|
To jako nemuzu na dovolenou?
|
|
26.04.2007 22:28 • Diskusni_Jmeno |
|
|
> ze ho niekolko din v kuse nezapinam... staci zdvihnut telefon, nadiktovat cislo karty To znamena, ze po navratu z chalupy ci dovolene musim nekam telefonovat aby mi racili aktivovat zaplacenou sluzbu? Dekuji za dopoved!
Odpovědět
|
|
|
ahoj všetci
|
|
|
... čítam Vaše pripomienky s úsmevom ... dobré ... bývam v zapadákove, kde terestrálne máme STV1 STV2 - vysielenie v kvalite "zrno pre sliepky", MARKÍZA - "veľmi kvalitný obraz" občas zamračené - naviac sprievodné zvukové efekty - chrŕŕŕ atď.... ... éra sat. techniky a tej finančne dostupnejšej (nie sme Bratislava) priniesla do našej dediny vykúpenie - máme obraz a zvuk vo vinikajúcej kvalite, dokonca aj farebne ... a že to občas štvorčekuje, - asi preletelo lietadlo ... ak Vaše problémy pretrvávajú - aktualizujte software, ja som to musel urobiť tiež , s nastavením antény sa ozaj treba pohrať a hlavne pevne ukotviť, já ju mám na stožiary a žiadna sláva - ale viem, že to nieje chyba sprostredkovateľa, ale moja... zdravím všetkých
Odpovědět
|
|
|
pre "amatera"
|
|
|
digi urcite ma svoje chyby, ale nie je to az take hrozne, ako pises. V prvom rade thor nema smerom na nase uzemie az taky dobry vyzarovaci vykon ako astra 19ka , kde je UPCko. Preto aj potrebujes na digi vacsi priemer paraboly a najma ju treba ovela starostlivejsie nasmerovat, lebo na rozdiel od UPC uz miniaturna odchylka ma na svedomi ubytok signalu a stvorcekovanie a vypadky. Aj ked na prvy pohlad sa moze zdat ze je vetko o.k., staci vsak mensi vietor ktory chveje parabolou, alebo dazd a nepekne problemy s prijmom su na svete. Preto som si digi nstaloval sam s pomocou sikovneho satfindera a nespoliehal sa na nejakych slendrianov a nemam problem. Taktiez viem zo skusenosti ze raz zacas treba tu parabolu dostavit. Tak asi tolko k tomu, preco sa UPC moze javit tak super kvalitne, oproti digi. Ale parametre prenasaneho signalu hovoria jasne: Pokial viem, datovy tok ma digi na vsetkych programoch 27500, UPC ma na transporderi kde su svk programy 22000. Takze problem s DIGi je skor v problatickejsom prijme, ako v kvalite vysielaneho signalu. Ale aby som iba nechvalil, spomeniem aj nedostatky. Hlavne mi vadi absencia teletextu (som zvyknuty mrknut sa tam, co sa prave v na prislusnej stnaici vysiela). A najma mi vadi EPG a informacia o vysielanom progrmae v rumuncine a rumunske reklamy. P.S. Co sa toho telefonu tyka, specialne kvoli tebe som si to zistoval, lebo na telefonnom ucte som neregistroval ze by mi tie volania fakturovali ako platenu sluzbu. A ano mas pravdu, plati sa za to, ale z pevnej linky to stoji este menej ako miestny hovor. Tych 10sk ta to mozno stoji z mobilu, ale to platis svojmu operatorovi za to ze ta tam prepoji, nie digi.
Odpovědět
|
|
|
Tvoj prispevok je zbierka nezm ...
|
|
15.04.2007 04:00 • amater |
|
|
Tvoj prispevok je zbierka nezmislov alebo mas nejaky uzasny pristroj od digi .Tvrdis ze mas prijem bez problemov to znamena ze ti to ani obcas neštvorčekuje alebo obcas na niektorych kanaloch vypadne zvuk. A ku tomu zablokovaniu tak to zavolanie stoji v priemere 10SK jak nevieš ta linka je platena. Jak to mas tak dokonale nastavene tak sa zamestnaj u digi na servise tam ta uvitaju lebo na tie problemi ktore som spomenul nevedia poradiť ani oni.
Odpovědět
|
|
|
digi
|
|
|
No neviem neviem, UPCaci ci to vase UPC ma taku super kvalitu, ze rozdiel medzi UPC a Digi je porovnatelny s rozdielom medzi Daciou a Mercedesom. Asi ani nie. Digi ma svoje chyby, ale pre drvivu vacsinu zakaznikov svoj ucel plni navlas rovnako ako by plnilo UPC za dvojnasobnu cenu. Ja mam Digi uz pol roka a zatial sluzi perfetne, nezareistroval som nejake poblemy s nefunkcnostou , alebo s vypadkami. A k problôemu, ktory ma mariaha. Ja mam d igi ako pridavny k svojmu satelitnemu primacu, kedze samostatne karty nepredavaju. Z tohto dovodu sa mi nekedy stane, ze ho niekolko din v kuse nezapinam. Potom sa automaticky zablokuje a musim volat do digi, aby to odblokovali. A to sa stalo aj tebe. Nie je to ziadny velky problem, staci zdvihnut telefon, nadiktovat cislo karty a behom par minut j epo probleme. Neviem ako to je v pripade UPC, pri dlhsej necinnosti, ked sme uz pri tom porovnavani. To by mal napisat niekto kto ju ma.
Odpovědět
|
|
|
hovoris o satro nie o digi, ta ...
|
|
|
hovoris o satro nie o digi, tak si to skomolil, ze uz ani sam nevies co si pisal.
Odpovědět
|
|
|
Jo hoši,jednou z toho CIGI TV ...
|
|
02.04.2007 20:08 • anonym |
|
|
Jo hoši,jednou z toho CIGI TV zblnete....
Odpovědět
|
|
|
Je ich viac :)
|
|
02.04.2007 17:25 • Vlado SK |
|
|
Je ich viac ako 3, ale zabudol som, že nie všetci vedia pracovať s internetom, aby si ich zistili. Pre tých menej zdatných : www.digi-tv.sk
Odpovědět
|
|
|
tak za 290,- len 3 programy? s ...
|
|
02.04.2007 17:09 • anonym |
|
|
tak za 290,- len 3 programy? super ponuka
Odpovědět
|
|
|
Vlado SK
|
|
02.04.2007 14:10 • neandrtalec |
|
|
...ak chce niekto Discovery,Spektrum, Viasat History v lepšej kvalite ako Digi TV a za tu istú cenu, tak je tu Satro DVB-C ale beriem, že nie na celom Slovensku...
Odpovědět
|
|
|
hlavne, ze sa tu ozyvaju hlupa ...
|
|
|
hlavne, ze sa tu ozyvaju hlupaci s UPC, ktory platia nehorazne prachy. Slepa zavist, ale co uz aj takych treba na svete.
Odpovědět
|
|
|
No jasn, všetci to čítajú,lebo ...
|
|
02.04.2007 09:55 • anonym |
|
|
No jasn, všetci to čítajú,lebo sa bavíme, aká je to super služba, mohla by stáť aj korunu mesačne a kúpiť pre celú triedu...
Odpovědět
|
|
|
DIGI TV
|
|
01.04.2007 22:43 • Vlado SK |
|
|
No ak niekomu súrne treba na WC a to je trebárs 10 Km ďaleko, je mu úplne jedno či tam ide na Dacii alebo Mercedese. Ak niekto nemá možnosť sledovať Spektrum, alebo Discovery, tak je to perfektná možnosť za málo peňazí. PS: aj Mercedes sa pokazí PS 2: Každý na DIGI nadáva, ale každý ho má. Mimochodom, najviac ľudí číta práve o DIGI TV
Odpovědět
|
|
|
Re:DIGI TV
|
|
|
No pořídili jste si dáči to není mercedes. To znamená že chyba není ve vašem přijímači!!! A jestli to stále ještě někdo nepochopil tak ať si obědná Digi tv.
Odpovědět
|
|
|
Toto je raz dobrá služba to CI ...
|
|
01.04.2007 20:48 • anonym |
|
|
Toto je raz dobrá služba to CIGI TV....super jednička!
Odpovědět
|
|
|
tiež aprílový žart
|
|
|
od CiGi Tv. No nekup to.
Odpovědět
|
|
|
mariaha
|
|
01.04.2007 15:40 • detriot |
|
|
..musis bzt trpezliva a skusat to z tej sjete vytjahnut viackrat..negdy to blbne az prilis..ale negdy ti zas za odmenu naskocja platene stanice;o)
Odpovědět
|
|
|
shavo dakujem
|
|
01.04.2007 15:32 • mariaha |
|
|
skusala som , nepomohlo to, a volat v nedelu o Digi Tv sa asi neda, je tam automat, tak asi skusim zajtra. Stve ma to ked mam byt v nedelu bez telky.
Odpovědět
|
|
|
digiTV
|
|
|
vytiahni to zo siete počkaj 5 minut a skus to opäť spustiť. mne sa to stalo už 3 krát ak ti to nepomože musiš volat nado diginadiktujes im cislo karty a oni ti to zrestartuju .
Odpovědět
|
|
Celkový počet reakcí: 19 / zobrazují se: 1 ... 19