Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum

Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia

Sobota • 07.06.2025 - 23:32:37 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu

Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

TOP témata

Téma z archivu

CZ/SK stanice
UPC Direct alebo Digi TV?  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
20.01.2008 15:04 • ® jack2500
Poradte mi, co si mam dat UPC direct alebo Digi TV? Pri UPC direct mi trosku vadi,ze nema STV2.Ale ide mi hlavne o to, aby ta sluzba mala cim najviac dabovanych programov,takze ako je to pri digi tv a upc directe? Ktore ma viac dabovanych,samozrejme myslim,ze moze byt cesky dabing.A zaujima aj kvalita Digi TV programov a UPC directu,lebo mam teraz skylink a tam je to velmi dobra kvalita programov,takze ako je to pri tychto sluzbach?
DAKUJEM
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

UPC Direct  
23.01.2008 21:52 • ® Bennhy
viac zaujimavych programov, cena nie je velmi rozdielna 290 a 333 Sk to je 43 Sk, mas tu aj NOVU atd...

DIGI TV! Protože UPC má horší kvalitu - ořezává  
22.01.2008 09:36 • vortimond
DIGI TV! Protože UPC má horší kvalitu - ořezává rozlišení zhruba na tři čtvrtiny - a je to hodně znát, to mi věř (DIGI TV zase trochu víc kostkuje, ale celkově je ten obraz prostě snesitelnější).
CSlink/Skylink taky žádná sláva (na tom vytíženějším transpondéru) - skoro na úrovni DIGI TV. A ta má víc programů za příznivou cenu, takže pro mě jasná volba.
Vantage 7100S, SkyStar HD2, EmmeEsse 150 offset, Inverto B.U. twin, multifeed 28+26+19+13E, Freesat, Polsat, HD+. "Things are not what they seem. My dreams are much more real to me"

hmm teda palokm ... dal som si tu namahu ale v  
21.01.2008 17:56 • ® romanko
hmm teda palokm ... dal som si tu namahu ale v directe ako som pozeral tak som pozeral žiadne nove skladby okrem nejakeho noveho babetv

Ja mam digitv a sem uplně spokojeny je tam všechno  
21.01.2008 17:22 • ® MilanS
Ja mam digitv a sem uplně spokojeny je tam všechno a dabovany inějaki dokumenty v anličtině

Ku s Skylinku pridaj T-T alebo Gital. Nechod s  
21.01.2008 16:46 • ® ahe56
Ku s Skylinku pridaj T-T alebo Gital. Nechod s kvalitou obrazu dole /Digi, UPC/. Na Gitale maju tento rok pribudnut /na frekvencii kde je Ocko/ nove kanaly : Discovery, Nat.Geografic, Animal Planet, Hallmark...

upc  
20.01.2008 22:38 • ® palokm
mrkni na stranku upc a uvidis,ze tam maju nove skladby programou cez satelit a potom porovnaj

ssaapp - dovolim si nesuhlasiť... jack2500 je zo  
20.01.2008 18:08 • ® romanko
ssaapp - dovolim si nesuhlasiť... jack2500 je zo slovenska kde samozrejme slovenske oboje STV idu... ak ide o programovu ponuku UPC ma viac programov ako DigiTV ale idem hlavne o nemecke nekodovane z astry čo sa tyka dabovanych tak Digi je na prvom mieste.... kvalita je u oboch skoro taka ista semtam vypadky a tak ale to nezmeniš .... osobne mam digi tv ale mohol som porovnavať s upc a v pomere cena/kvalita/programy určite digi vyhrava

Mal so oboje.Digi som odhlásil hneď po dvoch  
20.01.2008 16:24 • ® letas
Mal so oboje.Digi som odhlásil hneď po dvoch mesiacoch,keď to ešte bolo možné v roku 2006.UPC už tiež nemám,ale keby som si mal ja vybrať z týchto dvoch platených televízii tak určite UPC.Dôvody ani netreba písať toho sa tu už popísalo veľmi veľa.Momentálne mám T-T kartu,Skylink a EMU Cigi.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

spokojenost  
20.01.2008 15:38 • ® ssaapp
jsem s digi velmi spokojen, už vůli ceně, kvalita skvělá, stv1,2 nemá ani digi tv.......

Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|

¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist