Minule ste mi fajne poradili, tak som tu znova s takouto otázočkou.
Dnes som tak šmirovala a natrafila som na túto stránku:http://www.cslink.cz/nase-programova-nabidka/neplacene-tv-programy/ .
Mám obidve karty, skylink aj cslink a ja tam nemám z tohoto: Prima- COOL, Nova-cinema, Barandov, ostatné mám.
Tak som tam napísala, ale keď som ja len ten prepínač toho ovládača, odpísalli mi toto:
Nastavení digitálního satelitního přijímače
Při zprovoznění satelitního přijímače postupujte podle jeho přiloženého manuálu. Pokud Váš sat. přijímač nenabízí ve volbě automatické ladění ASTRU 23,5˚, doporučujeme Vám nastavit parametry ve volbě ruční ladění.
Parametry pro naladění programů:
parametry pro naladění
To, že máte správně naladěno poznáte tak, že Vám při správném naladění musí hrát nekódované programy. Například pokud máte správně naladěno na ASTRU 23,5˚ a na transporder, kde jsou programy ČT (12525;V;3/4;27500) tak Vám musí hrát vždy (i bez karty) program TV Noe. Kódované programy Vám začnou hrát po vložení dekódovací karty do satelitního přijímače a po načtení aktivačních impulzů pro dané programy.
Ja však nikde nevidím,že by som mala takúto ASTRU. mám i, ASTRY zo3, ale 23,5˚veru tam určite nemám.
Dá sa to aj nejako tam naladiť(myslím ručne?) Mám OPENBOX 810.
Chlaoci, som len baba, tak mi to , ak mi budete chcieť poradiť, poradte tak, ako by ste vy radili svojej mame.
Viete. My staršie to už tak nevieme ako vy mladí.

Ďakujem