Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Neděle • 19.05.2024 - 19:49:24 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Digi TV
Definitivní konec Nagry 2 a plný přechod na  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
17.05.2010 11:25 • ® CS-
Bylo by opravdu už dobře a klid pokud by už skončil co chvíla pirátský příjem jak se o to píše na jiných webech. Nikdo podle mě není takový chudák aby nemohl zaplatit měsíčně 260,- Kč pokud bude mět opravdu zájem o tolik programů. Pokud někdo využije po půl roce nabídku dalšího přijímače, tak platí stejně a vychází to pak ÚPLNĚ LEGÁLNĚ na jednu TV 130,- Kč měsíčně.
Info z jednoho webu:
Pirátské weby: Nelegální příjem Digi TV skončí 3. června
Podle informace některých pirátských webů by mělo dojít k ukončení podpory prolomeného systému Nagravision 2 u satelitní platformy Digi TV 3. června. Zpráva se objevila například na stránkách F...y.sk. Znamená to, že k tomuto datu by měl skončit neautorizovaný příjem tohoto balíku kanálů. Pokud je datum ale skutečně aktuální, provozovateli paketu už příliš času nezbývá.
K 3. červnu by tedy mělo dojít k odpojování prvních kanálů v zastaralém kódování tak, jako se již tomu děje v jiných zemích, kde společnost RCS&RDS, provozovatel Digi TV, působí. Pokud datum nebude splněno, je velmi pravděpodobné, že tento rumunský paket přejde na lepší zabezpečení svého systému do začátku další sezóny anglické Premier League, na kterou je jeho spřízněná firma exkluzivním vlastníkem na nejbližší tři roky. Tato soutěž začíná v polovině srpna.
a info z dalšího webu:
Zmena kryptovania.Koniec nelegálneho príjmu v digi-tv.
Definitívny koniec Nagry 2 a plný prechod na Nagru 3 je naplánovaný na štvrtok 3.júna 2010.
3.júna 2010 prebehne zmena kryptovania z N2 na N3. Oficialní užívatelia obdržia pred týmto termínom v listovej zásielke nové modré karty N3. N2 karty sú bielej farby, N3 modré.
Biele karty je potrebné vrátiť spoločnosti digi-tv do 8 dní.
V prípade omeškania alebo nezaslania pôvodnej smart karty do 8 dní spoločnosť digi-tv vyfakturuje hodnotu smart karty podľa platnej tarify vo výške 126 € a obmedzí poskytovanie služby.
Podľa odhadov na Slovensku priíma nelegálne službu digi tv až 180.000 účastníkov. Hlavne v pohraničnom pásme s Ukrajinou.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤

LOCKED

Téma uzavřeno,
k tomuto tématu již není možno přidávat příspěvky.


Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Toto je len pripomienka kampane na predaj kariet.  
17.05.2010 17:59 • ® dempsey
Toto je len pripomienka kampane na predaj kariet. Nič z toho čo sa o konci N2 k nejakému dátumu publikuje nie je pravda. Nikto z týchto kšeftárikov - akože renomovaných firiem s sat-technikou - nepozná žiadny dátum s ktorým by mal tento príjem skončiť. Tipovačka už nevyšla viacerým, ale prečo si nepomôcť ak je na to príležitosť že ?
Na tých kartách sú docela biedne marže a tak kšeftárici očakávali že to aspoň bude masový kšeft. Nie je. Skylink a CSlink karty sa predávajú v podstate tak ako kedykoľvek predtým. Trošku tomu pomohlo UPC a trošku vyššie vzdelanie niektorých montérov čo sa týka zdieľania...
To že len blázon používa emulátor ako prístup k kódovaným programom je jasné ale na druhej strane sa nič nestane pokiaľ sa N2 neodpojí.
Strašenie nie je na mieste. Kariet je dosť. A ak by ich dosť v jednom týždni naozaj nebolo - z hocijakého dôvodu - začali by sa konečne predávať za normálnu cenu s slušnou maržou :D . Nie pod cenu ako teraz.
 
 
 
tieto datumy si nechaj pre seba lebo od roku 2007  
17.05.2010 17:20 • ® Radko3003
tieto datumy si nechaj pre seba lebo od roku 2007 pocuvame ze ukoncia nagru2,len v nasom dome ma asi 23rodin oficialne d..i a zatial dostali len traja novu kartu,takze ak pride cas tak to vypnu a nebudem to riesit ako tu ked niekdo napise ze koniec bude :D:D:D
 
 
 
Hujer ešte stale nezavadzaš bananiky??? taketo  
17.05.2010 14:43 • ® par32
Hujer ešte stale nezavadzaš bananiky??? taketo temy sa nedaju nazvať inak ako reklama :mad: :bad:
 
 
 
dalsi co ma vestecku gulu doma hehe  
17.05.2010 12:27 • ® JohnCena
dalsi co ma vestecku gulu doma hehe:D:D:D:D:D:D
Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
 
 
 
suhlas  
17.05.2010 12:10 • ® rudlus
ano plne suhlasim...a konecne sa hadam tak stane...uz vcera bolo neskoro :mad:
 
 
Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist