Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Středa • 08.05.2024 - 21:33:56 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

Technika - Škola
GOSAT GS-8010 CRCI HD  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
08.01.2011 19:09 • ® jaku
Všechny zdravím,
mám tenhle přijímač cca dva roky a jsem až na drobnosti spokojen. (Drobnosti pro případné zájemce individualně majlem)
Mám k němu připojen externí SATA disk 160Gb na který čas od času nahrávám. Celou dobu občasně sleduji různá fóra, zda někdo rozlousknul přenos z HDD do PC. Zkoušel jsem návody z podobných diskuzí k jiným typům přijímačů, ale ať zkouším co chci - Zoran, programy od StorageLabs, BrowseVFS, tak mi to stále nabízí jen informaci, že disk není naformátovaný. (OS W-XP disk namapuje po USB připojení, ale nevidí vlastnosti) Předpoklad, že je disk používán s formátovým systémem TinyUDF je asi nesprávný. Někde (nějaké fórum) jsem tuto informaci vyčetl jako domněnku. Teď jsem trochu marod a mám víc času si s tím hrát, tak hledám někoho kdo řeší, nebo má vyřešen tento problém na tomto konkrétním typu. Budu rád za jakoukoli konkrétní informaci. Porady typu -"hledej na fóru XY" jsou k ničemu! Opravdu jsem prohlédl kde-co i na zahraničních fórech a co šlo vyzkoušel - marně! Zavolám či zamejluji na jakýkoli podnět.
Díky Jarda
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 5   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
pro boru  
15.01.2011 21:41 • ® jaku
Nejsem u přístroje, tak nemůžu ověřovat, ale není v menu nastavení co skenovat něco vypnuté? Jsou tam myslím tři řádky - vyhledat vše, jen volné a ještě jeden, teď z hlavy nevím na co. Nechávám vždy všechno povolené. Info řádek o rádiu nejde smáznout ani EXITem?
Já mám FW s EMU cca rok starý. Často probírané restarty, zamrzání a pod. prakticky neznám. Zpravidla když se víc babrám v řazení kanálů a pod. tak se začnou přepisovat řádky přes sebe, to stačí uložit - vyskočit z menu nebo odpadně kus grafiky, zpravidla pozadí vpravo dole na info řádku. To je pokyn na řízený restart. Všechno uzavřu. Vypnu vzadu vypínačem a po cca minutě zapnu. Pokud se v tom nevrtám tak běží mašinka minimálně čtvrt roku bez problémů. Opravdu vyjímečně se část grafiky ztratí bez mého kutění. Max 1x do půl roku. Teď jsem si taky víc hrál s rádii a řekl bych, že tvůrci FW tuto část trochu odbyli. Stalo se mi, že pokud jsem přesouval kanál zdola nahoru tak se duplikoval. Pokud jel jen dolu a dokola na zvolenou pozici, tak zůstal jeden. Když jsem si jich zduplikoval víc a vymazal ty "klony" zmizel kanál úplně a vzal sebou i TV kanál ze stejného TP. Nevím jak složité máš nastavení - kolik družic atd., ale někdy je dobré zvolit smazat vše a rozjet celé znovu.
Když tak piš na "jaku.mail zavináč seznam.cz". Ahoj Jarda
 
 
 
Novy format HD  
12.01.2011 12:04 • ® vlado14
Skús ho naformátovať iba v PC na FAT32 programom swisknife.
 
 
 
GOSAT GS-8010 CRCI HD  
11.01.2011 19:35 • ® bora
@Jaku,zdravím.S tím problémem Ti neporadím,ale můžu Tě požádat o pomoc?Manželka si hrála s ovladačem od satu a od té doby nemůžu naskenovat programy.Naskenuje jen rádia.A ještě jedna věc.když přepnu na rádia tak nezmizí info lišta co je dole.U tv programu zmizí.Jestli víš jak to vyřešit můžeš prosím poradit,než pujdu za prodejcem.Třeba je to prkotina,ale nevím jak na to.Díky
 
 
 
Formát HDD  
11.01.2011 02:49 • ® jaku
Formátoval jsem přímo z přístroje volbou v MENU.
Formátování bylo otázkou pár vteřin.
Údajně by mělo být naformátováno systemem DR-DOS ver. 8.2 - to je informace taky z nějakého fóra, s tím malým dovětkem "asi".
Při těch mých všech čárech co jsem dělal, všechny jsem nevyjmenoval v horním příspěvku, jsem si nainstaloval DOS-BOX, který by údajně měl tenhle systém umět, ale nic jsem s ním nedokázal. Takový PC mág nejsem. Jen ještě doplním, že jsem o jednu sadu nahrávek přišel při upgradu FW. To nějak vylepšili delší popis souborů a to co tam bylo, po upgrade nebylo vidět, ovšem místo obsazené. Takže to byl další - druhý formát HDD. Teď s novým FW čekám, než vyřeším, jak to vytáhnout. O tyhle záznamy bych fakt nerad přišel. nanejhůř je pustím po lince do grabovací karty a půjdou metodou D-A-A-D, ale toho času:mad:
Přesto díky za zájem, třeba se to někam dobere
Jarda
 
 
 
Prehravanie nahravky z Gosat v PC  
10.01.2011 13:03 • ® vlado14
Upresni v akom formáte je tvoj HD 160GB naformátovaný.
 
 
Celkový počet reakcí: 5 / zobrazují se: 1 ... 5

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist