Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 26.04.2024 - 18:46:46 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Kabelová TV a IPTV
Premium X a karta GITAL  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
04.07.2007 14:00 • Nováček
Prosím o radu- mám premium X 7100CG,soft.2,27. Po překodování CZlinku jsem si koupin příst.kartu GITAL.Po rychlé registraci ale mám problémy se stabilitou. Program běží několik minut, potom se obraz roztřese a vypadne. Musím uvést PX do stb režimu a opět nabootovat. Program opět naskočí, ale potom opět vypadne. Kde je chyba? Předem díky za rady.

<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 6   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Pro pepu a ostatní  
05.07.2007 16:50 • Nováček
Díky za odpovědi, mě již chodí všechny programy na GYTAL ale po určité době, cca 5min +- vypadne obraz a musím premium dát do STB režimu a stačí ined zapnou a program naskočí. A to se stále opakuje. Když se podívám na čtečku, tak je u ní stále seriové číslo, tudíž nevypadne. Není mi ale stále jasné, zda zrušené kody v emu mají být podsvíceny červeně nebo ne. Postup zrušení EMU bych prosil detailně vysvětlit, jestli v tomto nedělám chybu. Předem díky
 
 
 
@pepa  
05.07.2007 09:48 • jirkaK
Co se týká čtečky v Premiu, tak dle mého už má hodně dlouho sw blocker. Alespoň se mi tak chová. Měl jsem v ní kartu UPC a každý měsíc byl problém s příjmem. Prostě najednou přestala dekódovat. Dal jsem jí na chvilku do Philipa a hned se rozběhla. Po návratu do čtečky v Premiu X už zase fungovala normálně. Takže jinou chybu, než že nedostala aktuální potravu si asi těžko dokážu představit. V X-Camu už jí mám rok a žádný problém není. Jinak nerozumím, proč by na vyšších verzích FW neměla být čtečka v PX Cryptoworks, UPC karta běží jak ve vestavěné, tak v XCAmu, v té první se ale neaktualizují kódy.
 
 
 
doplněk  
05.07.2007 09:32 • pepa
Jó čtečka v Premiu je super, není pravda že neprochází kódy, takže je zbytečné na X-Cam
 
 
 
Souhlas s Amadeo  
05.07.2007 09:30 • pepa
Nahrej soft 2.35, a na kanálech GITAL (czech link) zruš přes žluté a červené tlačítko použití kódů (EMU). Pak se podívej přes menu na přítomnost dekódovací karty (zda je tam číslo ...). Pokud je vše, stačí najet na nějaký kanál (proskočí ti dole uprostřed tuším "CS link" a nech to na kanále dokud sám nenaskočí obraz (musí se natáhnout kódy na kartu. Nejdéle mi to trvalo něco přes hodinu, jinak tak do pěti minut...
 
 
 
Já mám podobný problém, ale js ...  
04.07.2007 21:00 • jirkaK
Já mám podobný problém, ale jsem na tom vlastně ještě hůř. Kartu jsem registroval, vše se tváří, že je v pohodě, ale ačkoliv od registrace a aktivace již uběhl jeden den, stále žádný obraz. Na podpoře Gitalu mi dnes řekli, že na aktivaci mají 24 hodin a že teď je hodně nových zákazníků, takže to trvá déle. Ale nějak se mi to nelíbí. Kartu mám vloženou v X-Camu, protože čtečka v Premiu (zdá se) nepouští zápisy na kartu. Jinak mám PX 7100PGU a soft nejnovější. Má prosím, někdo nějakou radu?
 
 
 
Re  
04.07.2007 17:51 • Amadeo
Zkus soft 2.35, to je poslední ve kterém jde čtečka Cryptoworks
 
 
Celkový počet reakcí: 6 / zobrazují se: 1 ... 6

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist