Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Pátek • 10.05.2024 - 22:06:07 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Vojna SAT TV, málo,viac,mnoho informácií....  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.03.2012 09:31 • ® Luteran
Vraví mi známy. "Pán Luterán, nie je dobre, že na Satcentrume prezrádzate také informácie, ktoré nám poškodzujú biznis. My sme dôverovali J.G., že sa budú vo veľkom predávať len Skylink Ready prijímače. Stav je žalostný. Nič sa nepredáva a navyše sa tu začala aj vojna medzi dodávateľmi Ready prístrojov.....". Zhrniem to a dúfam, že nič "neprezrádzam". Pravda, skôr si myslím, že poskytnuté mi boli informácie kvôli tomu, aby sa dostali na svetlo sveta. Okolo tzv. " certifikácie Ready " kolujú neuveriteľné " story ". Jeden si " vybavil " Ready za moment a je to " šunka " a iný poskytne na " certifikáciu " omnoho kvalitnejší prístroj a na certifikát čaká aj 4 mesiace, vraj len kvôli tomu, že nepozná tie
" správne chodníčky ". Ďalší, ktorý "certifikát" mal na akýsi prístroj už teraz dováža úplne iný model v krabici tváriacej sa ako pôvodný atď, atď... No a teraz k podstate veci. Niekedy za "totáča" bolo treba pre získavanie odborných informácií vynaložiť obrovské úsilie i odvahu. Získané informácie sme odovzdávali ďalším a tak sme splácali dlh všetkým hrdinom, ktorí nám cestu " dláždili " životmi a utrpením. Teraz demokraciu potrebujeme stále posúvať dopredu. Môj odkaz kolegom. V demokracii nikdy nie je problém s informovaním, problém je len s tými, ktorí manipulujú verejnosť hoci aj Ready prístrojmi. Zatiaľ asi toľko.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 9   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
Je dobré že nkdo uvede věci na pravou míru,ale  
31.03.2012 12:51 • ® vojta
Je dobré že nkdo uvede věci na pravou míru,ale lidi jsou ve své podstatě nepoučitelní,každý si musí natlouci čumák.Na tom prakticky je založeno podnikání(jakékolv). :D
 
 
 
Vojta, ďakujem za otázku...  
31.03.2012 12:33 • ® Luteran
Vojta, ďakujem za rozumnú otázku. Vaša otázka dosvedčuje v čom je problém. " Nešťastník - zákazník " dostal domov časopis, v ktorom bola správa zmanipulovaná tak, aby jej porozumel nasledovne. Ak si nevymeníš kartu, nebudeš pozerať programy a tie programy Ti budú fungovať iba na Ready prístroje. A chudáčikovia - dôchodčíkovia okamžite zabrali. Vytiahli papieriky čo mali odložené na pohreb a objednávali si karty i prístroje za šialené ceny. Kšeft vyzeral nádejne. No ale potom to prasklo. Poštári prinášali balíky a v nich prístroje a karty, často bez dokladov. No a tie " krámy " nefungovali ako mali. A čo urobil chudák dôchodca ? Utekal do Skylinku, teda aspoň si myslel. Firma XY sa čudovala, čo ten deduško u nej chce. Reklamoval prijímač a kartu Skylink, lebo on chudák bol v tom, že má prijímač a kartu od Skylinku. Čo bol samozrejme nezmysel, nakoľko prijímače Skylink neexistujú. Existovala fima ZZ, ktorá doviezla z Číny prijímač, nalepila naň nálepku Skylink Ready a očakávala fantastický kšeft podporovaný reklamou v časopise a tiež kartelovou dohodou . Takže Vojto, predajcovia od Skylinku žiadne prijímače neberú! Predajcovia od Skylinku berú a možno si aj " kupujú " ubezpečenie, že nálepka im zaručí biznis. Pochopili ste to?
 
 
 
Pokud je to verk ta "ready",proč to prodejci berou  
31.03.2012 11:42 • ® vojta
Pokud je to verk ta "ready",proč to prodejci berou a nabízejí.Pokud to dělají,jsou stejní podvodníci(co je dnes ještě normální) :D
 
 
 
Dvbinfo my by sme si rozumeli...  
31.03.2012 10:31 • ® Luteran
Dvbinfo, my by sme si veľmi dobre rozumeli, keby ste sa Vy priznali, " za koho kopete ". Ja mám takú fóbiu, že mi neide v prvom rade o kšeft. Za tie roky čo toto robím som už za to dostal svoje. S tým ale rátam, to človeka len posilní. Ak značka Ready pomôže zákazníkovi, budem ju podporovať ako sa len dá. Zatiaľ o tom presvedčený nie som. Nedá sa byť Ready a nič zároveň technicky negarantovať. Nedá sa robiť veľká oblbujúca kampaň prostredníctvom časopisu a potom povedať, veď s tým my nič nemáme. Čakám, čo sa z toho vykľuje. Chaos, ktorý sa tu vytvára od kúpy CS Linku až po kúpu Skylinku, kedy ešte stále nie je jasné kamže sa to M77 vyberie je už pridlhý. Mne nestačia neoficiálne rozprávky, rečičky. Treba však na ne dôrazne reagovať, aby našich zákazníkov " poradcovia M77 " nebrali ako ovce na porážku. DVBinfo, no tak prezraďte, z ktorého ste Vy košiara ?
 
 
 
Pan Luteran ja nerozumiem Vam. Certifikacia pomaha  
31.03.2012 09:33 • ® dvbinfo
Pan Luteran ja nerozumiem Vam. Certifikacia pomaha len k tomu aby zakaznik dostal kompatibilitu k SL. Epg, jazykova a znakova sada, CA, a ine. A popritom si zakaznik moze vybrat.
A ak pisete,ze SL by mohol dodavat aj prijmace, tak to uz hodnotim ako urcitu formu schizofrenie. Ved prave teaz je to uplne volne. Ak by dodavali prijmace a islo im v plnej miere o zisk, tak co by sa stalo? Napr.parovanie kariet s dotovanym prijmacom,zaviedli by napr minimalnu viazanost?
VU+duo & Optibox zebra & Opticum 9500HD & Sky+HD Box UK. Full HD LED TV + FULL HD 600hz Plasma. Multifeed 28/23/19/13 ... Skylink + SkyDigital... proste v technike a slobode je krasa!
 
 
 
A ešte aby ste nehovorili...  
30.03.2012 22:27 • ® Luteran
Dvbinfo a ešte aby ste nehovorili, že nereagujem konkrétne, nakoniec aj musím. Píšete cit. " takze budme radi ze mame skylink a dodava nam to co dodava. ". No to je práve ten ďalší problém. Skylink dodáva programy a to je všetko. A je to fajn a tak by to aj malo ostať pri platforme, ktorá vznikla na základe programov zadarmo. Skylink nedodáva prijímače a pritom môže, nikto mu v tom nebráni. Vie prečo,jeho predchodcovia sa o to už neúspešne pokúšali. Otázka je, či aj Vy a ostatní viete, prečo to tak je ?
 
 
 
Dvbinfo, nerozumiem, ale podporujem...  
30.03.2012 21:22 • ® Luteran
Dvbinfo priznám sa, nerozumiem, ale vrelo podporujem aj Váš slobodný názor. Ten môj bol len o tom, aby ľudia mali prehľad a rozumeli veciam. Už len ten pojem certifikácia vo vzťahu k nálepke Ready je mierne povedané " šikovný reklamný trik ", nechcel som povedať podvod. No a vlastne o tom je reč. Aby sa ten trik nestal na piedestáli hodnôt satelitného prijímača Ready prioritný. Iste nám niektorým dovolíte k tomu vysloviť slobodný názor, všakže ?
 
 
 
zase zbytocna namietka  
30.03.2012 18:57 • ® dvbinfo
preco? no lebo politika SL v totmo smere je podla mna na najvyssej urovni z pohladu koncoveho zakaznika. preco? pocet prijamcov s certifikatom... od suniek az po relativne akceptovatelne. a je uplne jedno kto a ako certifikoval? ved kolko z nich je vyrabanych na Slovensku a tym padom dal pracu a profit SK ekonomike? takze nam to moze byt jedno. dalej je tu sloboda vo vybere prijmaca ... a stale funguju uni ako aj volny vyber cam modulov. skusme sa pozriet ako su napr obmedzovany uzivatelia kablovych a IP TV. az pri tomto pohlade zistime ze kvalita je stale na najvyssej urovni na SK trhu a sloboda ako aj flexibilta jednoznacne najlepsia v ramci SK trhu. takze budme radi ze mame skylink a dodava nam to co dodava. a ak sa niekomu nepaci ci uz zakaznikovi alebo predajcovi, tak ma slobodu vyebru a nech sa paci k zmene. :good:
VU+duo & Optibox zebra & Opticum 9500HD & Sky+HD Box UK. Full HD LED TV + FULL HD 600hz Plasma. Multifeed 28/23/19/13 ... Skylink + SkyDigital... proste v technike a slobode je krasa!
 
 
 
ty si ten  
30.03.2012 10:06 • ® Jupi
známy :D
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/
 
 
Celkový počet reakcí: 9 / zobrazují se: 1 ... 9

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist