Zpravodajství TV info Škola TV program Firmy Bazar Diskuse

satCentrum


Česko-Slovenská
satelitní a TV doména
česká verze    slovenská verzia
 
 Sobota • 18.05.2024 - 13:03:53 satCentrum najdete také na:      
včera nové Téma/Reakce: 0/0           dnes nové Téma/Reakce: 0/0 Nastav barvu


Upozornění
Zvýrazňování nových příspěvků od poslední návštěvy je dostupné pouze pro přihlášené uživatele
Pravidla diskuse na serveru satCentrum

 

TOP témata



 

Téma z archivu

CZ/SK stanice
Skylink - nič nie je zadarmo  
Vytvoření nového tématu
search Vyhledávání

print Verze pro tisk
30.05.2012 15:30 • ® rudlus
...tak a je to tu...
to,co dlhe obdobie majitelia Skylink a CSlink dlho zamietali a cele to obdobie kazdemu takemu cloveku,ktory napisal ,ze bude spoplatnena zakladna ponuka...je teraz pravdou...
aj ked to elegantne schovali za nejaky REGISTRACNY POPLATOK alebo si nahnat zak.na platene programy ,ktore mnohych nezaujimaju,v ktorych je tento POPLATOK uz zahrnuty v cenach...
tak ako tak ludi klamali odkedy ludia prestali prijimat DIGI zadara-len aby si dali ich sluzbu a neplatili za DIGI...
som zvedavy na reakcie...velmi chybny krok ked prakticky uz skoro vsade je DVB-T prijimatelne a koooope ludi ide len o tie nase zakl.programy
teraz som zvedavy na reakcie ludi..
alebo si ludia pokupuju nove karty kde bude ten priplatok uz v cene podla datumu registracie...
tak ako tak s ludmi pekne....viete co...
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
pre tych ktory by utocili na mna,ze co to je par Eur..mne nejde o tie peniaze...ide o to ,kolko mesiacov ludom tvrdili zaryte ze nic take nebude...banda klamarska..a za co vlastne ludia maju platit???vsetky programy zakl.ponuky si cely naklad platia same,takze sa bude platit Skylinku do kapsy...a za nic...asi tak...
<< následující (novější) téma předchozí (starší) téma >>

¤   Počet reakcí k tomuto diskusnímu tématu: 267   ¤
Reakce (nejnovější jsou nahoře): 6 / 14

 
Milanmin díky  
04.06.2012 21:54 • ® Luteran
V čom som urobil chybu ak ste to nepochopili? Skúsme to teraz ináč. Najprv je verejnoprávna TV, lebo je zo zákona, je garantovaná štátom, zákonmi, má absolútnu prioritu. Potom sú súkromné TV. Markíza, aby mohla odštartovať sa doslova " prisala " na vysielače a neskôr na satelit, ktorý bol financovaný štátom. To je jednoducho fakt, JOJ si čiastočne budovala vysielača, ale tiež bola rada, len už nie vždy sa mohla pridať na dobré vysielacie kóty. No a teraz k tej karte. Slovenský Balík GRÁTIS neprevádzkuje Skylink ! Vysiela ho Towercom ! Poplatky SERPO platiť ani nemožno, nakoľko sa to bude musieť celé, ale celé komplet preveriť. Ak by občan poplatok uhradil možno nevedomky podporuje páchanie trestného činu a súhlasí s nakladaním citlivých dát nepríslušnými osobami mimo územia štátu a možno i EÚ. Väčšina kariet bola registrovaná prostredníctvom STV, ČT, prípadne štátnou firmou ST. Otázka je, kde a u koho sú všetky údaje teraz. Ďalšia nemenej dôležitá otázka je kto, kde a ako vstupuje do prenosu modulácie signálu STV, ČT a ostatných programov balíka GRÁTIS, čo je nepredstaviteľne vážna otázka. Čo na to Parlament a Vláda. Verím, že čoskoro sa to dozvieme.
 
 
 
® milanmin  
04.06.2012 21:34 • ® par32
podla mna ano
 
 
 
Pre Luterana  
04.06.2012 21:23 • ® milanmin
Z uvedeného vyplýva, že programy STV (ČT) by mali byť oslobodené od serpo, takže na karte Skylink by trvale bol možný príjem iba STV (ČT) a ak by chcel človek príjmať súkromné stanice (Markíza....) mal by platiť SERPO?
 
 
 
Padre Pio, ešte poznámka  
04.06.2012 21:21 • ® Luteran
Ústava nám garantuje slobodný prístup k informáciám, ale buďme úprimní. TV je ešte stále tým najmasovejším elektronickým médiom. Dnes už síce prístup k internetu nadobúda čoraz väčšie percento domácností, ale TV má stále navrch, keďže starší ľudia internetu až tak neholdujú. No a uvedomte si ešte aj ďalší veľmi dôležitý fakt súvisiaci s tým ako domácnosti " žijú ". Telka je ako "hlásna trúba". Je zapnutá stále a v prípade mimoriadnych udalostí ako živelné katastrofy a pod. je štát povinný využiť verejnoprávnu TV. Takže preto televízia a nie informácia v širokom zmysle slova. OK ?
 
 
 
Fajn, fajn  
04.06.2012 21:05 • ® Luteran
Padre OK, to mi tvrdil aj náš právnik, no ale v tomto kontexte zostaneme pri slove televízia. Nezabúdajte, je to pre bežných ľudí, ktorí majú problém veci pochopiť. Mimochodom, u platených TV som neuviedol, že užívateľ používa k príjmu špeciálne prijímače, prípadne technológie zabraňujúce neoprávneným osobám príjem programov.
 
 
 
Fakt? Ústava někomu garantuje příjem televize? To  
04.06.2012 20:54 • ® Padre Pio
Fakt? Ústava někomu garantuje příjem televize? To asi ne. Ústava může tak garantovat právo na informace.
Vantage 7100S - Giga Blue Twin CAM - HD+ DEU, Cyfra+, TNK HD - LNB Inverto B.U. - parabola Emme Esse 150 - multifeed 28+26+19+13E - INCREASE THE PEACE
 
 
 
Prosím o komentár k 1. časti  
04.06.2012 20:44 • ® Luteran
Poprosím Vás o komentár k 1. časti, samozrejme prijmem rozumnú radu aj od pánov menom Dempsey, Jupi a pod.
 
 
 
1. časť Verejnoprávna, súkromná, platená TV  
04.06.2012 20:39 • ® Luteran
Verejnoprávna STV - vysiela zo zákona, nežiada o licenciu, jej slobodný príjem občanovi garantuje ústava, je financovaná z koncesionárskych poplatkov, alebo priamo zo štátneho rozpočtu od 1.1.2013. Vysielanie je realizované v zmysle technologickej neutrality t.j. tak, aby si občan sám vybral vhodnú alternatívu príjmu pomocou SAT TV, alebo DVB -T kvôli maximálne možnému pokrytiu garantovanému štátom. Zariadenie na príjem je bežne a okamžite dostupné. Súkromná TV - žiada o licenciu, má obmedzenú časovú garanciu na vysielanie cca 12 rokov, formu vysielania a pokrytie rieši z vlastných zdrojov. Zariadenie na príjem je bežne dostupné. Súkromné TV majú snahu pričleniť sa k vysielaniu verejnoprávnej TV z dôvodu vyššej sledovanosti, keďže ich hlavným zdrojom príjmov je reklama. Pre príjem nie je potrebná zmluva. Platená TV je obvykle súčasťou programového balíka a jej príjem je realizovaný zmluvným vzťahom medzi prevádzkovateľom a občanom v písomnej podobe.
 
 
 
® Jupi  
04.06.2012 19:47 • ® par32
dakujem!!!Kiež by si mal pravdu :D :D :D
® smscz
krasny večer prajem !
My sa nebavime o tom že kto je lacnejši
skylink klame-oklamal cez 2 miliony ludi.To je cely problem ;)
Ja ked niekomu slubim že mu dodam komplet material aj s mojou montažou za 130 eur -tak cenu dodržim!!! :mad:
 
 
 
Luteran  
04.06.2012 19:46 • ® dempsey
Ty sa od nepamäti prezentuješ ako profesionál. Kto by podľa Teba mal vedieť o tejto téme viac ako Ty? Ja viem kto. Skutočný profesionál. Ty ako /tiež podľa Teba samého/ investigatívny novinár by si nemal mať problém zistiť ako je zložená skladba financovania verejných alebo súkromných televízií a kto akým spôsobom financuje šírenie signálu.
Všetky Tvoje aktivity týkajúce sa satpríjmu sú podľa mňa silno amatérske. Ber to ako môj individuálny názor, ale márne sa snažím nájsť niečo čo by si urobil aspoň dobre - prípadne profesionálne.
Rovnako sa Ti darí aj s pokusom založiť nejaké združenie, ktoré by malo nejako pomôcť užívateľom prípadne obchodníkom s sat technikou, prípadne montérom.
Ty síce vidíš nejakú skupinu obyvateľstva, ale nemáš jej čo ponúknuť. Chvíľami to pripomína výrok - dejte mi lidi a já to udelám. Komické je to že ľudia by možno aj boli, ale Ty niesi schopný urobiť nič./ už dlhé roky /
Veľmi by som ocenil ak by si už prestal otravovať svojimi aktivitami ľudí, ktorí by si mohli naivne myslieť že im môžeš nejako pomôcť. Je mi ich ľúto a preto vlastne píšem tento príspevok, ktorý má byť mementom pred darmožráčmi, ktorí sa pokúšajú priživiť pri každej príležitosti.
Stabilný satelitný príjem prajem :)
 
 
 
Dobrý večer, chcem poprosiť o pomoc  
04.06.2012 19:08 • ® Luteran
Dobrý večer, dnes ma oslovil zástupca nemenovanej inštitúcie, či by som bol ochotný pripraviť článok na uverejnenie do mienkotvorného média tak napísaný, aby bežní ľudia rozumeli, nielen čo je to ten servisný poplatok, ale ako je to celé okolo televízií a platieb s tým súvisiacimi. Neviem síce ako bežní ľudia uvažujú, avšak pokúsim sa o to. Mimochodom pán, ktorý ma oslovil je mladý, má vysokú školu a priznal sa mi, že všetko čo sa dalo v súvislosti so Skylinkom a terajšou kauzou SERPO naštudoval a má z toho " lečo " . No, nečudujem sa mu. Číta aj tento server a ďalšie a vďaka tomu sa na mňa kontaktoval. Chcel by som Vás poprosiť o pomoc. Skúsim tu urobiť jednu unikátnu akciu. Budem tu verejne písať fragmenty pripravovaného článku. Poprosím Vás o komentáre. Bude to na "preskáčku", verím, že sa to podarí. Začať by som chcel okolo 20.00. 1. časť - Verejnoprávna TV, súkromná TV, platená TV. 2.časť Individuálny príjem TV, STA, TKR 3.časť Financovanie TV, reklama, koncesionárske poplatky a iné "poplatky".
 
 
 
® Jupi  
04.06.2012 18:43 • ® smscz
Jj, souhlas, je to marné a marné;) Oni prostě neví, že ostatní platformy jsou dražší;)
5/4W, 1W, 5E, 9/10E, 13E, 19E2, 23E5, 28E5, 45E, SkL Sk ICE, SkL Cz IRD, Optibox Anaconda Plus
 
 
 
moyet  
04.06.2012 18:06 • ® zdenoq
Ale jeho odpovede su, ako keby to pisal 16 rocny chlapec
Golden Interstar 870, offset 100cm Al E.E., G.I.0,2dB twin, Skylink CryptoWorks, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W
 
 
 
Ale pan červenák jurko čiže jupi nie su  
04.06.2012 17:55 • ® moyet
Ale pan červenák jurko čiže jupi nie su zamestnancom skylinku oni su už na inv. duchode ale zasa su človek dobreho srdca :good:
 
 
 
® zdenoq  
04.06.2012 17:52 • ® par32
ide o to že toto sa neda nazvať inač ako podvod!Nehorazny neskutočny a neuveritelne drzi!Ak su naše štaty pravne tak im to proste nemôže prejsť!
Ja ak by som bol šef stv alebo čt tak ponuknem zmluvu o najme tp Upc,digi alebo magiu a berem najvyhodnejšiu ponuku ....v tejto situacii ktora tu nastava teraz by to bolo adekvatne a jedine čo si M77 zasluži :good:
 
 
 
Zakladne programy bez dalsich poplatkov  
04.06.2012 17:45 • ® zdenoq
Zakladne programy bez dalsich poplatkov :bad:
Golden Interstar 870, offset 100cm Al E.E., G.I.0,2dB twin, Skylink CryptoWorks, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W
 
 
 
toto mi odpisal Skylink:  
04.06.2012 17:34 • ® par32
Když jsme začínali, zákaznická báze ani nabídka programů nebyly zdaleka tak široké jako dnes. Už jen obsluha a technická správa této báze s sebou nese značné náklady. Zákaznická základna se za uplynulých 5 let zdesetinásobila a díky technickému rozvoji využívají naši zákazníci stále novější satelitní přijímače s pokročilými funkcemi. V neposlední řadě jsme nuceni přejít na nový systém podmíněného přístupu Irdeto. S tím vším se pojí rostoucí nároky na zákaznický servis a další provoz satelitní televize.
Pytal som sa nech mi skusia vysvetliť začo chcu tak zavratnu čiastku.... :mad:
 
 
 
® zdenoq  
04.06.2012 17:33 • ® par32
že je jupi zamestnanec skylinku je ok.Každy musi niekde robiť -aj ja budem obhajovať svojho šefa ak mi dobre zaplati!A on asi citi obrovske peniaze .... :D
 
 
 
® zdenoq  
04.06.2012 15:04 • ® Jupi
ty nemaš 1,20 ked používaš bloker :D
já si platim všetko sam tutko
dobre že ideš do upc :bad:
Skylink/Monoblock 19.2,23.5/Panasonic TX-L32E5E/
 
 
 
Ved to sa uz vedelo ked zaviedli dvb-t ze bude aj  
04.06.2012 14:35 • ® zdenoq
Ved to sa uz vedelo ked zaviedli dvb-t ze bude aj dvb-t2 na to sa nemusis pytat Cslinku :D ale dvbt pojde este 5 roky a prijmac si kupis za 20 eur, stale sa snazis obhajovat klamarov Fujilink apropo a za dvb-t sa uz plati asi nepoznas koncesionarske poplatky 5 eur mesacne tv a rozhlas, ked ti to platia rodicia :D
Golden Interstar 870, offset 100cm Al E.E., G.I.0,2dB twin, Skylink CryptoWorks, Astra 3B 23.5E, Thor 6 1W
 
 
Celkový počet reakcí: 267 / zobrazují se: 101 ... 120


¤ Napište nám ¤ Reklama ¤ Mapa stránek ¤ Cookies nastavení ¤
Všechna práva vyhrazena! - VHR, Kvasice & COM, Banská Bystrica - All rights reserved! TOPlist