Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Čtvrtek • 02.05.2024 - 04:20:40 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Cs link-vymena  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
14.05.2012 21:14 • ® romanmj
Ahojte.Musim mat pri vymene karty povodnu Cs link fyzicky pri sebe?Nerad by som nechal spolubyvajucich bez moznosti sledovat vikendove double finale...A dalsia vec-CT1,2,4 a 24 vysielaju na 3B uz normalne?Jeden den idu,potom bez signalu.Ostatne programy mam v pohode.Zeby silny vietor?Diky.
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 13   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 1 / 1

 
drhans  
16.05.2012 12:00 • ® Padre Pio
@drhans: Kupoval jsi možná pod titulkem "karta na šest měsíců", ale bylo to za nižší cenu než bys zaplatil normálně. Karty Sky IT se totiž doprodávají ještě dlouho po uvedení na trh, přičemž cena průběžně klesá stejně jako doba funkčnosti. Neběží prostě šest měsíců od vložení do přijímače, ale od začátku akční nabídky. Většinou je datum napsáno v popisu. Taky jsou karty na 12 měsíců. Standardní cena na plnou dobu platnosti je asi 80-100 EUR/ 6 měsíců nebo 200 EUR/ 12 měsíců.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
 
No jestli máš hnutou parabolu tak teploměry  
15.05.2012 18:20 • ® lubos
No jestli máš hnutou parabolu tak teploměry qualita a signál budou ukazovat málo. Pak to kostičkuje a seká . Kokrhá zvuk .50%je málo.
 
 
 
Ta sky mi ani moc oficialni neprijde. Sky nam  
15.05.2012 16:37 • ® drhans
Ta sky mi ani moc oficialni neprijde. Sky nam neposkytuje zadnou podporu a jsme napospas prekupniku z ebay. Kontaktoval jsem i sky, kdyz mi karta prestala fungovat a clovek z ebay chtel po me vic penez, ze mi ji prodlouzi, i kdyz jsem ji kupoval jako sestimesicni, ale sla jen 4. Sky samozrejme neprojevili sebemensi zajem mi pomoc jakozto Cechovi.
 
 
 
Programy jako AXN nebo FOX jsou velice nákladný  
15.05.2012 09:13 • ® Padre Pio
Programy jako AXN nebo FOX jsou velice nákladný pro každého providera. A zvláště v HD kvalitě. Momentálně jediná oficiální cesta, jak se dostat k nejnovějším US seriálům v HD bez známých v cizině, je karta Sky Italy. Pak ještě příchází v úvahu předplatné některého z dražších paketů Cyfry+, ale to je vážně dost drahý. A chybí tam právě ten FOX.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
 
AXN-y asi nebudu  
15.05.2012 09:01 • ® vado
http://www.satelitnatv.sk/2012/05/14/skylink-zatial-programy-axn-neprida-u-cs-linku-je-ich-buducnost -neista/
 
 
 
Je jasné,že chcú tú výmenu uskutočniť čo  
15.05.2012 08:44 • ® letas
Je jasné,že chcú tú výmenu uskutočniť čo najrychlejšie,ale také jednoduché to nebude.V skylinku to beží už od júla 2010 a koniec v nedohľadne.Ak nezačnú posielať karty zadarmo,tak to ešte potrvá.Podľa minulých vyjadrení Skylinku majú postupne vypínať platenú ponuku z systému cryptoworks a to chcú stihnúť do konca tohoto roku.Tak ak si niečo občas priplácaš,tak mal by si si ju v tomto termíne vymeniť,lebo v roku 2013 by tam nemalo už ísť nič.Však uvidíme.Ale kto chce vyčkávať a silomocou ušetriť tých 24€,nikto mu v tom nebráni,však je demokracia.Ľudia sú rôznorodí,tú sa budú biť za 24€ do krvi a inde vyhodia väčšie peniaze za väčšiu hovadinu a ani ích to nezamrzí.A to veľa ľudí považuje televíziu za to isté ako jedlo,lebo,keď ju nemajú čo len deň,tak je oheň na streche.Poznám to z z praxe,keď niečo niekde vypadne.Toľko môj názor na tieto záležitosti,opakujem to je môj názor,ktorý sa určite bude v mnohých prípadoch líšiť od ostatných.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
 
No mne prišiel Email, že mi končí predplatné, toť  
15.05.2012 08:09 • ® pistok153
No :D mne prišiel Email, že mi končí predplatné, toť presne dnes, včera mi poštou prišiel šek, toť že treba niečo meniť, no nikde sa to nepiše, len zaplac na číslo učtu, takže oničom neviem, nič mi osobne neprišlo, takže ak osobne dostanem nejaky dopis, alebo Email o konci CRW tak by som vedel že niečo treba meniť, ovšem takto je to všeobecne. :D
 
 
 
Výmena kariet...  
15.05.2012 07:37 • ® Marek_PD
otázka pre výmenu však znie, či v nejakých zmluvných podmienkach platných pri kúpe karty pred piatimi rokmi znie, že ak 31.09.2012 vypnú staré Gitalky tiež modré Skylinky a budú fungovať už len nové (info na ich stránke je také), či to môžu urobiť a tým by mi obmedzili poskytovanie príjmu základného balíku, ktorý som si s kartou zakúpil. Myslím, že vtedy reklamovali, že to bude navždy a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov.
Budú mať teda povinnosť meniť kartu zdarma a teraz sa len snažia vytĺcť čo najviac peňazí dávaním bonusov vo forme platených programov na 2 mesiace?
A ďakujem ostatným aj za odpovede ešte z predošlej otázky.
(HD príjem karty Výmena, české programy určené len pre CZ)
 
 
 
Nič sa na poskytovaní českých a slovenských  
14.05.2012 23:07 • ® letas
Nič sa na poskytovaní českých a slovenských programov výmenou karty nemení.Výmena nie je nutná,je dobrovolná a väčšine sa vyplatí tým,že za tých 24€ tam teraz može dostať kompletnú ponuku Skylinku na 20 dní plus dva mesiace,čiže hodnota vyše 100€.A to či tam pôjdu české a slovenske programy aj o rok ,dva,alebo päť,to nik nevie čas ukáže.Takto to už beží asi od 2008.Každá karta ICE,alebo Irdeto má možnosť prijmu všetkých programov Skylinku,keď si ich zaplatíš.Možno príde čas,keď budu napriklad Gitalky meniť zadarmo,ale zase potom tam nemusia dať free ponuku dva mesiace.Už teraz posielajú tým zákaznikom,ktorí si platia total balík určitú dobu,kartu zadara.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
 
Aj mňa čaká výmena starej Gital karty  
14.05.2012 22:44 • ® Marek_PD
teda iná možnosť asi nie je ak to majú v septembri vypnúť...
mám tam aj ČT4 sport, Barrandov, Novu, ... Ak urobím výmenu napr. za kartu "Skylink výmena" za tých 24€, zostanú mi tam tieto české, šíriteľné len pre CZ užívateľa?
Ako to teraz vlastne je, kúpou novej karty v SK obchode tam tie české programy sú alebo nie? Vraj už CS link a Skylink majú jedného majiteľa, ovplyvnilo to šírenie týchto programov navzájom?
Ako to urobiť, aby mi tam naďalej zostali? Alebo proste zostanú presne tie programy, ktoré sú tam aj teraz? Podporuje táto nová karta Výmena aj HD príjem?
Mám aj Skylink starú modrú a čaká ma aj tam výmena. Tam mi potom pôjdu všetky CZ a SK programy, vrátane tých čo sú určené len pre územie CZ? Alebo ak je kúpená na Slovensku, tie české s českou lokalizáciou tam nejdú vôbec?
Ďakujem za odpovede.
Marek, Prievidza
 
 
 
Samozrejme nikam ju brať nemusíš,ale rátaj s  
14.05.2012 22:22 • ® letas
Samozrejme nikam ju brať nemusíš,ale rátaj s tým,že keď tú výmenu urobíš,stará karta stíchne.A,že raz Ti to ide a potom zase nie môže byť tým,že to nemáš dobre nadstavené.
Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
 
 
 
Hm,ja mozem chytat signal iba 3B(United  
14.05.2012 22:01 • ® romanmj
Hm,ja mozem chytat signal iba 3B(United Kingdom).Takze celu vymenu mozem urobit online?Kartu nemusim brat na Svk,ak som pochopil?
 
 
 
Cs link-vymena  
14.05.2012 21:48 • ® smscz
Když budeš výměnu dělat na stránce Skylinku, tak ti stačí (bohužel) jen číslo karty CSlink. Ale nezapomeň, že i tady máš na kartě Výměna 20 dní na registraci - všechny programy!
Neřešil bych podle toho, co píšeš, na které Astře právě nyní vysílají ČT. Podstatné je, jestli ti jdou.
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
 
 
Celkový počet reakcí: 13 / zobrazují se: 1 ... 13

|<«1»>|



¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist