarilo naladit  . Pred casom (mesiac) povypadavala vacsina programov na zo vsetkych satelitov  . Skusal som to uz niekolko krat znova nastavit, premontovaval som konektory na hlavnom koaxe z diseqc-u do receivera, vynechal som dokonca diseqc a spojil som DREAMBOX priamo na LNB (s tym, ze chytim len ASTRU 19.2E a ostatnedoladim potom) ale chytame len minimum programov. Mame programy len z nizsich nosnych frekvencii ktore sa daju chytit na pozicii 19.2E. Menili sme aj firmware na receiveri (bez efektu). Dochadzaju mi napady a profesionalna pomoc sa na nas tento tyzden vybodla. Neviete niekto, v com by este mohla byt chyba?
|